Matthew McConaughey: V osmnácti mě znásilnil muž

22.10.2020 07:10 Fuente: Famous
Matthew McConaughey: V osmnácti mě znásilnil muž

LOS ANGELES – Herec Mattew McConaughey sice ještě není u konce svého života, ale v padesáti měl pocit, že musí shrnout svůj dosavadní život v pamětech. A tak je vydává v knižní podobě. Hollywoodský idol v nich odhaluje také začátek svého sexuálního života. O panictví prý přišel v patnácti, a protože byl vychováván v přísné křesťanské morálce, měl po první souloži příšerné výčitky, že proběhla přes svatbou. O tři roky později přišel otřesnější zážitek, znásilnil ho muž.

„Byl jsem vydíráním donucen k prvnímu sexu, když mi bylo patnáct. Byl jsem si jistý, že skončím v pekle, protože to byl předmanželský sex. Dnes jsem si téměř jistý, tedy doufám, že to není pravda,“ líčí herec v knize Greenlights.

„Byl jsem zneužit mužem, když mi bylo osmnáct, zatímco jsem byl omráčen do bezvědomí v dodávce,“ píše dále Matthew, který se ale nikdy necítil být obětí.

„Nikdy jsem se necítil jako něčí oběť. Měl jsem dost důkazů o tom, že svět se mě snaží učinit šťastným,“ odhaluje McConaughey svou dobrou povahu.

Herec je osm let ženatý s Camilou Alvesovou, s níž má tři děti.

Más artículos