Uklízečka v práci

3 oct 2021 · 5.653 vistas dt11

Naše uklízečka u nás uklízí už pár let. Je to na rozdíl od ostatních Češka a ne Ukrajinka jak bývá obvyklé.



Je to sympatická ženská kolem 45 let ale nikdo by jí to neřekl. Je malinká, hubená, světle hnědé kudrnaté vlasy, každý by jí řekl tak 35 maximálně ale spíš ještě méně.



Nikdy jsem jí nějak moc nevnímal. K nám do kanceláře chodí brzy ráno, takže jí vídáme v uklízecím oblečení, které by nijak moc nikoho nepřitahovalo.



Jednou jsem se byl ale na noční vyvětrat, a když jsem jí viděl přicházet do práce, tak mi spadla brada. Najednou nebyla v ušmudlaným zeleným triku a teplákách.

Byla namalovaná, měla černé dlouhé šaty s květovým vzorem a výstřihem, kde se rýsovala její menší ale pevná prsa a měla v nich naprosto perfektní vytvarovaný zadeček.

Když k nám pak přišla později do kanceláře, už jsem neviděl tu šmudlu ale nádhernou ženskou.

Vždycky jsem si s ní povídal o všem možném ale teď jsem nevěděl nějak co říct a jen zíral.
Další týden znovu na noční už jsem jí cíleně vyhlížel při příchodu do práce. Byla zrovna tropická noc, tak jsem se těšil, co uvidím.

Nebyl jsem zklamán.

Pozdravil jsem ji a řekl jí rovnou, že jsem jí skoro ani nepoznal a že jí to moc sluší, že jí znám jinak. Usmála se a trochu zrudla. Nečekala to.

Měla na sobě černý krajkový top s holými rameny a modré džíny. Bylo jasné, že nemá podprsenku.

Dali jsme se spolu do řeči a chvíli hezky povídali o všem možném.

Pak už jsem ale viděl, že pospíchá uklízet, otevřel jí dveře a doprovodil jí do patra k místnosti, kde se převlíká a na chvíli jsme se rozloučili s tím, že se za pár hodin uvidíme v naší kanceláři při úklidu.

Odskočil jsem si ještě na nedalekou toaletu a při návratu jsem musel kolem té místnosti, kde se převlíká.

V tu dobu v pozdější noci tam normálně nikdo nebývá a asi nevěděla, že jsem ještě šel na záchod.

Vyvezla si uklízecí vozík z té své místnosti jen v kalhotkách. Nic víc na sobě neměla. Zastavil jsem se uprostřed chodby a jen zíral. Nevěděla o mně vůbec, až když se otočila tak viděla můj mojí neschopnost se pohnout z úžasu toho, co vidím. Byla prostě nádherná. Chvíli se taky zasekla, až poté se zakryla rukou, ale pohotově jsem řekl, že už je to zbytečné a že jestli jsem jí řekl venku, že jí to slušelo, tak teď před sebou vidím bohyni. Předtím trochu zrudla, teď už ale hořela doslova. Ani nevím, co odpověděla, ale zalezla do té místnosti, ale nezavřela za sebou a sedla si tam a koukala do zdi. Čekal jsem, že za sebou zavře, ale takhle mě přímo pozvala dál k sobě. Chtěl jsem jen projít, ale ona hned vykřikla, promiňte a já jí odpověděl, že se nic nestalo. Najednou bylo cítit, že se cítí špatně a ukápla jí i slza. Beze slov jsem vešel dovnitř a řekl jí, ať se uklidní, že to nikomu neřeknu a může to být naše tajemství. Stále se zakrývala rukou a podívala se na mě a poděkovala.



Začal jsem odcházet z té místnosti, ale chytla mě za ruku. Potřebujete něco jsem jen vyhrkl a než jsem stačil něco říct, měl jsem její prsa a tělo přimáčklé na mé hrudi a ruce kolem mých velkých ramen. Najednou mi přišla ještě menší než obvykle ale to objetí mělo sílu.



Okamžitě se mi začal probouzet můj kolega v kalhotách. Komu by se neprobudil? Trochu jsem se snažil ucuknout zadkem, aby to necítila, ale ještě víc se přitáhla a zpozornila, protože jí začal tlačit, ale co, přišlo dál to jsem opravdu nečekal, najednou si stoupla na špičky a jen v kalhotkách se o něj začala třít. Dokonce si i dala kalhotky trochu na stranu a vyloženě jsem jí jezdil mezi pysky…rychle jsem zavřel jednou rukou dveře do místnosti a nechal jí dál činit, ale v jednu chvíli jsme se zastavili a řekli, jestli to spácháme. Stále jsem pokračoval v tom, že to bude naše tajemství a ona se rozzářila a kalhotky stáhla úplně. Než jsem stačil něco říct, tak jsem měl dole kalhoty a když vyklouzl můj připravený penis, tak si ho okamžitě sotva byl venku strčila do pusy. Po chvilce kouření se otočila a opřela o stole a čekala na zásun. Omluvil jsem se s tím, že nemám kondom, ale odpověděla, že je zdravá a jestli jsem i já, tak ať na nic nečekám, že mi věří.



Nejdříve jsem jí prohmatal prstíčky a poté i použil jazýček, slyšel jsem jen zasténání a chvíli jí ještě nechal čekat a pak bez rozmyslu jí ho tam doslova narval, vyhrkla, byla hrozně úzká, okamžitě jsem tušil, že tohle nemůžu dlouho vydržet, chvíli jsem ho v ní jen tak nechal ale ona začala tvrdě přirážet. Potřeboval jsem chvíli vydržet, vytáhl ho, vzal jí a položil na stůl. Byla lehoučká a líbilo se jí, jak jsem s ní zacházel, znovu jsem ho do ní napral a už si pohyby korigoval sám, když už jsem cítil, že dlouho fakt nevydržím, začal jsem jí to dělat pusou, sotva jsem se jí dotkl, udělala se, rukou jsem se dodělal sám a postříkal jí celé malinké tělo, pár kapek jí dopadlo až na bradu, které ochotně slízala. Rozloučili jsme se dlouhým polibkem a přiznala mi, že takhle spontánně nikdy s nikým sex neměla a že jsem první a doufá, že to někdy spolu zopakujeme. Pak jsme se ještě viděli ráno v kanceláři, kde jsme před kolegou ale dělali, jako že se nic nestalo ale při chvilce nepozornosti kolegy jsme se na sebe smáli.


To byla noční!