Gillian Andersonová: Pořád mi od fanoušků chodí vibrátory a dilda

16.7.2020 08:08 Fuente: Famous
Gillian Andersonová: Pořád mi od fanoušků chodí vibrátory a dilda

LONDÝN – Herečka Gillian Andersonová byla několik desetiletí pro své fanoušky především agentkou Danou Scullyovou ze seriálu Akta X. Před dvěma roky ale přijala hlavní roli v seriálu Sexuální výchova. A její image se rázem změnila. Z chladné lékařky pracující pro FBI je psycholožka všude a nahlas hovořící zcela otevřeně o sexu. Fanoušci si myslí, že Gillian je tak odvázaná i v soukromí, neustále jí tak chodí balíčky s vibrátory, dildy a dalšími erotickými pomůckami.

„Přišlo mi poštou více vibrátorů, než kolik jsem jich kdy měla, což ale na druhou stranu není vůbec špatné,“ vtipkovala Gillian, která tím naznačila, že sex s partnerem Peterem Morganem, bývalým zetěm Karla Schwarzenberga, není zas tak žhavý a potřebuje občas koření na baterky.

„Ta role má spoustu výhod, najednou mám jaksi právo chovat se nevhodně a plést se trochu přehnaně do soukromí svých dětí,“ vtipkuje Gillian, jejíž postava často přivádí vlastní potomky do rozpaků rozebíráním jejich masturbace a sexuálních komplikací.

„Střih na mě a jsem jediná, kdo u večeře stolu s přáteli mluví o tom, jak mému synovi začal růst knír… Díkybohu mě lidé o sexuální rady nežádají přímo na ulici,“ dodala Andersonová.

Más artículos