Muži jsou nejpozornějšími milenci ve tři odpoledne

18.6.2018 10:45 Fuente: Famous
Muži jsou nejpozornějšími milenci ve tři odpoledne

BALTIMORE – Hladina pohlavních hormonů v těle během dne kolísá. Muži se budí ráno s tvrdou erekcí také proto, že jejich tělo má zrovna nejvyšší hladinu testosteronu v krvi a je připraveno na sex. Mnozí pánové ranní sex vyhledávají, ale jejich partnerky můžou být často rozladěné z výsledku. Je totiž příliš dravý a poněkud zaměřený na muže samotného. Pokud má žena doma takového sebestředného milence, měla by zkusit sex s ním ve tři hodiny odpoledne.

Endokrinoložka Alisa Vittiová z Marylandu tvrdí, že v tu dobu roste hladina estrogenu v krvi muže a on se stává citlivějším, pozornějším, vnímavějším a ohleduplnějším.

„Je pravda, že muži mají nejvyšší hladinu testosteronu v krvi ráno. Jsou tedy nejlépe připraveni se vzrušit a souložit. Ale odpoledne je také skvělý čas pro soulož, protože začíná pomalu klesat hladina testosteronu v krvi a hladina estrogenu roste. Muži jsou pak díky tomu emočně přítomní,“ tvrdí Vittiová.

Ženská sexualita se podle ní neřídí jen cykly denními, ale také měsíčními. Nejlepší sex si žena užije deset dní po ovulaci, kdy v jejím těle prudce roste hladina estrogenu i testosteronu a nejsnáze se vzruší a dosáhne orgasmu.

Más artículos