U mě by asi neobstála, nebo by to trvalo pěkně dlouho a já si to pořádně užil! Ta moje má orgasmus jen když jí to udělám pusou. A orál chce jen po tom když se udělám do ní, jinak ne. A při tom si ho vyhoním. Vždy jsem stejně jako ona, protože její orgasmus mě vždycky dostane! Když potom usne nebo jde na záchod, tak si to někdy udělám ještě jednou, na tajňáka. Protože po tom co se udělá, tak o sexu nechce ani slyšet, natož se na mě koukat nebo nedej bože pomoct! Sama se předemnou ukájet nechce a já bych se tak rád koukal, nebo ji cítil jak se o mě otírá! Na jednu stranu je mi tě líto, ale z mého pohledu ti závidím!!!!!! Nevím jak jste spolu dlouho, mi jedenáct let.
Ještě musím dodat že o vašem sexu vím jen to co jsi psal, ale asi tě bude trápit víc věcí. Ještě k nám- Při našem milování se udělám jen do ní, nebo svojí rukou. Když chce skončit, řekne "ať si to udělám sám, že mi pomůže" pak mi položí ruku na břicho, pohladí dvakrát nahoru, dvakrát dolů a usne. Nebo se na mě koukat s výrazem "ať už je konec a můžu spát"! Problémů je mnohem víc, ale hlavní je že bych chtěl minimálně jednou denně a musím dělat že jsem spokojený s naším intevalem. Protože když dám něco najevo, tak sex není vůbec!
Možná, že se když ho máš měkkého tře víc klitorisem o tvé tělo a tím jí to víc vzrušuje a uděla se.. Vlastně obdoba toho lízání..
Jak se udělá na měkým? ...........
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Prostě neudělá se s tvrdým ptákem. Včera například vypadal sex tak, že mne žena pěkně udělala rukou až do výstřiku a jak byl zvadlý a měkký tak si na mne nasedla a udělala se sama až do konce.
Jako žena to nechápu. S měkkým? Udělají mě šikovné prsty, jazyk, ale nástroj musí být tvrdý nebo minimálně polotvrdý..
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
No když si můžu vybrat, tak salám i víno suché...

Žena se udělá jen s měkým
Žena se udělá jen s měkým