Tři v jednom

24 abr 2023 · 4.336 vistas Afrodite666

Koncert probíhá naprosto skvěle. Sedím v divadle, poslouchám orchestr ve spojení se skladbami od mých oblíbených AC/DC.
Přijdu si tu trošku nepatřičně. Už jen proto, že jsem tu jako jediná sama. Ostatní přišli v párech, či dokonce ve skupinách. Navíc ostatní přišli v manžestrácích, teplákách, v obyčejných trikách a někteří muži dokonce nesundali ani kšiltovku ze svých hlav. Jak pobuřující outfit pro divadlo Hybernia a orchestriální vystoupení.
Já zvolila černé šaty bez výstřihu nad kolena, ale jejich usedlost rozbila rudou rtěnkou, rozpuštěnou blond hřívou, síťovanými punčochami s podvazky a vysokýma černýma kozačkama. Přijdu si tu jako pěst na oko, ale to je svým způsobem to, co miluju. Pobuřuji, poutám pozornost a užívám si ten moment. Užívám si jak obdivné, tak znechucené pohledy. Některé dámy si neodpouští jízlivé poznámky a pánové svým ženám okamžitě přitakávají. Aby ne, vždyť by museli žít o chlebu, vodě a hoňce nad nedosažitelnými ženami.
V ruce mi neustále vibruje telefon. Jsem totiž domluvena s Hefarem na schůzce ihned po koncertě a on se evidentně nemůže dočkat.
Po skončení koncertu pro mne přijíždí taxikář. Hmmm, vypadá skoro jako ten můj chlap, kterej na mě čeká doma v monterkách na sedačce a jako každý večer, podřimuje u krátkých videí, notebooku, nebo seriálů na Netflixu. Vlastně ten taxikář vypadá úplně identicky, jen je hezky upravený, voňavý, ostříhaný a oholený. Na sobě má tmavě modré jeany, tričko s dlouhým rukávem a límečkem a na předním sedadle si všímám ledabyle pohozeného elegantního svetru, který sundal nejspíše proto, že mu bylo teplo z toho, jak vytápěl auto kvůli mému pohodlí. Takhle oblečení muži mi vždy imponují a taxikář to nejspíš tuší.
Beze slova mne odveze k mému autu, které je zaparkované o pár kilometrů dál, otevře mi dveře a podá pomocnou ruku k výstupu z vozidla. V jeho očích vidím tisíc čertů, takže mi to nedá a přivinu se k němu. Voní nádherně. Na otázku co jsem dlužna odpovídá, že nic, protože krásné ženy vozí zdarma a rád, tak mu alespoň na revanš vtisknu polibek na tvář, rukou zajedu do rozkroku a odcházím ke svému autu.
Další instrukcí od Hefara je 22:30, náplavka na Mělníku. Pomalu se tedy začínám přesouvat z Prahy na Mělník a kundička mě začíná dost příjemně svrbět.
Dorážím na smluvené místo k molu a on už tam je.
Před sebou vidím zaparkované auto. Opět to, které vlastnil taxikář a teď mi dochází, že to samé má i ten můj doma. Jaká náhoda!!!
Je to naše první schůzka a chvíli zůstávám sedět v autě a pozoruji ho. On se dívá na mě. Asi po půl minutě upřených pohledů otevře dveře svého automobilu a vystupuje. Hmmm, mám dneska kliku!!! Zase vysokej, udělanej chlap s mužnými rysy, na sobě má královsky modrou saténovou košili a černé úzké kalhoty. Na nohou černé polobotky...a....v ruce péro! Tyvole von na mě normálně čumí a honí si péro! Tak jo Afrodito, tohle je zatraceně sexy. Hefares na mě ukáže prstem a nekompromisně mi gestem nakáže, abych šla za ním. Neváhám. Vystupuju a v kundě už mi regulérně horce cuká. Chci v sobě to péro. Ale tvářím se neutrálně, až arogantně přezíravě. Jemu je ovšem můj výraz naprosto jedno. Ukáže rukou otočku a když mi hned nedojde co mám udělat, udělá to za mě sám. Čapne mě za boky, otočí mě, předkloní a tlakem strčí na kapotu mého auta, kde se sotva stihnu chytit tak, abych ji nepolíbila. Nohou zajede mezi mé nohy a roztáhne je. V ruce stále svírá péro, který směřuje naprosto jistě k mé vyšpulené, tekoucí kundě. Stále se vše odehrává beze slova a o to víc se mi to líbí. Už cítím teplo jeho žaludu na vstupu do kundičky a i když mě drží pevně za boky, štětkovsky se na něj narazím. Hmmmm, cizí, horkej, pulsující a velkej čůrák ve mě. Naprosto dokonalý spojení. Hefara to trochu vyvedlo z míry a chytá mě pevně za prdel, trochu vztekle zasupí a vráží ho do mě až po koule. Je mi úplně jedno, že nás někdo může vidět a slyšet a sténám slastí jako čubička. Chci víc, chci, aby mi tu kundičku úplně rozmrdal a vycákal. Chytá mě za vlasy a škubnutím mě prohýbá tak, že mám zadek a kundu naprosto vyšpulený směrem k němu, hlavu v záklonu a nemůžu se hýbat. Začíná v přirážení zrychlovat a já cítím, jak mi po stehnech teče moje šťáva. Určitě to cítí i na kolech, kterýma o mě při každým dorazu plácá a tím dráždí můj klitoris. Nemůžu se udržet na nohou, ale on má sílu a zvládá to za mě. Napichuje si mě naprosto šíleně a zběsile. U toho mě pevně drží a občas uhodí obrovskou dlaní přes zadek. Křičím naprosto nekontrolovaně a užívám si ten pocit, že se mě zmocnil cizí chlap. Cítím, že začíná ztrácet kontrolu a slyším jeho zrychlenej dech, sténání a nakonec výkřik zakončený jedním opravdu tvrdým přiražením. Kundu mi zalévá pocit horkosti a plnosti a vím, že se právě udělal. Beze slova mi stáhne šaty zpět přes zadek, zandá péro do kalhot, zapne zip a knoflík, mrkne na mě, sedá do auta a odjíždí. Já stále opřená o kapotu, horká mrdka mi vytéká z kundičky na stehna a nechápu, co se to právě stalo. Vím jediný, bylo to dokonalý. Tyhle zážitky miluju!! Sedám do auta a vyrážím. Za rohem vidím povědomý auto. Zas to samý, ale za volantem tentokrát nesedí ani taxikář, ani Hefares...ale ten můj v monterkách. "Čau, nedáme párek v rohlíku na Benzině?"