Gwyneth Paltrowová má další novinku. Sešit omalovánek s vulvami za 400

10.11.2020 17:06 Fuente: Famous
Gwyneth Paltrowová má další novinku. Sešit omalovánek s vulvami za 400

LOS ANGELES – Omalovánky jdou prý letos na odbyt. Řada lidí se v lockdownu psychicky uklidňuje vybarvováním předtištěných kontur. A využít toho chce také hollywoodská hokyně Gwyneth Paltrowová. Ve svém eshopu Goop tak začala nabízet omalovánky. Nejsou ale ledajaké. Obsahují obrysy různě tvarovaných ženských genitálií. Sešit se čtyřiašedesáti vulvami vyjde v přepočtu na 400 korun.

Ale pozor. V balení jsou také pestré pastelky.

„Omalovánky s ústředním námětem vulvy jsou naplněny čtyřiašedesáti listy, které lze vytrhnout a vystavit, sdílet s druhými nebo si dokonce zarámovat, když jste s dílem hotovi. A tyto omalovánky dělají úžasnou službu při demystifikaci ženských genitálií. K tomu vám přihodíme balení pastelek a vy to celé můžete darovat svým nejpunkrockovějším feministickým přátelům,“ uvedla k publikaci sama Paltrowová.

Herečka je poslední roky vaginocentrická. Loni kupříkladu uvedla na trh svíčku, která prý voní jako její vagína. Byl o ni obrovský zájem, i když vyšla na 2,5 tisíce korun za kus.

„Zahlcením svých smyslů vulvami se budete ptát na smysl a samotnou existenci tohoto sociálního konstruktu, který nazýváme vulva a pokyny k životu, které z toho plynou. Vulvy už nemusejí být nikdy více hrubě objektivizovány nebo zahaleny do tajemství! Všichni oslavujme vulvu! Vulva oslavuje vás!“ míní bývalá herečka.

Más artículos