Kráska na šukání II.

1 ago 2022 · 4.364 vistas WHIPka

Je nesnesitelné vedro.

Zavírám dveře od bytu: „Jdu rovnou do sprchy.“ Křiknu směrem do útrob bytu, skopnu boty z nohou kamsi do kouta, strhnu ze sebe šaty a za chvíli mi stékají pramínky vody po zádech. Neuvěřitelná úleva.
Mířím sprchou na vztyčené bradavky reagující na náhlý chlad, čelo opřu o stěnu a vychutnávám si slastné okamžiky.

„Umyji ti záda“, ani neslyším vrznutí dveří. Chopí se masážní žínky a tře ztuhlé svaly. Taju pod doteky a cítím drobné stahy probouzející se kundičky. Oddávám se klouzajícím pohybům a mé tělo jim mimoděk vychází vstříc. Prsty vklouzne do pusy a současně vjede do pulzujícího lůna. Něžně přiráží, konejší a houpe mě v náručí, vlny orgasmu přichází postupně, rozšiřují se a zesilují. Přidržuje chvějící se tělo a nevydrží silné stahy svatyně, exploduje.

„Máš 20 minut na to, aby ses připravila.“ Pleskne mě přes zadek, zasměje se mému údivu.

„Tvá sladká blondýnka už se na nás těší.“ Přemýšlím, co bych po něm hodila. To nemyslí vážně mi nic neříct a nenechat mi žádný čas na srovnání myšlenek natož na přípravu. Pacholek jeden!

Rychlostí blesku dokončím koupel. Lehce se nalíčím a nahá a ještě mokrá pobíhám po bytě a tahám jednu věc za druhou ze skříně a ve všem vypadám naprosto příšerně. To už se nepokrytě směje: „Uvítej ji takto, stejně to nevydržíte se a budete obě v rouše Evině.“ Mrsknu po něm, co zrovna držím v ruce a směju se s ním.

Outfit je jasný, černé obepínající mini šaty na ramínka a pod ně jen brazilky. On je naprosto v klidu a baví se mou nervozitou.

Zvonek.

Nedýchám, je opravdu taková jako na fotce. Modré oči, blond vlasy rámují jemný obličej a ty rty. Ach! Neváhám a rovnou jí na ně políbím na uvítanou.

„Půjdete dovnitř? Nebo vám mám šampaňské servírovat rovnou na chodbu?“ Ozve se za námi.

Neochotně se odtrhnu od vášnivých úst. Usadíme se na sedačce a hltáme se navzájem pohledem. Nechá nás.
Napiji se lahodného moku a začnu líbat nádhernou blondýnku. Naše jazyky se propletou, položím ji na záda. Přejíždím jazykem po jemné pokožce krku až k ňadrům ukrytým v halence. Rozepínám jeden knoflíček za druhým. A odhaluji hladkou kůži a krásné velké dvorce se stojícími bradavkami. Pozoruje dvě roztoužené ženy a přes kalhoty si hladí penis. Laskám každý milimetr jejího těla. Postupuji níže. Stahuji sukni a nacházím vyholenou kundičku. Roztáhnu jí nohy a ochutnám rozevírající se květ. Jazykem přejedu po růžovém lůnu. Naberu na špičku vyvěrající šťávu a roztáhnu ji až na poštěváček. Něžně na něj poťukávám a pak ho vsaju. Vzdychá. Vsunu dovnitř prsty a začínám pomalu šukat tu malou čubičku.

Cítím plácnutí po zadku a vyhrnutí šatů. Brazilky jsou nasycené vytékající lahodnou tekutinou. On je odhrne je stranou. A začne mě lízat. Prohýbám se ještě více v zádech, nabízím nadrženou kundičku rejdícímu jazyku. Ještě vášnivěji se zabořím tváří do mušličky. Nestačím polykat všechnu mokrost valící se ven, prsty zajíždím v pravidelném tempu dovnitř a současně jsem nabodávána na jeho prsty a pomalu mířím k orgasmu.

Najednou jsem sevřena stehny. Výstřik mi skrápí tvář. Hltám každou kapičku. Bože, ta je tak sladká! Ztrácím se ve vlnách mého orgasmu. Hroutím se na krásku pode mnou.

„Jste božské!“ podává nám sklenice se šampaňským. Přistoupí k nám. Odmítáme lahodný mok a naše rty se setkají na chtíčem vybuzeném penisu……..