Lékaři sedmačtyřicetiletému Britovi po šesti letech konečně přenesli penis z paže mezi nohy

4.5.2022 19:13 Fuente: Famous
Lékaři sedmačtyřicetiletému Britovi po šesti letech konečně přenesli penis z paže mezi nohy

LONDÝN – Sedmačtyřicetiletý Malcolm McDonald přišel v roce 2014 o penis. Kvůli závažné infekci mu ho museli lékaři amputovat. O dva roky později mu vymodelovali orgán z kožních štěpů a připevnili ho kvůli komplikacím při operaci na předloktí. Tam rostl a zrál celých šest let. Nedávno jej urologové přenesli mezi nohy. Konečně.

Protože Malcolm celých šest let musel nosit oblečení s dlouhým a volným rukávem, i když bylo venku příšerné vedro. Šest let také nemohl vlézt se svými dětmi do veřejného bazénu. Před rokem 2015, po amputaci, kdy si myslel, že bude doživotně bez penisu, trpěl těžkými depresemi a propadl alkoholu.

Tento měsíc mu urologové z Londýnské univerzity štěp z předloktí přenesli mezi nohy nad varlata, která naštěstí zůstala infekcí nedotčena a jsou plně funkční.

„První věc, kterou jsem udělal, bylo, že jsem se podíval dolů a řekl jsem si: Ach můj bože. Tentokrát se jim to povedlo. Cítím se znovu jako skutečný muž,“ svěřil Malcolm deníku The Mail.

Televize Channel 4 o jeho příběhu natočila dokument s názvem Muž s penisem na paži.

Nový falus mu z kožních štěpů vytvořil profesor David Ralph z Londýnské univerzity. Když se mu ho pokusil přenést mezi nohy, měl Malcolm vážné operační komplikace a zákrok musel být přerušen. Aby nový penis zachránili, připojili ho lékaři k předloktí. Tam ale zůstal dalších šest let. Poslední dva roky byla operace odkládána třeba také kvůli pandemii.

MacDonald bude moci mít sex, protože lékaři mu do kožního penisu instalovali umělá topořivá tělesa, která lze mechanicky nafouknout a zajistit tak erekci. Pyj má močovou trubici, takže umožňuje také močení. Jen neobsahuje citlivá nervová zakončení z uzdičky a žaludu, takže ho nelze stimulovat k dosažení orgasmu. Ten bude přicházet samovolně v noci při polucích.

„Dokážete si představit šest let života s penisem houpajícím se na paži? Byla to noční můra, ale teď je to pryč – ten malý zmetek,“ dodal McDonald, který si dnes přijde opět jako kompletní muž.

4.5.2022 19:13

Más artículos