Dolly Partonová nafotí v pětasedmdesáti akty pro Playboy

20.11.2020 04:17 Fuente: Famous
Dolly Partonová nafotí v pětasedmdesáti akty pro Playboy

LOS ANGELES – Zpěvačka Dolly Partonová má celý život pozitivní vztah k tělesnosti a nestydí se zdůrazňovat vlastní sexuální atributy. Proto má velká umělá prsa, hluboký výstřih, a proto se také objevila v magazínu Playboy. Tedy poprvé to bylo před čtyřiceti roky, naposledy to možná bude příští rok. Časopis ji totiž přemlouvá ke spolupráci, na jeho lednové obálce by se tedy mohla objevit ve svých pětasedmdesáti letech. Ona i slavný magazín totiž v lednu dosáhnou tohoto věku.

„Časopis by moc rád nafotil Dolly a ona ví, že stačí jediné slovíčko a jde se do toho!“ přiznal člen redakce magazínu TMZ.

Dolly přitom spolupráci nevyloučila už před časem, když promluvila s rozhlasovou stanicí Radio 5.

„Jo, možná to nafotím, pokud to budu moct udělat vkusně a budou to chtít a uděláme k tomu zároveň velmi dobrý rozhovor dovnitř. Takže jo, mluvili jsme o tom,“ potvrdila Partonová, kterou poprvé Hugh Hefner – dnes už nežijící zakladatel časopisu – přemluvil k focení v roce 1978, kdy jí bylo dvaatřicet.

Jenže Dolly se ani jako mladá neukazovala zcela nahá. Playboy ji přemluvil jen k fotkám na obálce a pár lehce erotickým pózám v kostýmu zajíčka.

„Byla jsem na obálce Playboye! Nebyla jsem ale nahá, vše, co šlo vidět, byl kostým zajíčka a trochu mi z něj trčela prsa. Nešla bych do úplné nahoty. Nemám na to odvahu, ani na to nevypadám dost dobře!“ tvrdila Dolly před devíti roky.

Más artículos