Hezká dovolená

24 nov 2009 · 13.963 vistas novalogic

Nedávno jsem si vzala dovolenou, abych si odpočinula a udělala si ve svém soukromém životě pořádek. Jestli to byla přímo dovolená, nemohu říct, protože můj šéf bydlí kousek vedle mě a tak ho vlastně denně potkávám i mimo práci. Je to sympatický chlap něco po čtyřicítce a již mnohdy mě napadlo, jaký asi je v posteli. Tělo, které odpovídá věku (začínající bříško) a sexy zadeček mě vzrušoval na nejedné poradě. A co se týká humoru, také jsme na podobné notě.
Venku bylo ještě teplo a tak mě nenapadlo nic lepšího, než darovat krev komárům a dát si pivko ven a jen tak poslouchat zvuky v okolí… Žáby od rybníka, štěkající pes, občas proletěl netopýr – prostě vesnice. V tom můj klid a mír vyrušil šéf. „Ahoj! Ty si teda tu dovolenou užíváš!“ Nenapadlo mě nic jiného než mu říct ať si jde užívat se mnou. Zašla jsem pro další pivka a on si donesl židli. Chvíli jsme jen tak kecali. Ze začátku o práci, později o tom, že jeho manželka je na nějaké akci se svými kamarádkami a proto vlastně můžeme takhle spolu sedět venku sami. Nikdy jsem jej nebrala jako autoritu, ale právě jsem si začala uvědomovat, že je to naprosto pohodový člověk a tak je vlastně pravým opakem mého přítele.
Čím bylo později, tím více jsme se bavili a smáli. Šla jsem ještě pro další piva a šéf šel za mnou. U ledničky se postavil za mě tak, abych až se zvednu, byla v jeho blízkém kontaktu. Způsobilo to ve mně zvláštní mrazení, které s tou ledničkou za mnou nemělo vůbec nic společného. Bez jakéhokoli zaváhání jsem jej políbila. Neuvažovala jsem, jak zareaguje. Prostě to bylo zcela pudové. Probuzení přišlo, když jsem viděla, jak má zavřené oči. Šli jsme opět ven a bavili se jako předtím. V tu dobu už jsem byla hormonálně nastartovaná. Stačilo by mi, kdyby hodil obočím a já bych udělala, co by chtěl.
Naštěstí to zřejmě bylo oboustranné. Věta „Co kdybychom pokračovali od ledničky dál?“ mě potěšila, jako kdybych vyhrála. Vzala jsem jej za ruku a zavedla jej do ložnice. Lehla jsem si na postel a vyzvala jej, aby si lehl ke mně. Jeho krátké zaváhání mě znejistělo, zdali jsem jej pochopila správně. Ale jeho úsměv mě uklidnil. „Co kdybychom šli do bazénu?“ „A nebude ti vadit, že nás asi uvidí sousedi?“ „Ať se dívají, když je na co a neumějí si užívat sami…“ Šli jsme k bazénu, sem tam jsme se políbili. U bazénu jsme se svlékli a jen za svitu měsíce vlezli do vody. Napřed jsme se líbali, potom jsem se ponořila a začala mu kouřit. Očividně ho to zarazilo. Přesto jeho ruce hladily mé záda a začaly sjíždět k rozkroku. Roztáhl mi kundu a já cítila, jak se mi do ní vlila voda. Už to nešlo vydržet. „Bereš prášky?“ „Ano!“ „Fajn, jdem na to?“ „Konečně!!!“ Cítila jsem tlak jeho penisu na mou už roztaženou kundu. Jeho průnik byl díky vodě trošku drsnější. Cítila jsem, jak jeho varlata ve vodě naráží. Oddala jsem se svým chtíčům. Voda nám pomohla vytvořit mnoho poloh, které bychom asi na souši nezvládli. Po úžasných orgasmech nás obou jsme z bazénu vylezli a šli zpět do ložnice. Chvíli jsme jen tak leželi a povídali si. Oba jsme přiznali, že už jsme myšlenky na společný sex měli.
Byly asi tři hodiny ráno a šéfa opět popadla chuť. Začal mi dráždit bradavky. Protože má takový ten upravený elegantní plnovous bylo jeho dráždění naprosto vzrušující. Jeho rety směřovaly postupně ke klínu, ale prsa nezůstaly nevyužity. Jeho ruce, které si pravidelně navlhčil slinou, mi mnuly bradavky, zatímco mi vysával kundu. Cítila jsem, jak teču. Přitáhla jsem si jej za dolní čelist k ústům a nastavila jsem kundu k průniku. Tentokrát pronikl hladce a zvuk varlat narážejících na hýždě mě rajcoval ještě více. Jeho přírazy, které u mě způsobovaly vzdechy a prohýbání trupu, se zrychlovaly. Orgasmus, který následoval, jsem ještě nezažila. Do pěti hodin jsme si užívali sexu a pak šel šéf domů.
Když jsme se dopoledne potkali a usmáli se, bylo všechno jasné. Je to naše malé tajemství. Oba jsme prožili něco, po čem jsme již nějakou dobu toužili. Dneska když mi od něj přijde SMS stává se za mě workoholik. Pokud je manželka doma tak si užíváme v práci. Od jisté doby se nám zdá sexy i firemní kuchyně, koupelna, zasedačka atd. :-)

Historias similares