Dárek k narozeninám. Třetí pokračování

4 oct 2023 · 3.863 vistas Kotytka



Jitka s Tomášem, mladý manželský pár,
který už takřka půl roku považoval Viktora za rodinného přítele, který jim byl po ruce k různým dobrodružstvím které se rozhodli spolu podniknout než založí rodinu.

Bylo nedělní odpoledne a pár se zrovna uchýlil na pohovku kde se odpočívali po nedělním obědě.

"V pátek mám narozeniny" řekla Jitka a podívala se na Tomáše, jakoby čekala jeho překvapený výraz a nějakou výmluvu o tom že zapomněl. "OH vážně?" Hrál Tomáš a předstíral že pro ni už pečlivě nevybíral dárek z několika možností. "A co bys ráda?" Zeptal se.

"Třeba tu voňavku od Diora co mi už dva roky slibuješ" řekla trochu smutně Jitka "když už mám těch 30.." dodala.

"Neboj, už mám něco namyšleného, nech se překvapit" řekl potutelně Tomáš.

Jitka přemýšlela a v hlavě zkoušela hádat co to bude. Věděla totiž že Tomáš zapomněl na většinu nápadů na dárek které mu během roku naznačovala. Napadlo jí že plánuje něco nevšedního s Viktorem, ale nemohla přijít na to co by to mohlo být protože s ním toho zkusili už opravdu hodně.

"A co to je?" Zeptala se ho tedy konečně.
"Neřeknu, to je překvapení" zasmál se a užíval si její napětí.
Jitka rezignovala protože moc dobře věděla že to z něho nedostane. A tak jí cenou útěchy aspoň byl film který si pustili a společně u něho usnuli.

Pracovní pondělí se Tomášovi táhlo a přemýšlel jak Jitku překvapit a jestli se jí jeho nápad bude líbit. Měl to už docela namyšlené a byl s tím spokojený, ale musel na meeting.

V zasedací místnosti seděl společně asi s 11 dalšími,a procházeli plán na následujícího půl roku. Po 40 minutách už takřka neposlouchal.

Zavibroval mu telefon. Zpráva od Jitky.

"Co děláš?" Ptá se

"Jsem na meetingu, copak"?

"A je to hodně důležitý?"

"Docela jo, proč?"

"Jen, jestli se nechceš přidat?"

"Kam?"

A přišla mu fotka.

Jitka ležela nahá na zádech s nohama od sebe, lehce přitažené k tělu. Nefotila ji ale ona, protože měla jednu ruku podél těla a druhou položenou přes břicho.

Fotograf , z jehož pohledu byla fotka focená, se snažil zachytit aby bylo zřejmé k čemu se chystá, což se mu dařilo tím, že na fotce byl jasně viditelný jeho tvrdý penis, jak se tyčí těsně před Jitčinou připravenou kundičkou.

Další zpráva už nepřišla. Nejspíše telefon na druhé straně nikdo už ani nedržel v ruce.

V Tomášovi hrklo, a v hlavě si skládal myšlenky. Zrychlil se mu tep a začal i zrychleně dýchat.

V tom pochopil že se ho někdo na něco ptal.
"Tomáši, váš názor? Jste poslední co se nevyjádřil" zaznělo v místnosti.

"Ehm já… no" zakoktal.

"Jste v pořádku?" Zeptal se ředitel.

"No, já, ano jsem, nebo teda, ne tak úplně, já, já, musím si odskočit " dostal ze sebe Tomáš a rudý se vypotácel ven a směrem na záchod.

Opláchl si v umyvadle v rychlosti obličej. Musím se dostat domů, teď nic jiného nemělo prioritu, rozhodl se.

Otáčel klíčky v autě v podzemní garáži a díval se na hodinky. 11:15, zprávu dostal před pěti minutami, domů je to přes 20 minut, plus kolona dopravní špičky.

"Doprdele to nestíhám, to potrvá ještě přes půl hodiny!", křičel v duchu.

Vyjel z garáže ven a snažil se nevybourat. Přemýšlel nad tím co se asi teď aktuálně děje u nich v ložnici a už od toho co nasedl do auta si musel povolit pásek u kalhot aby ho netlačil jeho penis tvrdý jako kámen.

Jel a průběžně v koloně kontroloval notifikace. Žádné zprávy.

S Jitkou se už několikrát s jiným mužem intimně sešel, ale nikdy mu neudělala tohle. Vždy u toho byl a nikdy se nesešla za jeho zády, nebo o tom aspoň nevěděl. Minimálně taková byla domluva.

Tenhle fakt ho vzrušoval ale zároveň ji v mysli proklínal za to jak hravě využívá jeho touhy. Touhy které ho dohnala k tomu překračovat povolenou rychlost aby byl doma co nejdříve.

Bylo už 11:45, více než půl hodina od výjezdu. Ale už se blížil. Cca 300 metrů od příjezdu potkal v protisměru auto. Řidič se pousmál a pozdravil při průjezdu kolem.

Tomáš znejistěl, a přemýšlel kdo to byl, kdo ho zdraví. Netrvalo to dlouho a došlo mu to. Byl to Viktor, což znamená že přijel pozdě a bylo tak už hotovo. Nestihl to.

Zaparkoval v garáži a vyběhl po schodech nahoru. Otevřel dveře do ložnice a zjevila se mu spoušť. Na zemi viděl postupně všechno Jitčino oblečení, podprsenku, kalhotky. Použité kapesníky rozházené všude kolem, naplněný kondom.

Ale to nejdůležitější tam ještě pořád čekalo.
Jitka, uprostřed postele, na všech čtyřech, zadkem prohnutá směrem k němu a mlčela.

Bylo zřejmé co se tu odehrálo. A zřejmě ji pořádně naložil. Postel byla poházená, pod Jitkou prostěradlo tak akorát do pračky, Jitka zarudlá a spocená.

Tomáš přelezl na postel, ani neztrácel čas vyslíkáním nebo mluvením. Vyhrnul si kalhoty těsně pod koule, nechal vyhoupnout tvrdý penis na jehož žaludu už bylo jasně znát že stojí od nasednutí do auta, a přirazil do Jitčiny horké, rudé a roztažené kundičky.

Přesně jak čekal, šlo to lehce. Proto si na nic nehrál. Potřeboval se udělat.

Soudil že Jitka už po orgasmu je a tak ji chytil za boky a začal silně přirážet, jak mu stačil dech. Lítal v ní bez jakéhokoliv problému, byla totiž pořád perfektně vlhká. Na prázdný dům se rozlévaly zvuky jeho silných přírazů.

Trvalo to jen pár minut, než ho Jitka uvnitř dovedla k orgasmu. Tomáš zavrčel a pořádně si Jitku k sobě přitáhl. Držel ji pořád pevně za boky a nebyl ochotný ji pustit dokud ze sebe nedostane poslední zbytky spermatu. Postupně zpomaloval až úplně zastavil a vyklouzl z ní. Konečně úleva.

Přesně jak čekal, z Jitky se vyhrnula směs všeho co se v ní nahromadilo za poslední hodinu. Nedělal si starost s prostěradlem a odpočíval při pohledu na to jak po Jitčině klitorisu stéká jeho hutné sperma.

"Podej mi ty kapesníky prosimtě" řekla Jitka a ukazala na krabici na zemi.

"Nepodám, to máš za to že si mě tak vytáhla z práce" odpověděl a zasmál se.

"Ty v tom budeš spát…" řekla Jitka a poukázala na to že prostěradlo vážně není z igelitu.

V tom tedy zareagoval a začal ji pomáhat se utřít.
Pak si lehnul a nechal jí ať se k němu přitulí. Líbali se.

"Co tě to tak napadlo?" Zeptal se jí.
"Nevím, chtěla jsem tě trochu pozlobit protože si mi nechtěl říct co dostanu za dárek. A Viktor se ozval že pro mě něco má,tak jsem ho nechala mi pogratulovat. Byl prostě rychlejší a ty zaváhals" řekla trochu drze Jitka.

"Ale stejně myslím že se ti to líbilo, ne?" Dodala

"Mhmm, trochu jo" usmál se šibalsky.
"Ale příště to udělejte prosím jindy, než když mám podnikovou poradu" a přemýšlel jak moc si tím nadběhl. “A nebo aspoň dej vedět dřív. Takto jsem to nemohl stihnout”

"A řekneš mi teda co pro mě máš?" Nezapomněl se zeptat.

Tomáš vzal v potaz čeho je schopná a rozhodl se jí to raději říct. "No, přemýšlel jsem že tě vezmu na swingers…."

Jitce se rožnuly oči. "Uuuu, tak to jsem nečekala! Tak jo! A kdy?" zeptala se nedočkavě a políbila ho.
"Už teď o víkendu" odpověděl jí a přemýšlel jestli to na ni není moc brzy, i když věděl že žádné jiné plány nemají.

“Ok, to by šlo” odpověděla zamyšleně Jitka.

Chvíli ještě odpočívali a dali se do úklidu.
Tomáš se už do práce nevracel a pro jistotu si vzal do konce dne dovolenou.

"A kde že to vlastně je? Ten klub?" Zeptala se Jitka.

"V Praze. Nehodlám tam potkat někoho z práce" zasmál se. "Booknul jsem nám tam ubytko na celý víkend. Uděláme si takovej výlet"

"Super nápad " zaradovala se.

Týden uletěl vcelku rychle. Což bylo překvapující, s přihlédnutím na fakt jak moc se oba těšili.

Přišel pátek, sbalili si vše, snažili se nezapomenout na nic a vydali se na cestu.

"Jak to vůbec probíhá?" Zeptala se Jitka.
"Co, myslíš jako swingers party? No, nevím, řekl bych že se prostě sejdeme a co komu dovolíš, je na tobě. Můžem tam třeba jen pokecat. Ani nevím kolik tam bude lidí. Nemusí to být vyloženě hned gangbang"

"Tak to jsem hodně zvědavá teda" zasmála se.

"Na té události píšou že mají saunu a bar" a čekal spokojenou reakci, které se mu v zápětí dostalo.

"Ježíš to je super!" Vyhrkla spokojeně Jitka. "Tak to se začínám ještě víc těšit!".

Cesta uběhla, přijeli do hotelu kde se ubytovali a měli cca dvě hodiny do začátku události. Čas využili na rychlou večeři a sprchu, včetně různých debat.

Jitka se dala do vybalování kufrů a klasicky nevěděla co na sebe. Tomáš to s pobavením komentoval : " A není to jedno, když si to stejně sundáš?"

"Není to jedno. Přece se nebudu vyslíkat hned ve dveřích." Dodala a v duchu nechápala jak velký anti-smysl na oblečení má její muž.

Vybrala, dobalili se a vydali se do taxi které je odvezlo na kraj Prahy. Do skrytého rodinného domu.

"To je tady?" Zeptala se
"A co čekáš? Neony které tu napíšou sex club?" Zasmál se Tomáš když se vydal zazvonit.

Otevřela mu žena kolem 40tky. Ah, vy musíte být Michal a Zuzka že? Usmála se.

"Ano" odvětil Tomáš, zatímco Jitce docházelo že použil krycí jména.

Vešli dovnitř a přivítal je stůl s Welcome drinkem, což bylo nějaké šumivé víno. Vzali si každý skleničku a pokračovali dál. Vešli do obrovského vestibulu který byl lehce potemnělý. Občasné světlo prozrazovalo přítomnost asi 15 lidí a vzadu uviděl bar.

Překvapilo ho jak moc je to tam prostorné.

Žena od dveří je znovu přivítala a ukazala jim kam si mohou odložit věci.
"A pokud budete chtít, wellness je v zadní části. A na baru se platí. Ale to můžete až při odchodu. A buďte prosím k ostatním lidem slušní. Ale jelikož jste pár, tak to myslím problém nebude. Přeji příjemnou zábavu" usmála se a odešla.

Jitka si s Tomem šli odložit a přemýšleli co dál. Když si jejich oči konečně zvykly na nedostatek světla, rozhlédlii se po místnosti.

Všimli si několika zavřených dveří, výřivku v rohu místnosti a několik pohovek.

Napočítali přesně 17 lidí, z čehož dobrá polovina seděla v hloučku na jedné pohovce a hlasitě se bavili a smáli. Očividně se znali.
Druhá polovina byla různě rozesetá po okolí.

Přesunuli se tak na bar, každý si vzal drink a vydali se na jednu z pohovek, kde si chvíli užívali atmosféru. "Můžem si přisednout?" Zeptal se pár zhruba jejich věku.

Tomáš si jich zprvu nevšiml a tak se trochu lekl.
"Jo jasně, jasně " zasmál se.

Navzájem se představili.

"Jste tu poprvé?" Zeptal se starší muž který se představil jako Martin.

"Ano, poprvé v klubu. Takže se pomalu rozhlížíme"

"My jsme tu potřetí" řekla jeho manželka, Lenka.

Což nastartovalo diskusi. A občasné zavtipkování.

"Máme to tu rádi. Majitelka si vybírá koho sem pozve, takže tu jsou většinou samí fajn lidi. A člověk se může v klidu uvolnit"
svěřila se Lenka a Tomáš přemýšlel, jestli tím myslela ležet na hromadě vzdychajících lidí, jak si zatím swingers klub představoval. Očividně to ale tak nebylo, nebo se to minimálně zatím tak neodehrávalo.

"A měli jste tu sex i s někým dalším?" Zeptal se na přímo Tomáš a chvíli přemýšlel jestli to nebyla drzá otázka. Na druhou stranu, jsou ale přeci na místě kde se něco takového může stát.

"Ze začátku ne, ale pak jo. Tak různě" řekla spokojeně Lenka.

Ještě chvíli diskuse na tohle téma pokračovala, než Tomáš s Jitkou dopili a tak se stavili na bar, kde se posilnili dalším drinkem. Po návratu na pohovku si všimli že se pár mezitím pustil do radovánek.

Lenka už seděla na Martinovi i a líbali se.

Tomáš s Jitkou znervózněli, a přemýšleli jestli jim mají nechat soukromí. Ale pak se rozhodli že ne . A tak se posadili naproti nim, popíjeli drink a dívali se na pár jak si užívají. Jitka položila drink vedle na stůl a pravou rukou nahmatala Tomášův tvrdý penis. Show se mu totiž zatím docela líbila.

Palcem přejela přes jeho žalud a začala Tomáše velmi pomalu, dráždit. Nikam nespěchala, věděla že na to mají celý večer. Jezdila mu rukou od žaludu až ke koulím, Tomáš hezky tekl a Jitka byla sama překvapená jak moc je vzrušený.

Oba se dívali na Lenku jak rytmicky nasedá na Martina a nijak je nerušili.

Netrvalo dlouho a pár si svého obecenstva všiml. Očividně se jim líbila pozornost, protože si Lenka stoupla, otočila se k Martinovi zády a posadila se na něj tak aby byla tělem směrem k Tomášovi s Jitkou.

Lenka si čupla nad Martina, roztáhla nohy a dala si hodně záležet aby pár měl na vše hezký výhled. Podržela Martinův penis a pomalu na něj opět nasedla.

A bylo na co se dívat.Lenka, slečna s kratšími blonďatými vlasy, která byla oproti Martinovi mladší, měla perfektní postavu a větší prsa která poskakovala v rytmu přírazů.

Navázala s Tomášem oční kontakt, a usmála se na něj.
"Klidně sem mladýho pusť" řekla směrem na Jitku když viděla Tomášův stojící penis.

Ta chvíli zaváhala ale pak pustila Tomáše který se vydal směrem k Lence sedící na Martinovi.
Lenka poměřila Tomášův penis který se jí tyčil před obličejem než ho opatrně vzala do ruky a držela se ho, během toho co pořád skákala na Martinovi.

Martin už ale nečekal, a Tomáš podle jeho zaťatých rukou soudil že se právě do Lenky udělal. Lenka postupně zpomalovala, až se zastavila, dosedla na Martina a políbila Tomáše ze spodu na žalud. Usmála se, podívala se mu do očí. "Tak třeba později, jestli se ještě potkáme" řekla.

Zesedla, uklidili po sobě a odešli do sprchy.
Tomáš se otočil na Jitku. "To je mi tě líto, myslela jsem že to bude na dýl" řekla Jitka a politovala Tomáše.

"Ale třeba ji ještě pak potkáme no" dodala, protože tušila že se Lenka Tomášovi líbila.
"Co zkusit saunu?" Dodala otázku jako cenu útěchy.

"Jsem pro" řekl Tomáš a přesunul se s Jitkou do zadní části. Kompletně se svlékli a hledali prostěradla. Po chvíli jim došlo že je hledají zbytečně a tak si aspoň vzali ručníky.

Pověsili je před vstup do bazénku pro pozdější použití a vešli do vcelku velké sauny.
Uvnitř bylo 7 lidí a z toho žádná žena.

Ve dveřích se minuli s dvěma odcházejícími muži a Jitka s Tomem si sedli na pravý kraj sauny. Neunikly jim pohledy všech přítomných ale bylo to něco s čím počítali.

Očividně to nebyla sauna kde se dodržuje ticho, protože se skupinka mužů hned dala s Jitkou a Tomášem do řeči.

"Jste tu poprvé?" Zeptal se jeden z nich
"Ano, dostala jsem to jako dárek k narozeninám" zasmála se Jitka.

"To máš štěstí na manžela." Dodal jeden z nich.
"Ano, to vím, moc si vážím toho že mi tohle dovolí. To by jen tak každý nedovolil" odpověděla mu Jitka a usmála se na Tomáše, kterému taková věta uznání udělala radost.

Chvíli se různě bavili, smáli se a užívali si wellness.

"Máš velmi hezká prsa" pronesl mladší muž na lavici vedle Jitky. " často sem chodí spíše starší páry, tak je fajn podívat se občas na takové krásné ženy jako ty"

"Děkuji" usmála se Jitka. Bylo pro ni velmi příjemné , slyšet takový kompliment takto na přímo. A jejich pozornost si velmi užívala. Už snad ani nebylo možné být více středem pozornosti.

"Celkově máš nádhernou postavu" přidal se ke komplimentu další muž. Jitka se dál vyhřívala a užívala si zatím vcelku nevinné komentáře.

"Jestli k sobě někoho hledáte, tak se hlásím" využil hned příležitosti jeden z nich.

"To musí rozhodnout manžel, uvidíme v průběhu večera" usmála se na Tomáše a uznala že je ideální moment opustit saunu.
Jitka vstala, otočila se čelem k obecenstvu a rozloučila se.
"Uvidíme se …… třeba na baru!" Otočila se směrem ke dveřím a vydali se společně s Tomášem do sprchy.

Osprchovali se ledovou vodou a po chvíli šoku ještě chvíli stáli ve sprše a utírali se. Tomáš sledoval Jitčiny prsa a cítil jak mu opět tvrdne.

Přiblížil se k ní a obejmul ji.
"Jsem strašně nadrženej" řekl během vydechnutí Tomáš.
Jitka se na něj přitiskla.
"Já taky, strašně moc". Líbali se a Tomáš chytil Jitčin zadek do obou dlaní a konečkami prstů ji opatrně zajel dovnitř.

Jitka nelhala. Podle toho jak byla zmáčená, Tomáš usoudil že opravdu nadržená byla. A to hodně.


Poté se už úplně nazí vydali zpět do hlavní místnosti a všimli si že mezitím došlo dalších pár lidí.

Odhodili veškerý stud,vzali si na baru další drink a sedli si bokem na pohovku.
"Vzrušuje mě jak se nestydíš" řekl Tomáš a Jitka si všimla jak se Tomáš staví opět do pozoru.

"Jo? A co se ti ještě líbí?" Zeptala se ho s úsměvem, zatímco brala jeho penis do ruky.
"Jak mi tě ostatní chválí a nebojíš se jim ukázat" odpověděl a jemně se mu chvěl hlas, jak byl nadržený.

"Líbí se ti, když jsem před nimi nahá?" Ptala se Jitka, během toho co mu rukou sjížděla po penisu.

"Ano. Když mi tě závidí" řekl Tomáš a Jitka cítila jak se jí v ruce cuká.

"Vidím že jste pořád při chuti" řekla Lenka která seděla nedaleko a už delší dobu pár pozorovala.

"Ah, myslela jsem že už jste šli" řekla Jitka.
"Ne, manžel se akorát přesunul do výřivky. Má už toho pro dnešek asi dost" dodala Lenka.

Tomáš přemýšlel nad zvláštností situace, během které se jeho žena bavila s jinou a během toho ho držela za penis.

"Každopádně se nenechte rušit" ještě zmínila Lenka.

"Ale vůbec ne, klidně si přisedni" odvětila Jitka.
Bylo jasné že to byl Lenčin záměr už od začátku protože se nenechala dvakrát pobízet a sedla si k nim.

Jitka nevěděla co má v plánu a tak chvíli čekala. Lenka si mezitím odložila ručník v kterém byla zakrytá a nechala Tomášovi vše na obdiv. Očividně chtěla trochu provokovat a byla zvědavá kam až to Jitka nechá zajít.

“Tak co, líbí se vám tu?”
“Je to lepší než jsme čekali popravdě. I ten wellness je dobře udělanej”
Povídala si Jitka s Lenkou, mezi kterými seděl Tomáš, kterého pořád Jitka držela za penis.

“Je fajn že tu člověk může odhodit zábrany a pokecat s lidma tak trochu jinak” řekla Jitka zatímco za nimi bylo slyšet hekání trojice oddávající se sexu.
“Nebo třeba se i dívat na někoho jak má sex, je dost vzrušující. To jak jsme se na vás s manželem dívali, bylo pro nás poprvé”

“Jsem ráda že jsme vám mohli udělat hezkou show. I nás to hodně vzrušovalo” řekla Lenka a podívala se jak Jitka pořád drží Tomáše v ruce a pomalu si s ním hraje. Tomáš do diskuse nijak nepřispíval.

“Akorát tu manžela trochu trápíme jak se tak dívám. Co se přesunout vedle, kde je trochu víc místa?” řekla Lenka a poukázala na jednu z místností vedle nich.

“Jsem jednoznačně pro” prohlásil konečně Tomáš a čekal nějakou štiplavou poznámku od Jitky, která se ale nedostavila, což ho příjemně překvapilo.
“Souhlasím” řekla i Jitka a trojice se přesunula do místnosti vedle. Místnost s trochou více světla ale pořád příjemné šero. Uprostřed velká manželská postel. Ideální místo na neřesti.

Lenka si sedla na okraj postele. Byla trochu drzá a rovnou si k sobě přitáhla Tomáše.
Chvíli sledovala jak se tyčí jeho penis před jejím obličejem. “Když tak mě zastavte, pokud dělám něco , co nechcete” a dívala se přitom na Jitku, protože ji bylo jasné že Tomáš protestovat v danou chvíli rozhodně nebude.

“Dělej co ti manžel sám dovolí. Sami jsme si to tak dohodli už než jsme sem přišli” souhlasila Jitka.

Lenka nečekala příliš dlouho a jazykem přejela od spodu Tomášova penisu směrem k žaludu. Protichůdný pohyb směrem dolů už následoval s jeho penisem uvnitř Lenčiny pusy. Tomáš ztěžka vydechoval a sledoval jak si mezitím Jitka sedla vedle Lenky a sledovala z blízka co dělá.

Lenka v pomalých a táhlých pohybech držela Tomášův penis mezi rty a občas s ním navázala oční kontakt. Očividně jí to bavilo. Tomáš přemýšlel jestli Jitka nežárlí, a možná to tak i trochu skutečně bylo, ale na tuto chvíli se připravovali dlouho a věděl že po tom co zažili s Viktorem už na sebe snad ani žárlit nejde. A tak se tím příliš neznervózňval.

Lenka po chvíli pustila Tomáše z pusy. Za což byl Tomáš trochu rád protože se posledních pár chvil plně soustředil na to aby se jí nevycákal do pusy, protože po posledních takřka dvou hodinách byl už docela napružený.

Toho Tomáš využil aby Lenku položil na záda a posunul ji doprostřed postele.


Lenka roztáhla nohy a ukázala páru perfektně oholenou růžovou kundičku. Tomáš palcem přejel přes její oba pysky. Bylo to poprvé co se takto dotknul jiné ženy za posledních skoro 9 let, což pro něj byla velmi zvláštní směs pocitů.

O to víc když to celé sledovala jeho manželka.
Jitka si přisedla k němu a oba tak seděli před ležící Lenkou. Jitka rukou postupně, od Lenčiných kotníků, přes koleno a její bílé stehno, přejela rukou až směrem k jejímu klínu. Ukazováčkem poté přejela odspodu Lenčina zadku, směrem k jejímu klitorisu, přes mokré Lenčiny pysky.

Tento pohyb asi dvakrát opakovala, než si pomohla palcem a roztáhla ji pysky od sebe tak, že se zjevil její malý klitoris, nad který se v rychlosti nahla a přejela přes něj jazykem.
Což celé v překvapení sledoval Tomáš.

“Promiň, vždycky jsem to chtěla zkusit” zasmála se trochu Jitka.
“klidne pokračuj ” řekla lehce sténající Lenka, která si očividně užívala kooperaci páru.

Tomáš do Lenky zasunul dva prsty a nechal Jitku aby dál pokračovala. Nemuseli na sebe mluvit ale bylo jim přesně jasné co mají dělat.

Jitka se soustředila na klitoris, palcem jemně přejížděla zleva do prava a Tomáš prsty zasouval dovnitř a ven a postupně Lenku roztahoval. Jeho zmáčené prsty dokazovaly jak moc byla Lenka vzrušená.

"Chceš ji šukat?" Pošeptala Jitka Tomášovi do ucha.
"Ano, chci" odpověděl vydechnutím Tomáš.
"Tak ne že mi uděláš ostudu" usmála se na něj Jitka a políbila ho.

Nechala Tomáše přiblížit se před roztažené Lenčiny nohy. Klekla si vedle nich a vzala Tomášův penis do ruky.

Dvakrát ho jemně promnula v ruce, poté ho přitáhla blíže před Lenku a přejela s ním od spodu nahoru a pak zpět aby se ujistila že je jeho žalud správně vlhký. Poté ho nasměrovala tam kam potřebovala a nechala ho postupně zajet do Lenky. Sledovala jak Tomášův žalud postupně zmizel mezi jejími pysky až dokud Tomáš nedorazil celkou délku penisu až po koule.

Tomáš vnímal jak je Lenka uvnitř horká a nadržená. Klouzal v ní pomalu, po celé délce svého penisu a během toho se na ni díval. Lenka ležela na zádech, kolena měla lehce přitažené k sobě, s jednou rukou volně položenou podél těla a druhou se přidržovala kraje postele.

Jitka klečela vedle nich, pořád je sledovala a přemýšlela jak se zapojit.

"Miluju tě" pošeptala Tomášovi a polibila ho.
"Jde ti to hezky" dodala , když sledovala jak jeho penis klouže v Lence.

Tomáš postupně zvyšoval razanci přírazů což Lenka opětovala jemným vzdycháním. Pokračovalo to takto asi 5 minut, než uznali že je čas na změnu pozice.

Tomáš si lehnul na záda, Lenka si na něj nasedla, čelem k němu a Jitka si Tomášovi sedla na obličej, směrem k Lence a koleny přisedla obě Tomášovi ruce.

Takovou bezbrannost si ale naprosto užíval. Vlhká Jitka mu tekla po jazyku a snažil se jí oplatit tu možnost být tady. Cítil jak je Jitka obrovsky vzrušená.

Lenka na něj pomalu dosedala a Tomáš slyšel že se s Jitkou baví. Ale skrze Jitčina stehna, která ho obepínala kolem uší, jim moc nerozuměl. Ucítil ale jak Jitka nahmatává jeho ruku. Pomohl ji tím že ji šel naproti a stiskl ji. Drželi se a cítil jak ho Jitka hladí palcem přes hřbet jeho ruky.

Tomáš cítil jak se mu stahují koule a chystají se vše vypustit do Lenky. Nevěděl ale jestli může a jestli by to Jitku neurazilo a tak se maximálně soustředil to vydržet. Slyšel jak se holky nad ním smějí.



Jitka se mezitím nad Tomášem skvěle bavila.
Lenka se mezitím z kolenou vyhoupla do dřepu nad Tomáše a lehce se zaklonila do zadu.


"Máš super manžela" řekla Lenka "vůbec neprotestuje".
"Myslím že ani nemůže " zasmála se Jitka a lehce se nadzvedla aby se podívala jestli to Tomáš zvládá. Ten očividně vypadal že mu nic nechybí, až na to že bojoval s tím aby se neudělal, což na sobě nenechával znát.

Jitka ještě chvíli pozorovala jak Lenka dřepuje na Tomášovi, než uznala že je opět čas na změnu. Slezly z něho a Lenka se položila na kraj postele na záda tak, že si k ní mohl Tomáš stoupnout. Netrvalo dlouho a opět v ní byl až po koule.

Jitka si opět klekla vedle Tomáše a pomáhala mu. Dvěma prsty kmitala přes Lenčin klitoris. Oboum bylo jasné že to nebude trvat dlouho, pokračovalo to pár vteřin, Lenka zaklonila hlavu, vyjekla a oba sledovali jak před nimi zažívá orgasmus. Tomáš pořád lehce přirážel a líbal se s Jitkou.

I ta už poznala že to nebude Tomášovi dlouho trvat.
"Já už budu" řekl
"Ja vím. Nech to na mě" políbila ho a sledovala jak Tomáš zrychluje.

Stačilo ještě asi 5 přirazů. Tomáš z Lenky vyklouzl, Jitka ho chytila do ruky a pokračovala ve stejném tempu.
Jedna, druhá, třetí vlna Tomášová spermatu Lenku pokropila od jejího klína až ke krku.



Čtvrtá, pátá, šestá. Jitka pořád směřovala Tomáše směrem na Jitku a zdálo se že to nikdy neskončí. Tomáš vydechoval přes zaťaté zuby a snažil se ze sebe vše dostat na Lenku.

Sedmá, osmá devátá vlna, konec. Jitka ještě chvíli pomalu jezdila Tomášovi po penisu a sledovala jakou spoušť napáchal.
Tajně byla ráda že to neskončilo na ni.

"Takhle sem nebyla pocákaná ani když se na mě udělali dva" zasmála se Lenka která se po sobě rozhlížela.

"Hezky jste mě udělali. Dík."

"Jo, my sme si to taky moc užili" řekla Jitka, protože Tomáš ještě ztěžka oddychoval.

"No, tak já jdu do sprchy a pak asi hledat manžela. Tak ahoj" řekla Lenka která se odebrala z místnosti.

"Tak vidíš žes to zvládl" řekla Jitka.
"Dík žes mi to dovolila" řekl Tomáš a políbil ji.

"Však to taky nebylo zadarmo, po tom všem co si mi dovolil s Viktorem" dodala. A chystali se do sprchy.

"A tobě nevadí že ses neudělala?" Zeptal se Tomáš.

"Vadí. Ale ještě nikam nejdem ne? Ten jeden ze sauny se mi docela líbil "

"Tak počkej než si trochu oddechnu" zasmál se Tomáš a políbili se.



Similar stories