První rande bez cuckolda

2 jun 2022 · 6.532 vistas HotcoupleXxX

Na úvod chceme všem, kteří nám píšou všechny ty krásné komentáře a zprávy strašně moc poděkovat, opravdu si toho moc vážíme! Těší nás, že jsou mezi Vámi lidé, kteří nás pravidelně sledují na naší vzrušující cestě, kterou jsme si vybrali.
Budeme moc rádi, když nám dál budete posílat návrhy na další galerie, nebo inspiraci pro nové zážitky. Čím dál více vstupujeme do životního stylu hotwife/bull/cuckold a chceme se s Vámi podělit o náš další zážitek.
Snad se bude líbit.

Mladá hotwife se celé odpoledne připravovala na dnešní první rande se svým bullem bez přítomnosti svého mladého cuckolda. Celá se krásně oholila, namalovala a oblékla do lehkých letních šatiček bez podprsenky.
Po příchodu přítele se položila na postel nožky zvedla do výšky a nechala jej v kleče na zemi lízat její slaďoučkou prdelku, aby se před schůzku uvolnila a on pochopil, kde je jeho místo.
Nastal čas, svůj půvab doplnila rudou rtěnkou a svůdnou vůní. Svého cuckolda zamčela do klícky, sobě připnula řetízek na nožku a zabouchla za sebou dveře. Ještě na společné chodbě bytového domu si poodhalila jedno prso a poslala fotku svému příteli se zprávou ,, už se nemůžu dočkat svého prvního rande,,.
Přítel své paní odepsal,, jsi nejkrásnější na světě, užij si rande,,.
Plný vzrušení a nervozity chodil po bytě sem a tam a netrpělivě čekal co se bude dnes dít. Hotwife se polibkem přivítala se svým milencem a společně se vydali do přírody za město. Po příjezdu jí hned chytnul za krkem a vášnivým líbáním jí dal najevo, jak moc se na ní těšil. Hotwife svému ubohému příteli napsala zprávu ,, tak jsme zastavili za městem někde v přírodě a už jsme se líbali před autem,,. Přítel se posadil na židli a užíval si obrovského tlaku svého péra zamčeného v kleci, který mu dodával pocit ponížení a vzrušení.
Procházka nezůstala dlouho u konverzace, milencovi ruce se začali sápat po jejím nádherném těle. Vzala do ruky mobil a vyfotila tři fotky, které poslala svému ubožáčkovi. Na první fotce stál milenec za ní s rukou položenou přes šaty na jejím rozkroku, na další už je jeho ruka položená přímo na rozkroku a třetí vyfotil on, jak si hotwife drží šaty vhrnuté až na zádech a on jí mačká prdelku. Přítel si okamžitě z nervozity zapaluje cigaretu a prohlíží si detailně fotky.
Po nepatrné chvilce mu přichází video, na kterém si hotwife drží šaty u prsou a oddává se milencovu jazyku bloudícím po její kundičce. Cuckold začal prožívat nepopsatelné pocity, kdyby jeho penis nebyl zamčený v kleci, okamžitě by začal nekontrolovatelně stříkat. Ani jeden z nich nevěřil, že by v takové situaci mohli někdy být a teď se jejich sny staly realitou a oba si to opravdu užívali !
Chvíli po videu přišla další zpráva od hotwife ,,museli jsme toho nechat, říkal, že by to nevydržel a ohnul mě tady…ale kousek od nás jezdí cyklisti hihi,,.
Každopádně to nevydrželi moc dlouho, popošli pár desítek metrů, až se dostali na kraj lesíka. Milenec k ní přistoupil ze zadu a začal jí líbat na krku a rukou jí zase dráždit v rozkroku. Kalhotky dopadli na zem a on strčil své prsty dovnitř vlhké kundičky, hotwife se vzrušením podlamovali kolena, rukama toužebně mačkala jeho naběhlé péro přes kalhoty.
Jen krátké video pro cuckolda a už její ruka držela péro v ruce. Bohužel dohoda mezi hotwife a cuckoldem byla, že nesmí dojít na první sex mezi nimi, když u toho nebude. Při vzpomínce na jejich dohodu s povzdychem péro pustila a přitiskla se na něj svým zadečkem, milenec neváhal a svým pérem jí začal projíždět zezadu mezi pysky. Hotwife vše ohleduplně natočila a poslala svému cuckoldovi. Zamčený chudáček doma kouřil jednu cigaretu za druhou, jeho péro již bylo celé fialové a přehrával si všechny videa nevěřícně pořád dokola.
Milenec již byl na pokraji své výdrže zadržovat výstřik, a tak si před hotwife znovu pokleknul a dopřál jí divoký orální sex. Jelikož kousek od nich projížděl neznámý cyklista, tak museli akt přerušit a vydat se zpět k autu.
Vzrušující rande zakončili dlouhým orgasmem půvabné hotwife na přední sedačce jeho luxusního vozu.
Po příjezdu před dům se ještě rozloučili dlouhým francouzským polibkem a šli každý svou cestou.
Když hotwife přišla domů, hodila po svém cuckoldovi vlhké kalhotky, které měla celou dobu v ruce, do široka roztáhnula nožky a připravena na dnešní další orgasmus způsobený cuckoldovým jazykem mu začala celé rande znovu detailně popisovat.

Historias similares