Setkání s Darou a Janou

10 oct 2021 · 2.348 vistas motol

Dara mi poslala SMS, že má v práci volno a že mne bude čekat na chatě. Dám si sprchu,abych voněl a už fičím. Zazvoním,ozve se bzučák a já vejdu.Je to prostorný dům upravený k víkendovému pobytu.
Vyjdu do patra,kde vidím pootevřené dveře.Strčím do dveří a oněmím.Na posteli leží nahá Dara a v jejich nohách vidím další dívku.
Dara si mne všimne, usměje se a natáhne ke mně ruku. To je Jana . Druhá dívka se pozvedne,také usměje a podá mi ruku.
Já jsem Jana,nejlepší kamarádka Darky. Prohlížím si ji,černovláska s mandlovým zrakem,bujná prsa, kundička vyholená .
Obě holky sestoupily z postele,každá je po mé ruce. Přitiskly se a pozvedly na špičky,sklonil jsem se políbil je.
Jana má jemné a vlhké rty,hned mi také nabídla svůj jazyk. Co tě to napadalo vzít sem Janku?
My už se takto vídáme půl roku a když jsem jí vyprávěla o našem šukání, hned chtěla také. Holky mne začly svlékat.
Stojím nyní jen v trenýrkách,penis je nateklý.Obě teď klekly k mým kolenům,každá vsunula prsty za okraj trenýrek a začly je stahovat.
Zmocnilo se mne vzrušení,teď přejel okraj přes žalud,který vytřelil do své rovnosti a já z trenýrek vystoupil.
Jana rozevřela oči do široka a z úst ji vyšel povzdech.Říkala jsem ti,že je to krásný pohled Jani.Rozkročil jsem se a Dara mne rukou uchopila za koule a do druhé ruky penis a namířila ho Janě před pusu.
Vem si ho. Jana mi hned objala pusou žalud.Špičkou jazyka mi vnikla do otvoru v žaludu.Dívám se na Janu,její hruď se zprudka zvedá,v očích má lesk a rty se chvějí.
Teď mne Dara pustila a vášnivě Janu políbila.Odskočily od sebe udýchané. Jana přesunula zrak znovu na mne a protože mi penis stále vypouštěl průhlednou tekutinu přiklekla,chvilku se dívala a pak řekla tvůj penis krásně voní něčím zvláštním a vzala mne do pusy.
Trošku jsem cítil její zoubky na žaludu,ale pak mne začla kouřit. Dara klečela vedle ní a dívala se.Pak mne obešla z druhé strany,vsunula hlavu do rozkroku a začla mi lízat koule.Užíval jsem si rozkoš,zvlášť,když mi začla lízat i zadeček.
Místnost se naplnila dívčím vzdycháním.Tak holky stačí a šup na postel.Obě tam vskočily jako hravé děti,lehly vedle sebe,rozevřely rozkrok a nabídly mi svoje kundičky .Přiklekl jsem a díval se.
Dařin poštěváček víc vykukoval a měla víc vytažen jeden z malých pysků.Janina pička je panenkovská,sevřená a bez roztažení není poštěvák vidět.
Host má přednost,říkám si a vsaju Janin poštěvák. Cítím jak se jí pozvedla pánev. Zatím co lížu,moje prsty zaůtočily na kundičku . Dva prsty vnikly dovnitř a palec jí dráždí poštěvák.Pak se sesunu a začnu jí lízat zadeček , když zjistím, že se povolila rozevřu jí půlky a vniknu do zadečku penisem . Dara mi klečí zadkem a dívá se,jak šukám.
Vytáhl jsem penis z Janina zadečku a nechal holky,ať se chvilku lížou samy.Viděl jsem,jak jsou krásně vzrušené a vlhké.
Přivázal jsem Daře ruce k palandě a donutil jí dát nohy za hlavu,kde jsem je také připoutal.
Nadzvednutá záda jsem jí podložil polštáři. Janinka se vyděšeně dívala,co to s její kamarádkou dělám.Obkročmo jsem si stoupl nad její zadeček,přidřepl a vnořil jí do kundičky penis a začal šukat.
Pojď blíž a dívej se,řekl jsem a Janka poslušně přiklekla .Postupně jsem vnořoval a vytahoval penis ven,ze kterého kapalo mokro a vždy jsem ho dal Janče olízat.Přestal jsem s šukáním a klekl si u Dařina zadečku a rukama jsem jí nyní široce rozevřel kundičku .
Strč jí Janinko ruku do kundičky ,přikázal jsem.Podívala se poplašeně,ale Dara jí pobídla,honem,uděj to. Jana váhavě vsunula dva prsty do kundičky, ale já řekl tak ne,chytl její ruku,olízl jí prsty a přitlačil.
Rázem se Jančina ruka ocitla až po zápěstí v Dařine pičce,která vykřikla slastí a i na Janě bylo vidět,že jí to vzrušilo a tak jí začala rukou šukat. Já si zatím lehl pod Janu a začal jí lízat ,rukama jsem jí nahmatal prsa a začal jí třít bradavky.Její vlhká pička mi začala klouzat po puse a já si řekl,že jí tu profistuju taky.
Zvedl jsem se a rychlým pohybem jí přetočil a přivázal vedle Dary. Janu znovu přemohl strach,ale já jí napřed pořádně vylízal a ruku si natřel olejíčkem.Poklekl jsem,sevřel prsty k sobě a zatlačil.
Ruka proletěla mokrými pysky. Janina zařičela rozkoší jako kůň a aby to nebylo Darince líto,klekl jsem mezi holky a druhou rukou jí začal šukat .
Křik a sténání se vzneslo nad naše roztoužená těla.Ruce jak písty pronikaly kundičkama,pysky jim zrudly.Ach Daro to je krása vykřikla Jana a ta přerývaně odpovídla,vžyť jsem ti říkala,že nádherně šuká.
Moje srdce bušilo a chvěl jsem se vzrušením nad tou podívanou.Vytáhl jsem ruce,obě ďábelsky mokré a olízal jsem je.Uvolnil jsem holhky,které se okamžitě svalily vedle sebe a něco si špitaly.Pak si klekly vedle mne,dívaly se mi do očí a naráz mne povalily.
Ubránil bych se,ale zajímalo mne,co provedou.Svázaly mne stejně,jako já je.Klekly si vedl mne,penis trčící k břichu si otočily nahoru a začly kouřit a mnout mé koule.
Najednou se Jaňula otočila a podala vibrátor .
Darami mi naslinila zadek,rozevřela ho a Jana mne začala šukat a zároveň honit penis.Ty potvory mne dostaly,ale krásně.
Uvilnil jsem se a vychutnával pronikání. Dara,která mě teď šukala změnila sklon a dráždila mi prostatu.Cítil jsem,že mi vytéká semeno přímo do Janiny pusy. Ta se zarazila a vytáhla ho z pusy. Ze žaludu mi teklo řídké semeno na břicho.
Dara zrychlila šukání mého zadečku a Janina honila a koupila,až jsem měl pocit,že mi ho urve.A teď,teď mne zaplavil orgáč a já v mohutných stazích plnil Janinu pusu.
Dara mne přestala šukat a klekla si k Janince,vytáhla jí z pusy penis a sama začla chytat zbytky semene. Jana vychutnávala mé semeno a najednou slyším jak říká a kdy budu polykat já, tolik toho určitě nemá. Dara jí chytla za hlavu,položila ji na má prsa a naznačila jí, že má otevřít pusu.Přiklekla vedle mne a já viděl,jak vypouští z pusy mé semeno do její.Holky se teď vyměnily a Jana začla semeno pouštět Daře do pusy.Hrály si jako koťátka a pak ve vášnivém polibku semeno spolykaly.Otočily se ke mě a začly mi hladit tvář. Děkuje me ti. Po této slasti jsme odpočívali a já pak holky doprovodil domů .

Apodo
Región
Tangoo Tangoo
Slovakia
Zdenek08 Zdenek08
Czech Republic Vysočina
SEXITORPEDO001 SEXITORPEDO001
Slovakia Košický kraj
1milan11 1milan11
Czech Republic Olomoucký kraj
trojkasever trojkasever
Czech Republic Ústecký kraj
Sean73 Sean73
Czech Republic Jihomoravský kraj
aloe aloe
Czech Republic
1974marty 1974marty
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Broucik Broucik
Czech Republic Jihočeský kraj
BinTilgi BinTilgi
Czech Republic Pardubický kraj
pohodar36 pohodar36
Czech Republic Hlavní město Praha
ShibToken ShibToken
Czech Republic Moravskoslezský kraj
giardiniere giardiniere
Italy Lombardia
Juras5 Juras5
Czech Republic

Historias similares