Vězeň z New Yorku si strčil do penisu kostku domina, problémy měl až po dvou letech

12.5.2021 05:10 Fuente: Famous
Vězeň z New Yorku si strčil do penisu kostku domina, problémy měl až po dvou letech

NEW YORK – Neobvyklý případ řešili urologové z New Yorku, kteří o něm informovali kolegy v odborném věstníku. Řešili zánět penisu u jednačtyřicetiletého muže, který si v době výkonu trestu strčil pod kůži penisu kostku domina velkou 1,5 centimetru, aby si tak zpříjemnil masturbaci. Po propuštění z vězení se při souloži kostka zlomila a poranila pohlavní orgán. Ten se zanítil a otekl do gigantických rozměrů. Lékaři se nejprve domnívali, že pacient si přivodil tzv. zlomeninu pyje.

Ačkoli penis člověka – na rozdíl od penisu mnoha savců – kost neobsahuje, při velmi agresivním stylu soulože můžou krví napumpovaná topořivá tělesa prasknout a dojde k výronu krve do podkoží. Nejde sice o pravou frakturu, ale i lékaři hovoří o zlomenině penisu. Je to situace velmi bolestivá. A výraznou bolest popisoval také zmíněný jednačtyřicetiletý muž z New Yorku propuštěný z vězení.

Vyšetření však prokázalo, že u něj nedošlo k protržení topořivých těles, ale ke zlomení kostky domina, kterou si během výkonu trestu malou řeznou rankou nacpal do podkoží pyje. Dva roky tak žil bez větších potíží. Jenže zlomená kostka měla ostré hrany, které poškodily tkáň, v níž vznikl ohromný zánět. Pyj pak otekl do obřích rozměrů.

Případovou studii otiskl odborný časopis Urology Case Reports.

Doktor Jason Elyaguov tvrdí, že pacient odmítal odstranění kostky domina chirurgicky. Tak se pokusili léčit zánět. To bylo úspěšné, oblast v podkoží se zhojila a pacient při kontrolách nejevil žádné známky postižení. Tvrdil, že má nadále sex bez problémů.

„Praktika, kdy si muži strkají předměty pod kůži penisu, aby si ho tak zvětšili a zvýšili dráždivost orgánu, je běžnější v asijských zemích, zvláště u členů různých gangů,“ tvrdí doktor Elyaguov. Podle něj není chirurgický zákrok vždy nezbytný, jak dokazuje případ dotyčného muže.

12.5.2021 05:10

Más artículos