Taron Egerton: Homoerotické scény v Rocketmanovi jsou explicitní, Rusové jsou nám fuk

22.4.2019 09:35 Fuente: Famous
Taron Egerton: Homoerotické scény v Rocketmanovi jsou explicitní, Rusové jsou nám fuk

LONDÝN (Famous) – Tvůrci biografického filmu o Eltonu Johnovi zřejmě chtějí lákat fanoušky do kina také na šokující erotické scény. Podle Tarona Egertona, který si slavného britského zpěváka zahrál, jsou však erotické scény mezi ním a Richardem Maddenem, jenž představuje Eltonova manažera a milence Johna Reida, velmi explicitní. Rozhodně nejde o žádné náznaky homoerotiky a homofobní Rusko či Čína zřejmě film zakážou.

„No, ty scény, které jsme natočili, jsou hodně explicitní. Víte, to je také důvod, proč jsem do toho filmu šel. Ty scény jsou velmi důležité, když máte točit o takové ikoně, která pro jednu komunitu znamená tolik… A pro mě, zvláště jako heterosexuálního herce, nesnažit se maximálně překonat sám sebe a nesnažit se vytvořit upřímnou oslavu homosexuality, by byla chyba. Je to studiový film. Je to Elton John. Museli jsme to udělat. Je mi úplně jedno, jak si povede ten film v Rusku. To je úplně fuk. Nezáleží na tom. Na co mít o pětadvacet milionů dolarů navíc? Proč bychom to měli dělat? Zachránit si klidný spánek, ale celý projekt utopit?“ prohlásil rozhodně Taron.

Hlavním producentem filmu je Eltonův manžel David Furnish, takže je jasné, kdo prosadil upřímnost erotických scén proti ekonomickým zájmům a podlézání Rusku nebo Číně.

„Mezinárodní kinoscéna je složitá a bohužel svět není homogenní prostředí. Slyšel jsem, že Bohemian Rhapsody míří do Číny bez jediné zmínky o Freddieho homosexualitě. No, to s naším filmem nemůžete udělat, to vám řeknu jasně. Je to integrální součástí Eltonovy cesty jako jedince i umělce. Silně bych se bránil jakémukoli cenzurování. Svět se musí vyvíjet a růst správným směrem. A když film zamíří do mezinárodní distribuce a obchodní mašinerie, musíte se snažit o to, abyste si co nejlépe zachovali integritu,“ svěřil David magazínu GQ.

Más artículos