Rybářské závody

4 sept 2022 · 4.837 vistas Zlobivoucka

Jsem na rybářských závodech, den je krásný, vlnky v rybníce tiše naráží na kameny. Chvilkami si lehký vánek pohrává s mými vlasy a čechrá je.
To ticho je balzám na mou duši! Náhle se vedle mě zjeví,jako příznak pohledný muž. Sympaťák s upraveným vousem a samý sval. Sjede po mém těle uznalím pohledem. Ani já nezůstanu pozadu a hltám hladově jeho svalnaté tělo.
Těch myšlenek co se mi, honilo hlavou.
,, A že jich bylo sakra!"
Jako by četl mé myšlenky, podívá se mi do očí. Opětuji jeho pohled a nasadím ten nesmyslnější úsměv. Předkloním se, pohlavím své ňadra a přitom se dívám do jeho chtivých očí.
,,Šukala by si viď!" , čtu mu zřetelně z jeho pohledu.
,, Ani nevíš jak chlapečku!"
Pomalu se začíná šeřit, když v tom proběhne malí prďola a spustí.
Ahoj chytas ibu?, jasně přitakáme. Mamíí koik je hodin, už je tma. ,, To už tata ťumí na teeviži!"
V tu ránu se spustí výbuch smíchu.
,,Malí bavič nezahálí a pokračuje!"..
Áno dondu, ale muším ši nažídit butík!
,,Tak ahoj, musím jit špat a odkráčí!"
Culíme se všichni kolem.
Dávám si teplou kávu a dlouhý kouř.
Potřebuji se zahřát, začíná být chladno.
Dopijim kávu a cítím, že musím. Naštěstí je kousek toi toi. Zvedám se a jdu vykonat svou potřebu, vejdu dovnitř a chci zavřít. V tom mi někdo vytrhává dveře, vchází za mnou a zavírá dveře na zámek. Otáčím se a slova mi uvíznou v krku. Koukám na svalnatého souseda.
Přitlačí mě ke zdi a zajíždí pod mé legíny.
,,Kuwa bereš to hopem kluku!"
,,Mám nahozeno není čas!, vysvětluje.
Kunda se začne probouzet a hlásit o slovo. Rychle mě otáčí stahuje legíny a cítím jak mi kalhotky rychlím škubnutím povolují.
Bože! A jako by toho nebylo málo, letí přímo do mísy Toi Toi.
,, Zbláznil ses!, to byli moje nové neonové Brazilky!"
Nadávám mu zděšeně.
,, Takové už neseženu!" 😱
,, Neboj zašukáme a seženeme nový !" ,prohodí ledabyle.
Dvěma prsty přejíždí přes mou tekoucí kundu a zajíždí do jeskyňky.
Prsty obalující ve šťávě, vytahuje a strká do úst. S napětím sleduji jeho pohled. Slastné přivírá oči, chutná mu. Jeho trčící stan v klíně je nepřehlédnutelný. Vytahuje na svět boží dokonalého čuráka.
S údivem hledím na tu mohutnou kládu.
,, Tak ten je ..... dokonalý! Zaraduji se.
Kleknu si před něj, beru ho do ruky , přetáhnu párkrát, olíznu uzdičku. Objevuje se kapička rozkoše,kterou rozmažu po uzdičce. Spokojeně zamručí, jako medvěd který dostal nejlepší pamlsek.
Otočí si mně, ptákem poplácá přes půlky. Přejíždí mi tvrdým kamenným čurákem přes pysky. Nechá obalit velký žalud v mé šťávě.
Nasměruje vztyčené kopí do vchodu svatyně a tvrdě přiráží, chytá si mě za boky .
,,Začíná rodeo drive!"
Nestíhám ani protestovat a cítím ho až na doraz čípku. Pěkně si mě drží a tvrdě doráží na mé děložní hrdlo.. Cítím v mém klíně výbuch, celým tělem mi stoupá mravenčení, nepopsatelná rozkoš která se line mým tělem. Jeho čurák naplnil mou jeskyňku dokonale! Jeho přírazy se stupňují, ozývá se jeho spokojené mručení a mé vzdechy přidávají na intenzitě. ,, Nešetří mě!"
Tvrdě přiráží a bere si vše.
Jeho prst nahmatal můj klitoris a s přírazy, kdy je cítit, že mu začíná cukat v koulích, začne jezdit po mém hrášku. Koušu se do rtů, abych tlumila své výkřiky vášně! Cítím jak jeho horké sperma začíná prýštit do mé skulinky a vyplňuje ji. S mohutným výkřikem vyletí z mé kundy gejzír spršky a vyplaví jeho ptáka. Spokojeně se zapne a odchází pokračovat v rybolovu.



Historias similares