To byl zase kseft

17 ago 2022 · 2.837 vistas CL-voayeur

Na chatech travim docela dost casu a vetsinou se nedari. Bud je to dlouha domluva, ze ktere stejne potom vzejde jenom to, ze na druhe strane potrebuje nekdo pomoc s vystrikem, nebo na posledni chvili mu/ji do toho neco vleze. Zajimave, ze duvody se skoro porad opakuji.

Ale aby to nebylo jen negativni, tak jednou jsem se domluvil s jednou panickou, ze bychom podnikli lekci nekde v lese. Misto vybrala ona. Kdyz jsem na misto prijel, musel jsem to tam pochválit. Slunecny paloucek na klidnem miste. Asi za 10minut prijela ona.
Bez jakehokoliv dlouheho vybavovani me prikazala si stoupnout k nejblizsimu stromu, ke kteremu me naheho privazala. A muceni mohlo zacit. V mem pripade bylo mucenim, jak jsme se domluvili, vzrusovani a oddalovani vystriku.
Takze kolem me chodila jen v korzetu a v kalhotkach. Lehla si prede mnou do travy a zacala si honit kundicku. Vzdychala pritom tak, ze ji museli slyset i houbari. Kundicka mlaskala, jakou mela chut. Pak vstala a dala mi ochutnat jeji ruku. Celou jsem slizal.
Druhou rukou ve stoje a prede mnou porad drazdila sama sebe. Jenze to drazdilo i me a ja tam stal se stojicim ptakem jako bych byl jedna z vetvi toho stromu. Vedela to. Rukou, kterou si honila kundu me prejela po ocasu. Jak nadherne to klouzalo. Zacala mi ho honit a pritom mi zblizka koukala do oci a vzrusene dychala.
Otocila se pritiskla zadek na muj klin. Ptakem si hladila vchod do jeskyne. Kdyz jsem zrychloval svuj dech, pochopila, ze uz musi prestat.
Odesla k autu a asi abych vychladl, tak si s nekym telefonovala. V curaku mi tepalo, ale jeji nevsimani si me mi pomohlo. Vetev mi opet poklesla a z ocasu se snasela kapicka touhy. Lady se vrátila, poklekla a s otevrenou pusou ji slizla jazykem. Rty pak stahla predkozku a ptaka si pomalymi pohyby a stisky opet postavila. Netrvalo dlouho a ja citil cukani. I ona. V tu chvili prestala, ale ja uz to nevydržel. Strikal jsem bez jeji pomoci, bez moji moznosti si ho vyhonit, protoze jsem byl porad privazanej ke stromu. Divala se na muj ocas jak plive sperma do travy. Ani se ho nedotkla do doby, nez zase ukazoval pul šestou. Pak vysala zbytky sperma a zaseptala, ze mi pripravila prekvapeni. Ptal jsem se, ale nechtela mi odpovedet. Pry, ze by to nebylo ono.
Sla k autu a odtamtud na me svudne zamavala. Poslal jsem ji vzdusny polibek. To jsem netusil, ze se loucila. Nasedla do auta a odjela.
Nechala me tam privazaneho u stromu, naheho a s hromadkou obleceni...
...po asi hodine, kdy jsem se pokousel osvobodit uz jsem se citil dost bidne. To nejhorsi teprve prislo. Houbarska sezona v plnem proudu a tak byla jen otazka casu, kdy nekdo zabloudi i timhle smerem. Samozrejme, ze me napadlo, ze se tohle muze stat. Přemýšlel jsem, koho bych si pral jako osvoboditele.
Zezadu jsem slysel hlasy, ktere se blizili. Byl to par. Nejdriv promluvil on. Stale jeste stali za mnou. Ptal se co tam delam a co se stalo. Nemel jsem duvod mu lhat. Rekl jsem pravdu a sypal si popel na hlavu jak jsem naletel a jestli by me tedy nerozvazal. Pry, ze jeste ne. Ze lekce jeste neskončila. V tu chvili zpoza stromy vysla i ona a smala se. "Privedla jsem sebou svyho kamose, ktery mel chut na poradny parek. Tak jsem ho pozvala na hostinu".
Dalsi lekce tedy zacala. Ale byla jina. To on mi ho zacal ted kourit. Musim priznat, ze kouril hezky a hluboko. Ona to pozorovala z povzdali. Citil jsem, ze uz budu. Proc neprestava? Rikal jsem to. Opravdu neprestava a kouri i kdyz mu koutkama pusy vyteka moje mrdka. Jemne si pohrava s mym curakem i kdyz uz je ochably a mekky. K tomu ještě pridava masirovani prostaty. Ona mu ted pomaha naslinit mu prst. Co se to tady proboha chystá? Hraje si dal s mym ptakem, slinta mi na koule a snazi se mi strcit prst do prdele. Ale funguje to. Za chvili uz mi zase stoji. "Ja ti to rikal, ze ho pro tebe postavim" rikal on ji. Prisla ona a bez cekani se ke mne otocila a nasedla na zaluda. Myslel jsem, ze mi urvala uzdicku, jak rychle dosedla. A zacala mi hoblovat rozkrok. On stal vedle ni a rukou mi vedl ptaka a hral si s koulema. Vsichni tri jsme tam vzdychali. Druha lekce nebyla o prerusovani vystriku, ale o nepreruseni vzrusovani.
On me zacal odvazovat zatimco ona pořád sukala. To, jak z ni tekla stavicka, to bylo neuveritelny. Kdyz me odvazal, ona sla na vsechny ctyri a on stojic obkrocmo nad ni mi vedl ptaka opet k ni. Pomohl mi ji ho zasunout do prdele. Pak si zacal vytahovat ptaka, kteryho si honil. Zeptal se me, jestli bych nechtel zkusit mu ho vykourit. Mel ho peknyho, obrezanyho. Tak proc ne. Nesmele jsem mu oliznul zaluda a s mirne vyplazenym jazykem jsem si ho zasunul do pusy. Dal si ruce v bok a nechal to na me. Zkoordinoval jsem pohyby panve a hlavy. Zdalo se, ze obema se to libilo. I me se to libilo. Uz jsem to nevydrzel a zacal jsem strikat po treti. Vytahl jsem svyho ptaka a on vytah toho svyho. Oba jsme se pak vyhonili na jeji zada.
Pak uz jsem je jen odvezl na parkoviste u lesa, kde parkovali. A takhle skoncil jeden slunecny den v lese.

Historias similares