Elvis měl během comebacku orgasmus ve slavných kožených kalhotách

8.9.2022 11:13 Fuente: Famous
Elvis měl během comebacku orgasmus ve slavných kožených kalhotách

LOS ANGELES – V roce 1968 natočil Elvis Presley televizní speciál 68 Comeback Special. Pro tento velký návrat si nechal ušít slavný kožený kostým. Z koncertování před fanoušky byl prý ale tak vzrušený, že mu to přivodilo orgasmus. Ejakuloval přímo do onoho kostýmu. Odhaluje to ve své knize režisér tohoto televizního pořadu Steve Binder.

„Nyní existuje mnoho pověstí, že když Elvis přišel do zákulisí po prvním vystoupení, kapal z něj pot kvůli reflektorům, a když Bill Belew svlékl jeho košili a kalhoty, zjistil, že Elvis měl orgasmus během svého vystoupení. Vše, co si pamatuji, je, jak ke mně Bill přiběhl, kalhoty v ruce, ukázal mi lepkavou skvrnu a zeptal se mě, co by měl udělat, aby odstranil sperma z kožených kalhot,“ uvádí Binder na straně 96 své knihy.

„Bill vyšiloval, protože nevěděl, jestli bude dost času usušit kalhoty před dalším číslem. Shromáždil všechny vysoušeče vlasů v okolí, které mohl najít, aby to vysušil. V tu chvíli jsem dostal další lekci režiséra, nikdy si nenechávat vyrobit pro hlavní hvězdu jen jeden pár oblečení,“ uzavírá Binder ve své knize.

8.9.2022 11:13

Más artículos