Jak se ze studenta stal otrok IV.

26 nov 2021 · 3.369 vista Submisivnipraha

Po čtyřech jsem následoval Madam do pokoje. Vodítko bylo napnuté a šlo se mi opravdu špatně. Podvazané péro mě pálilo ale horší byly bradavky. Kolíčky dělaly svou práci, při každém mém pohyby se houpaly na bradavkách a způsobovaly pálivou bolest, ne nesnesitelnou ale výrazně jsem jí cítil. Madam mi poručila abych si klekl doprostřed pokoje a vystrčil zadek. Byl jsem na čtyřech zády k ni a slyšel jak otevírá skříň za ní, neviděl jsem ale co Madam dělá. Za chvíli si stoupla přede mě a v rukou držela důtky. Oznámila mi, že mě čeká můj první výprask jako její majetek. Vysvětlila mi, že se ode mě očekává, že se nebudu nijak zvukově projevovat, že ho přijmu statečně a hrdě jak se na jejího otroka sluší a že jí dokážu, že si zasloužím aby svůj čas trávila se mnou. Poté se postavila nad mou hlavu a nohami mi sevřela krk. Trochu si upravila postoj a když cítila, že se nemohu hnout, tak spokojeně oznámila, že začínáme. Lehce se sklonila nad můj zadek a začala mě vyplácet dutkami. Při první ráně jsem cítil jak se příjemná bolest rozlévá po mém pozadí.v duchu jsem rány počítal a soustředil se na to abych byl potichu. U páté rány jsem si uvědomil, že začínám více cítit místa kde jsem již dostal vodítkem v předsíni. U desáté rány se bolest z příjemné začala stávat palčivou a rozlévat se po celé zadnici. Madam nikam nepospíchala a dávala si záležet aby pauzy mezi údery měli vliv na stoupající bolest. U sedmnáctého úderu už výprask začínal opravdu bolet a že mě bezděčně vyšlo zasyčení. Madam okamžitě přestala, poodešla ode mě a sklonila se ke mě. Chvíli mi koukala do tváře a poté šla za mě odkud pokračovala ve vyplácení. Penis mi pořád stál a i přes bolest to bylo velmi vzrušující. Stále jsem v duchu počítal a u čísla 25 se Madam zastavila. Poručila mi abych poděkoval za vyprask, tak jak mě poděkování učila. Přešel jsem po čtyřech k ní a políbil ji obě nohy. V tu chvíli mě palilo už všechno, zadek po výprasku, podvázaný penis i kolíčky na bradavkách.
Madam mi poručila abych se postavil a dal opět ruce za hlavu. Několikrát mě obešla a spokojeně pozorovala svou práci. Poté se postavila vedle mě, i s důtkami v ruce. Začala si mě měřit a důtkami mě plácla lehčeji přes penis. Zasyčel jsem bolestí protože jsem to nečekal a bolest to byla výraznější než cokoliv před tím. Madam se spokojeně zasmála. Očekával jsem další ránu a když dopadla, zasyčel jsem už o poznání silněji. Madam se opět spokojeně zasmála a začala mě obcházet. Pořádně mi promačkala zadek a byla spokojená při mém bolestivém výrazu. Opět mě obešla a dostal jsem další dvě rány na penis, tentokrát že spodní části. Obě boleli ještě o poznání více což Madam rozzářilo oči. Přikázala mi potom abych se zbavil provázku na podvázání a poodstoupila ode mne.
Stál jsem před ní se ztopořeným ocasem, měl ruce za hlavou a kolíčky na bradavkách. Moje majitelka najednou udělala rychlý pohyb rukou s důtkou a kolíček na pravé bradavce mi sestřelila až odletěl do rohu místnosti. Bolest projela mým nervovým ústrojím a vystřelila mi do hlavy. Madam nečekala a úplně stejně sestřelila i druhý kolíček což znásobilo bolest. Následkem bolesti mi začala opadávat erekce čehož si Madam všimla. Přiblížila se ke mě, levou rukou mě chytla za bradu a druhou za vadnoucí ohon. Erekce se mi okamžitě začala vracet a Madam me začala surově honit. Penis po podvázáni mě pálil ale vzrušeně jsem rychle dýchal. Madam mi porucila kleknout a odešla vedle do pokoje.
Po chvíli se vrátila, oblečená jen v kalhotkách. Vzrušením jsem byl celý rozechvělý. Sedla si do křesla a poručila abych k ní po čtyřech došel a bez pomoci rukou jí sundal kalhotky. Chvíli jsem se zuby snažil chytit okraj kalhotek na boku a když se mi to podařilo, snažil jsem se je sundat. Jak ale Madam seděla v křesle, nebylo možné je stáhnout. Po chvili pokusů mi Madam dala facku na tvář a oznámila mi, že jsem nemožný, ale že to přičítá mému věku a nezkušenosti. Poposedla a kalhotky si stáhla sama. Rozhlédla se po pokoji, zmuchlala je do roličky a hodila do půlky místnosti, pak mi poručila aportovat. Po čtyřech jsem pro ně došel a přinesl je Madam do ruky. Takto mě chvíli trénovala a poté mi řekla, že je spokojená s touto části mých dovedností. Poručila mi abych šel k ní a začal jí lizat. Přisunul jsem se a zabořil hlavu do jejího klína. Byla krásně mokrá a voňavá, pod jejím klínem na potahu křesla se tvořila malinká skvrna z jejích šťáv. Začal jsem svou Pani uspokojovat, nejdříve pomalu. Dával jsem speciální pozornost na její poštěváček a řídil se podle jejího dechu. Madam vzdychala a držela mě za hlavu. Její orgasmus na sebe nenechal dlouho čekat a Madam se slastně svalila do křesla. Její šťávy krásně střídaly a Madam si je krásně utřela mým obličejem. Byl jsem šťastný, že jsem mohl svou Pani poprvé uspokojit ale věděl jsem, že mě čeká další fáze výcviku.

Historias similares