Maggie Gyllenhaalová: Nahota je normální

7.8.2018 06:20 Fuente: Famous
Maggie Gyllenhaalová: Nahota je normální

LOS ANGELES – Herečka Maggie Gyllenhaalová nemá problém svléknout se před kamerou. Jednak jí přijde nahota přirozená, ale také si myslí, že pomocí nahoty může filmař předat divákovi výpověď, kterou by jinak nebyl schopen vyjádřit.

„Fígl spočívá v tom. Musíte se dívat na erotickou scénu jako možnost, jak vyjádřit věci, které lze vyjádřit nejlépe tehdy, když se lidé milují. Nebo šukají. Nebo cokoli. Ale ve filmu Deuce jsem prostitutka, takže musím předstírat, že šukám s někým, koho jsem zrovna potkala. A pak je tu jiný chlap. A další. Takže v těch scénách se vyjadřuje to, jak se někdo prodává. Pak je v pořádku, že hraju nahá, protože uvažujete nad mnoha jinými věcmi zároveň,“ svěřila Maggie magazínu W.

Sestra neméně slavného Jaka Gyllenhaala nerada poskytuje rozhovory o sexismu a hnutí Me Too, pokud nemá prostor se vyjádřit.

„Na červeném koberci je pro mě složité vyjádřit přesně své pocity, protože jsou složité. Konverzace, které mě zajímají nejvíce, jsou ty, jež mají pětačtyřicet minut. Připadá mi složité na červeném koberci odpovídat na otázky, jak to vnímám, abych to vyjádřila zcela upřímně. Mám pocit, že pětiminutové interview na červeném koberci není místo, kde se dá mluvit o tak složitém tématu, které je pro mě tak podstatné,“ svěřila nedávno Maggie.

7.8.2018 06:20

Más artículos