Kto dnes tam ide hlavne nech su tam zenaci co radi od manzelky odbehnu za mordy stlp do lesika na rychlovku
Chystáme sa von. Pridá sa pohodovy pár príjemná spoločnosť poteší. Súkromná správa. Tešíme sa.
Esta entrada ha sido eliminada por el usuario.
Dávajte si pozor chodia tam po kríkoch a natáčajú ľudí na telefón, hlavne taký potetovaný cca 30tnik približne185cm vysoký a chudý.
V sobotu nejaký partak na nudaplaz . Opaľovať a tak udne môžme aj súkromné dozadu na swingers pláž. Napíš RR nahý sa prechádzať a tak opaľovať masáž olejom a tak
Tam je nejaká swinger pláž?
Jj. Pre teplých. Hmm
A pre hetero, čo by sa pozrel na párik, pripadne pridal?
Chystám sa Sobotu na Nudu
Pridám sa k páru alebo ...... Napíš mi SS a uvidíme
Pridám sa k páru alebo ...... Napíš mi SS a uvidíme
Nemáte skúsenosti z mudizmom na rybníku Veľkú Meder kúsok od Komárna?
Dnes hľadám spoločnosť na opaľovanie, som chlap z páru .Cca okolo obeda .Som otvorený každému pohlavia .(hľadám skôr pár alebo bi muža )
Napíš ss
Napíš ss
Chodí fajn pár na nuda? Ak náhodou..píšte do pošty súkromná správa.
Ahojky. Máme radi nahotu nudaplaz welnes. Chodíme aj na harcsas aj na zlaté
Tento víkend sa tam chystáme s manželkou.Raz som tam bol sám ale videl som iba samých teplých.Na ktorej strane alebo kde je to určené pre páry?
Hetero su na začiatku a gay su potom ďalej v zadnej časti pláže, aspoň to tak bývalo.
Na či keď sa nevieš stretnúť reálne
Áno, dá sa, hlavne teraz to tam je hlava na hlave. 
Ahojte, chodí tam niekto aj v zime? No nie napaľovať...
Napaľovanie? Čo je to? Tešíme sa na leto a
z kríkov
Ja nepotrebujem na to kríky. Kľudne sexujem na pláži.
Tiez mi to nevadi,ked sa niekto pozera. Skor naopak ,nech si kludne aj pochytaju...
Skúsil som... je to paráda,! Nikto nikoho nerieši!.. možno čo mi chýbala odvaha , dať sa s niekym do reči , porozprávať sa o bežných veciach v živote.. spoznať ludí, veď okrem práce a starostí sú aj iné dôležitejšie ....
Pred dvoma týždňami som to tam bol omrknúť.Bol tam starší pár,zjavne podľa zvukov sexovali, dosť ma to vzrušilo.Medzitym sa tu vystriedalo 4 -5 čumilov .Onedlho sa tam vyberiem tentoraz spolu s manželkou
ahojteje tu par dnes na nudu?
Su tu rozne reakcia a nazory na honicov a ocmovacov na Harcasi, na nudaplazach... a co ak to tam vyslovene niekto chce najst? uzivat si intimnu chvilu na deke a pri tom vediet, ze tam niekto za krikmi sa pozera... moze to byt aj vzrusujuci element... fakt vsak je a treba to uznat, kazdy ma mysel otvorenu inak.. niekomu to prekaza a sa zbali a ide prec a niekomu to moze obohatit den... a tych honicov tiez netreba sudit, kazdy ma nejaku uchylku... tak ako ju ma kazdy z nas, ktori sa stretavaju na amateroch.. lebo uz len to, ze sa clovek registruje na takejto stranke moze niekomu pripadat uchylne... takze hod kamenom, trebars aj tym z plaze z Harcasu
Včera som tam bol a konečne som to našiel.. bolo super!.. voda v pohode, osviežil som sa.. pochodil som celú pláž aj za ten modrý stĺpik. Škoda že som začiatočník, ťažko sa nadvezuje komunikácia.. je to však super pocit byť spontánne vyzlečený a nik nerieši Tvoj vzhlad a vek... iste sa tam vrátim tento rok a rád by som si našiel ,pokecal s luďmi o bežných veciach ...
Super a pravdivo napísané, ako keby si mi čítala myšlienky 🤗
....... Toto písala žena?.....
áno, aj ženy majú iné pohľady na isté veci
Ahojky. Bol nejaký pár cez víkend?? Chceme vybehnúť cez týždeň. Ďakujeme
Píšte do pošty súkromná správa. Ďakujeme
Príde niekto teraz nudapláž....?
Én megyek remélem valaki elkap faszkiveres közben
Én elkapnálak 😉😁,, vagy be,,is
9.9 pondelok na obed poobede niekto sa nahý poprechádzať zrelaxovať kto sa pridá? RP
zostala daka cast plaze bez bahna ?
ide niekto z nz dnes?
Ktory par sa chysta v sobotu na nudaplaz Harcas?
Som sólo chlap. Idem dnes sám.
Streda 31 niekto na plaz kto sa pridá? Napíš správu idem zatiaľ sám tak napíš a dohodneme
ahoj, mam 37r, som BI a nikdy som nebol na nudaplazi,ale rad by som tam s niekym isiel,samozrejme nezávazne,len aby som tam nesiel prvykrat uplne sam.
Prosim napiste spravu, kto ma tam vezme?
bude zajtra niekto na plazi okolo 15 ?
Aká je táto pláž v porovnaní napríklad so zlatými pieskami?
Ktorá žienka sa pridá cez víkend na Harčáš
dobrý, ešte stale je tam tak vela komárov??
(editado)
(editado)
My sme tam boli v sobotu cez deň a ani jeden komár ;)
Chodil som tam vlani na motorke a bolo super. Aj ľudia perfektný. Už sa teším tento rok keď pôjdem.
Ahojte, ako na Hargasi?? Da sa tam v pohode ist??? Chcel by som tam ist.
V NZ náhodou nieje nuda pláž?
Zajtra ideme so ženou trosku po opaľovať sa
Ktorá žienka sa teraz pridá na harcas
veď uvidíš, dúhové vlajky budú vyvesené
Ktorá žienka chodí na harcsas
Ktorá žienka sa pridá na harcas
Ahojte :) ja sa tam zajtra chystám niekedy doobeda tak som zvedavý aké to tam je, ak by sa niekto chcel pridať tak dajte vedieť ;)
Ahoj ako bolo na Harcsasi? Aj ja by som siel.
Chcem ísť s tebou
Ahoj my se chystáme dnes kolem 2 odpoledne, dát si sex a nahé opalování u nového mostu. Má někdo zájem se pridat?
My sme tam boli v nedeľu a nevideli sme tam žiadneho honibrka ... Pláž je dosť dlhá a rozdelená na viac častí. Je možné, že chodia inam, alebo máme šťastie na normálnych ľudí.
V tomto fóre sem dával jeden gps súradnice a ako také rozdelenie, či to rozdelenie je tak ako je tam písané to neviem, ale dá sa to tam podľa toho nájsť. Pozor na spodok auta, hlavne ak pôjdeš cez hrádzu ..
https://drive.google.com/open?id=1RL5husKNw62tzu3RxDDw-EraSisga4Ws&usp=sharing
...............aj ste prisli ?
Ahojte, tak dnes tiež veĺa honi-brkov, len si tak naháňali svojich vtáčikov. Neodporúčame pre páriký
Ktorá žienka sa pridá na harcas
Ktorá žienka sa pridá na spoločné opalovanie rp
Nie sú tam komáre. Overené.
este ich je kopec
dnes som sa tam bol poziet ako je to pri dunaji harcas nuda pekne prostredie a hlavne ticho pani nahy sa prechadzaju nahy po brehu a sleduju kto tam novy pride co sa k mim prida
vysoka je voda, skoro bez plaze a kopec komarov
Aký vysoký je Dunaj, existujú pláže?
Ahojte, viete este o nejako vhodnom mieste v okoli NZ na nuda opalovanie? Nemusi to byt priamo pri vode, moze aj inde....
Kedysi bolo mozne aj na Kotelnici, ale teraz je to tam cele oplotene. Diky za info.
Kedysi bolo mozne aj na Kotelnici, ale teraz je to tam cele oplotene. Diky za info.
Bol niekto teraz..aj funguje nuda..či sa ani neoplatí?
Ide dneska niekto na Harcas? My sme par.
Tak 15, možno aj viac rokov dozadu, som chodil aj na harčáš, mal som tam kamošku, ale možno viac sa mi to páčilo za železničným mostom vzadu. Ale teraz už len guláška pri senci alebo zlaté piesky v ba. To kúpanie v priezračnej vode, aj ten prístup k vode sa nedá porovnať s dunajom. Oplatí sa tá cesta tam, ak sa ide na celý deň. Má to tam kopec výhod.
Vie niekto poradiť či sa tam dá ísť na motorke a ako? Ďakujem.
Neuvádzaš na ktorú pláž, ale dostaneš sa motorkou na všetky uvedené tu mnou.
https://goo.gl/maps/uFyWPBZCCEfDoUSdA
https://goo.gl/maps/uFyWPBZCCEfDoUSdA
Dá, dokonca je to vyznačené ako fkk pláž na googlemaps.
Ahojte my sme tu tiež
uz sa to rozbieha, aj ked je stale vysoka voda. pomerne teply dunaj
chceme sa opytat, my sme tam boli minuly rok, ale ked sme isli do vody, tak bolo dost bahnite dno, je to po celej plazi take?
teraz je vysoka voda a plaze su scasti zatopene, takze chodis po strku
Vďaka, a keď nie je voda vysoká, tak po celej pláži je vstup do vody bahnity?
Ja som bahno este neregistroval za tie roky
Tak sme asi vychytali práve bahnity úsek :(
Ja chodím každý víkend a vždy odchádzam opálený a s prázdnymi vajcami 😛
ahoj, mam 37r, som BI a nikdy som nebol na nudaplazi,ale rad by som tam s niekym isiel,samozrejme nezávazne,len aby som tam nesiel prvykrat uplne sam.
A čo tam???
, keď sme tam boli tak z každého kríka len honič vykúkal
My sme tam preto prestali chodiť.Chodili sme tam už v r.1990.
ahojte :) v priebeho tohto tyzdna vybehnut na chvilu sa opalovat a mozno aj do vody este :) ideal slecna alebo par
Je tam niekto teraz ?
ba uz aj 48 ky

*
aj ked je trocha chaldnejsie tak sa tam zbehnem dnes poobede pozriet na chvilu :)
Este stale je vysoka voda ?
nezbehni sa uplne
stale tam len ocumuju a neviem co cakaju gecovia!!! uz nikdy tam nepojdem so zenou lebo tam niekoho napadnem..super miesto a posralo sa to...
Bol som na prvého mája pozrieť na motorke a nikoho bol tam jeden cigán honiť cicinu skoro som mu odkopol hlavu od nervov jaký bol dotieravy
Vie niekto poradiť či sa tam dá ísť na motorke a ako? Ďakujem.
Zajtra idem na Harcas, bude tam niekto na pokec aspon ?
ide zajtra niekto? niekto " normalny" :)
Chodia tam aj Dievčatá samé ? alebo vačšinou len páry? kolko ludi tam zvykne byť tak cca poobede? Ďakujem za odpoved
Pekný deň, aká je situácia? Voda už je späť?
Ako to tam vyzera teraz nevie niekto ?
tie komare tam budu urcite.
Ide zajtra niekto na Harčáš lebo dnes tam skoro nikto nebol.
Ideme okolo 16:00 tak sa možno vidime
Dnes asi pôjdem kuk pridá sa nejaký senior ?
Co sa tam deje večer? :) ja tam chcem ísť pondelok doobeda
...no čo by sa asi take dialo ? ...pravdepodobne nic zvlastne, max komare a teplosi
Ahoj m60 napis kedy mozeme mne sa to tam paci
Ahoj ja mam 38.mne sa tam paci tiez.kedy mas cas
ja tam idem dnes na hodinku...
Este nikto nechodi von k dunaju?
Radi by sme tam isli s vami pozret
Radi vás tam stretneme mozete cez tyzden?
Kto bol dnes na harcasi??? ...
Voda uz klesla , dva dni bola dost vysoko.
Dnes jé uz ok. ;)
Vedeli by ste mi povedat kam chodia hetero pari ktory mozno maju zaujem ?
Vzadu je velmi teplo :)
Dakujem.
Dnes jé uz ok. ;)
Vedeli by ste mi povedat kam chodia hetero pari ktory mozno maju zaujem ?
Vzadu je velmi teplo :)
Dakujem.
Aj nás by zaujímalo kam sa chodí aby sme aj niečo vydeli a možno aj zažili každý len rozpráva čo nezažil na harčaši my tam chodíme 20 rokov a ešte sme tam nič nevideli asi chodíme na zlé miesto poprosime o súradnice na miesto kde sa chodi sexovať.
Ahoj sexipar môžme sa stretnúť na vahu
Aj ja by som rád ....
Aspon vizualne zuzo
bol som tam vcera, voda super, suter cisty. :)
idem aj dnes okolo 6tej , aby som sa trochu ochladil. :)
idem aj dnes okolo 6tej , aby som sa trochu ochladil. :)
zajtra okolo 11tej tam budem rad tam pokecam s kazdym :) taky potetovany chalan tam budem :)
Čauko už ste sa boli slniť ?
Ahojte. Kto tam chodi v zime???
Napriklad. Alebo nieco v aute....
Chodí tam niekto aj po sezóne?
ahojte chodi tam este niekto?da sa tam nieco vidiet zazit?
Najde sa tu super fajna zena ? pre vonaveho sexy sportovca upraveneho na urovni? Od 20 do 45rokov
Dnes idem na nudaplaz v Komarne doladit hnede krvky mojho tela 😊😊😊Iba sukromne spravy poprosim a iba zeny alebo pary.
Ten popis sedí na mnohých :)
My sme boli na začiatku, s deťmi a psom.
My sme boli na začiatku, s deťmi a psom.
ideme dnes s partnerkou na harčaš na nuda v prírode aj sexík ... pridá sa nejaký párik vedľa nás...
Do ktorej časti chodíte? Pred modrým stĺpom alebo až za ním?
my chodíme , kvôli súkromiu a pokoju, a hlavne bez honičov až za Patince.
vsak za tým modrým je už lesík kde sa teploši láskujú
Ahojte, nevie niekto ako to tam teraz vyzerá po zime?
Nebolo by dobre opraviť názov? To neni hargas ale harcas :D
Možno by bolo dobre pláže v tejto lokalite označiť tabuľami, aby sa tam nedobrovoľne nemiešali rodiny, textiláci, a gayovia.
Tu je môj návrh rozdelenia pláží, prosím vyjadrite sa.
Gay časť nie je určená, kam chodia najviac?
Ak chcete mapu editovať, pošlite mi email.
Tu je môj návrh rozdelenia pláží, prosím vyjadrite sa.
Gay časť nie je určená, kam chodia najviac?
Ak chcete mapu editovať, pošlite mi email.
jano.....podla toho ti to treba asi vysvetlit rozdiel medzi muzom a uchylom...Muz tam.pride ,,pozdravi sa,a spyta sa ci sa moze tam ulozit a ci nebude rusit...pre takého je odpoved,ze samozrejme ano...vsak aj nas vzrusuje ked nas niekto pozoruje a vieme prenho spravit zazitok,,,a radi aj komunikujeme s nim.takto si to uzijeme aj my aj on....lebo velmi radi takto provokujeme.kazdy odchadza spokojny.
uchyl pride ,zastane pobliz,,tvari sa ze hlada to najdokonalejsie miesto kde by sa mohol ulozit,,zide k vode,kontroluje asi teplotu alebo ci je dostatocne mokra,,,to ozaj neviem,po chvilke dospeje k tomu zaveru,ze to dokonale miesto je prave predomnou.... samozrejme ja sledujem kazdy jeho pohyb a vidim na nom ze neprehodi ani najkratsi ocny kontakt,tvari sa nenapadne ze on o nic nema zaujem,som tam asi ako vzduch pre neho....takze z igelitky vybere svoj uterak asi tak 60x30cm a sklada ho predomna.....samozrejme je to ako nemy film,este sme jeho hlas nepoculi.....zacne sa vyzliekat,,,co by bolo lepsie asi ani nevidiet lebo je to dost nechutne.to pradlo neviem kedy bolo naposledy prane alebo zehlene,,,ale ma znaky dlhého uzivania.... ked sa vyzlecie,samozrejme si okamzite liha na brucho lebo si musi rychlo opalit snehobieli zadok...samozrejme este stale ziadna komunikacia,iba usilovne pozuruje okolie na lavo,potom na pravo a pritom neviem preco sa vzdy sekne na chvilku na mojom sirokom rozkroku.....ked vidi,ze sa nic nedeje,tak sa osmeli a uz iba tam cumi.ale ten pohlad sa neda opisat,ta, ubohost v ociacha to slintanie je az nechutne Vtedy prichadza ta chvilka ze zacnem s komunikáciou ja. a s okamzitou platnostou ho posielam kade lahsie,,,pre neho lepsie ak posluchne hned,ak nie tak prichadzaju ostrejsie slova a pohlad vytoceneho manzela na plne obratky,,,,,,nastastie v tejto fazi kazdy uzna za vhodnejsie rychlo vypadnut
Tak myslim,ze je to dost podrobne popisane podla skutocnych udalosti co je rozdiel medyzi tymi dvoma a preto to windi dobre vystihol napisat
uchyl pride ,zastane pobliz,,tvari sa ze hlada to najdokonalejsie miesto kde by sa mohol ulozit,,zide k vode,kontroluje asi teplotu alebo ci je dostatocne mokra,,,to ozaj neviem,po chvilke dospeje k tomu zaveru,ze to dokonale miesto je prave predomnou.... samozrejme ja sledujem kazdy jeho pohyb a vidim na nom ze neprehodi ani najkratsi ocny kontakt,tvari sa nenapadne ze on o nic nema zaujem,som tam asi ako vzduch pre neho....takze z igelitky vybere svoj uterak asi tak 60x30cm a sklada ho predomna.....samozrejme je to ako nemy film,este sme jeho hlas nepoculi.....zacne sa vyzliekat,,,co by bolo lepsie asi ani nevidiet lebo je to dost nechutne.to pradlo neviem kedy bolo naposledy prane alebo zehlene,,,ale ma znaky dlhého uzivania.... ked sa vyzlecie,samozrejme si okamzite liha na brucho lebo si musi rychlo opalit snehobieli zadok...samozrejme este stale ziadna komunikacia,iba usilovne pozuruje okolie na lavo,potom na pravo a pritom neviem preco sa vzdy sekne na chvilku na mojom sirokom rozkroku.....ked vidi,ze sa nic nedeje,tak sa osmeli a uz iba tam cumi.ale ten pohlad sa neda opisat,ta, ubohost v ociacha to slintanie je az nechutne Vtedy prichadza ta chvilka ze zacnem s komunikáciou ja. a s okamzitou platnostou ho posielam kade lahsie,,,pre neho lepsie ak posluchne hned,ak nie tak prichadzaju ostrejsie slova a pohlad vytoceneho manzela na plne obratky,,,,,,nastastie v tejto fazi kazdy uzna za vhodnejsie rychlo vypadnut
Tak myslim,ze je to dost podrobne popisane podla skutocnych udalosti co je rozdiel medyzi tymi dvoma a preto to windi dobre vystihol napisat
este dobre,že maš niečo medzi nohami,ked už v hlave nič.....
ozaj,,,spoznava sa tu niekto z ocumelakov? octavia kombi,maskacove nohavice,telefon stale na uchu ako keby telefonoval,velmi nenapadny
,,,,skoro kazdy den,,,,,,,dalsi expert, auto od auto kelly,tiez dost casto, ,,,,nejake zlte auto s PP znackou,,,,,, stary dochodca na bycikli.....jeden velky uchylak,honic na starom mopede .....to je tam ta stala klientela,a stale samozrejme sa zjavia aj jednorazove novinky
Boli sme tam par krat ale nemali sme stastie na honicov ale keby sme tam honiča zazreli tak verim ze s mojou zenou by sme sa im prefviedli v plnej parade. Ale zato sme tam spoznali kopec super parov. POZDRAVUJEME
Ahojte pekne ranko prajem no chodim aj ja na nudu do Komarna ale len opalovat zatial som tam nehonil ale inac nemam problem keby ste mi dovolili tak sa kludne pred bami aj sprabim pa Mato z Nz
asi maju inu predstavu o muzovi. A ani sa im necudujem.
windi---bingo,,,,bod je u teba 

sutovo nepozname, ale k zlatym pieskom sa vieme vyjadrit po jednej skusenosti co sme tam boli.....je pravda,ze to este bol zaciatok leta,a troska sychravejsie pocasie,ale mali sme cas a pohladali sme to.....co sme potom aj lutovali....presli sme s autom pobrezie kym sa dalo a boli sme dost sklamany a zhrozeny...tie hrbolate male plaze hore dole tam.pri kazdom druhom strome velke smetisko,smeti a bordel vsade...a od toho bol uz iba ten pohlad strasnejsi,ked pri jednom strome jeden starky tlacil toho druhého do zadku....za dalsim krikom si zas dvaja honili pri pohlade nanich...tak sme to otocili a boli radi ze sme odtial vypadli,z auta sme radsejani nevystupili.....myslime,ze v zivote tam uz nepôjdeme. Netvrdime ani nemozeme vediet ake to tam je v jeden pekny letny den,to nepozname,cize nechceme tvrdit ze je to tam zle....toto je iba nasa skusenost
to mas pravdu,capdedge je oficialne miesto kde sa robia swingers akcie,ale zas su tam troska inaksie pravdla....to nie je fkk,,,,a valalta,ano,bola to najznamejsia swinger plaz,hlavne centrum v europe pre homosexualov,,,ale oficialne je uz aj tam prisny zakaz verejného sexu hoci troska to este toleruju,,inak vysoke pokuty sa platia ak su prichyteny.. Ale nechodme tak daleko,,,vezmeme si nuda v sturove,vo vadasi....pozreli by sme co by sa tam stalo s clovekom so stojacim vtakomalebo nedajboze s honiacim....asi by ho tam zlincovali stali navstevnici
tak cesko a polsko nepozname,,,ale co je iste,na oficiálnych fkk plazach keby take spravili,tak odtial okamzite letia....a na harcasi pred par rokmi by takemu asi rozkopali gule alebo dali po hube,,,na co sme aj videli zivy priklad.....jeden tam tak ocividne a nechutne ocumoval priatelku dost velkeho chlapa,ten ho aj asi 2x upzornil a ked ani to nepomhlo ,vyskocil,zdrapil ho,vtiahol tam za taky vacsi krik a poriadne ho vytrieskal,,,podla zvukov co sme poculi,A to pomohlo,toho uchyla sme potom uz cele leto nevideli ani raz tam
A ako citame ostatne fora o nudaplazach,podla prispevkov ,vsade to vyzera asi rovnako....ozaj svoje dost chore chutky,sexualne uspokojenie by ste si mali nechat na doma kde to nikoho nerusi
a to sa cudujete,ze uz tam nik normalny nechodi ?! je to hlavne vasa zasluha,,honicov a ocumelakov ze normalne pariky alebo zeny sa uz nevedia tam dobre citit,lebo v momente ked dojdu.uz sa okolo nich niekto mota a cumia az im sliny tecu. Ak tam pride solo zena,drzo si vlezete skoro medzi ich stehna a tam si honite....verte,ze to nijaku nevzrusuje a skor to povazuju za chore odporne a nechutne.Jednoducho vasa drzost uz presahuje vsetky hranice. A kvôli takymto uz tam nechodime ani my ...a to este som o homosexualoch ani nepisala.
Ahoj.pekne na rovinu povedané
100 bodov presne tak to je skoro vsade
jasne, my dvaja a dost ludi. my chodievame dozadu
Čo je vzadu? ďakujem 
??????
??????
Úplne nakoniec cca 2km od tej hlavnej pláže
rovno až do osady Veľký Harčáš, prvá možná odbočka doprava, poľná cesta, za hrádzou doľava asi 200 m dlhý úsek Dunaja,,,,sem sa chodí aj súložiť

Komarno nudaplaz Hargas
Nudaplaz