Nuda plaz na Dzbane

Který par chodi na Dzban?

Ahoj, nebyl by tu par ci zena na nezavazne setkani na nudaplazi na Dzbane? Treba si padneme do oka;)
Ahoj ja 30 let,funguje nudaplaz dzban?
Ahoj, my bychom letos poprvé zašli na Džbán dnes. Pokud bude nálada, rádi se předvedeme... Bude někdo odsud z amatérů?
Nevím jak letos, ale před lety se toho spoustu zajímavého dalo zažít v patrových sprchách. Tam se děly věci
Psal. Jsem zprávu
Můžeme se domluvit
Nakonec jsme dali přednost Barabě víc po cestě domů, Praha byla zacpaná.
Ahoj včera jsme navštívili nuda pláž Džbán a pěkně jsme si tam užili .manželku jsem tam pěkně prstíčkama udělal snad dvacetkrát a mě ho taky pěkně pohonila .Ale bylo tam docela dost lidí .Jeden kluk se tam na nás díval ale neměl odvahu .No super zážitek .Byli jste tam někdo ?
Dneska někdo Hostivař, Džbàn nebo Šeberak?? Jsem hetero ...
ahoj..budu na Šeberáku v sobotu dopoledne. jestli chceš vykouřit, přijď..jak tě poznám?
Jak asi.... Bude nahý a bude hetero *4*
Funguje už Džban ? Dá se tam třeba po večerech okolo 20-21h dobře s někým pohonit ?
Ahoj ja 30 let funguje nudaplaz dzban?
Jsem na dzbane. Vstupné 50kc na nudi asi 40 lidí. Dva chlapy s velkou výbavou.
Do kolika to tam je ? Ze bych se zastavil*5*
Jsem na dzbane. Dorazí někdo? Rád honím a kouřím v přírodě. Zdraví a čistota podmínkou.
Ahoj, už je to tam otevřené? Je tam už normální provoz včetně občerstvení? A kolik je letos vstupné? Díky za odpovědi.
Ahoj, otvorené už je, vstupné rôzne upravuju. Keď som tam bol v piatok tak občerstvenie otvárali okolo druhej...
Už je to tam otevřené? Loni jsem tam párkrát byl. Vzadu přelezu bránu a jsou tam placky u vody mezi houštím. Jednou jsem tam vykouřil padesatnika.
Muz 60l.bi.a buz.plnostih.praha.rad nosim plenky s dam.pradlem.chodim takto obleceny na sarce a cekam kdo mne obevi a pohraje si semnou,postrika,pochcije,omrda,osaha,atd.na veku nezalezi.nebo zajdeme na pivo,kavu,a domluvimese muzeme jit i ktobe,masli cas dopoledne.pis vladimirvalencik31@gmail.com
Kdyz by jste nekdo mel zajem si ho nekde venku nechat pohonit a vykourit nechte vzkaz. Nemam zazemi. Venku nebo po praze prijedu
Vcera jsem tam byl od 11-17 a jen par lidi.asi ve dve prisli vedle me za kerem 2 ukrajinci.pohonil jsem pred nima a oni nic az pak na druhou stranu za vyssi travou prisel starsi chlap.uz kdyz se svlekal tak mu stal. Pohonil jsem a on hded taky.klekl jsem si na rucnik a olizl si prst a koukal mlsne na jeho pero.hned sel ke me honil a strcil mi ho do huby.krasne jsem mu ho vykouri a ti ukrajinci na to koukaly a hned po nem prisly taky honil a kouril jsem jim tvrdy pera. Super me postrikaly jazyk a oblicej. Jinak pak uz nic. Dnes jedu na seberak. Snad tam taky bude co kourit.
Vcera jsem tam byl od 11-17 a jen par lidi.asi ve dve prisli vedle me za kerem 2 ukrajinci.pohonil jsem pred nima a oni nic az pak na druhou stranu za vyssi travou prisel starsi chlap.uz kdyz se svlekal tak mu stal. Pohonil jsem a on hded taky.klekl jsem si na rucnik a olizl si prst a koukal mlsne na jeho pero.hned sel ke me honil a strcil mi ho do huby.krasne jsem mu ho vykouri a ti ukrajinci na to koukaly a hned po nem prisly taky honil a kouril jsem jim tvrdy pera. Super me postrikaly jazyk a oblicej. Jinak pak uz nic. Dnes jedu na seberak. Snad tam taky bude co kourit.
Sel by dnes nekdo? Vzaj.honeni rad vykourim az do konce.