Skúšobná kabínka...

24 jun 2023 · 1.110 vistas LenPato


Čakáš ma v skúšobnej kabínke celá nadržaná. Teraz je rad na tebe a túto predstavu si si vytvorila a teraz ju chceš so mnou zrealizovať. Po poslednej mojej splnenej erotickej predstave na verejnosti, keď sme šukali vo wellness vo vírivke, si v očakávaní ako to dopadne. Zobrala si si na vyskúšanie erotické spodné prádlo ktoré nechávaš na vešiaku a čakáš ma úplne nahá.

Všade sú nakupujúci a to ťa extrémne vzrušuje. Celá tečieš. V tom vchádzam ja a rýchlo zatiahnem záves. Chceme to spraviť rýchlo a vášnivo. Objímam ťa od zadu a chytím tvoje prsia. Tvoje bradavky sú od vzrušenia úplne tvrdé. Cítiš môjho tvrdého vtáka na svojom nahom sexi zadku. Toto chceš každým nádychom viac a viac. Ani nevieš kde v tebe sa nabrala taká odvaha.

Obaja sme v erotickom tranze a opojení. Ja rozopínam nohavice a dávam si ich dole. Sťahujem trenírky a bez predohry do teba od zadu vnikám. Žiadnu predoďhru nám netreba pretože adrenalín ktorý práve teraz cítime je dostatočná predohra. Šukám ťa ticho do tvojej mokrej kundičky a ty si v extáze. Vedela si, že sa ti to splní, keď si mi napísala aby som prišiel do tohto nákupného centra si to s tebou rozdať.

Porúšame pravidlá a tebe sa to nesmierne páči. Môjho vtáka zasúvam do teba po koreň. Zachvíľku zrychľujem. Cítim, že budeme. Máš obrovský orgazmus. Chceš kričať no ovládneš sa. Zatínaš zuby a užívaš si to.

Zachvíľku som aj ja, vyberiem ho a striekam ti na zadok. Rýchlo ťa utriem pripravenými vreckovkami, oblečiem sa a opatrne vychádzam von. Odchádzam a teba nechávam nech si to v mysli ešte užívaš. Ďalšia naša splnená erotická predstava. Si v siedmom nebi a chceš viac. Chceš môjho vtáka v sebe na ďalšom verejnom mieste.

Sme zbavený okov spoločnosti a šukáme vo veľkom. Potrebuješ to viac a viac, je to ako droga. Ten adrenalín a vzrušenie ktoré sa zmixovalo v jeden veľký erotický cocktail do krásnych orgazmov.

Nabudúce som na rade ja a mám pre teba prekvapenie. Ďalšie verejné miesto a my dvaja v spojení. Už teraz si prehrávame predstavy v našich hlavách. Sme ako magnety ktoré sa prizťahujú k sebe.

Máme svoj svet a svoje perverzné tajomstvá.

Apodo
Región
ChtivaBaculka92 ChtivaBaculka92
Czech Republic Středočeský kraj
Janicko03 Janicko03
Slovakia
csokis csokis
Slovakia Nitriansky kraj
KAL1 KAL1
Slovakia Trnavský kraj
Lucio72 Lucio72
Slovakia Nitriansky kraj
dillon dillon
Czech Republic
porvorka porvorka
Slovakia Nitriansky kraj
FleurDeLys FleurDeLys
Slovakia Trenčiansky kraj
bejvalka bejvalka
Czech Republic
Nina2292 Nina2292
Slovakia Trnavský kraj
Radovana Radovana
Slovakia Prešovský kraj
JaToms JaToms
Czech Republic Královéhradecký kraj
Evelyn35 Evelyn35
Slovakia Banskobystrický kraj