Hugh Hefner v posledních letech života zanedbával manželský sex

29.11.2018 16:05 Fuente: Famous
Hugh Hefner v posledních letech života zanedbával manželský sex

LOS ANGELES – Hugh Hefner se na Sylvestra 2012 oženil s Crystal Harrisovou. Tu si chtěl vzít už v roce 2011, ale ona dva dny před svatbou utekla. Pak se k němu vrátila a nechala se přesvědčit, že jí jako paní Hefnerové bude v životě líp. Divoký sexuální život ale na ni nečekal. Vdova po zakladateli magazínu Playboy totiž tvrdí, že navzdory své image neukojitelného erotomana Hugh na sex moc nebyl.

Alespoň ne v manželství s ní. A večery spíš trávili hraním her a sledováním filmů. „Víte, v tom období života, když jsme byli spolu, už pro něj sex, víte, nebyl důležitý,“ přiznala teď Crystal v rozhovoru pro Access Live.

Harrisová si měla Hefnera vzít v červnu 2011, ale těsně před svatbou utekla. A poté si stěžovala, že sex s exsnoubencem trval dvě vteřiny.

„Sex s ním trval jako dvě sekundy. Potom jsem už dál nemohla. Řekla jsem: Aaach. Byla jsem hotová. Musela jsem odejít. Hef mě nevzrušuje, sorry. Nikdy si nevysvlékl všechno oblečení. Nikdy jsem neviděla Hefa nahého,“ svěřila Crystal v rozhlasovém interview s Howardem Sternem v červenci 2011.

Nicméně Hefner ji dokázal přilákat podruhé a na Sylvestra 2012 se stala jeho manželkou. A byla jí až do jeho smrti v září 2017.

29.11.2018 16:05

Más artículos