Tajemství 15. patra

9 dic 2023 · 3.178 vista MeLysandra

..6:30 ráno a začátek ledna... Důležitý den pro můj nový život. Černé prádlo, tak jak to mám ráda, punčochy bez vzoru, abych nevypadala příliš vyzývavě, decentní halenka, kožená sukýnka (tu si neodpustím), kabát a kozačky . Líčení decentní, vlasy vyfoukat, parfém od Huga je prostě perfektní. Fajn kočko, můžeš vykročit do zaměstnání snů." pomyslela jsem si a vyrazila vstříc novému životu.
Sakra, to je vážně krásná budova, napadlo mě při pohledu na jeden z mála českých mrakodrapů. Zmocňovala se mě mírná nervozita .Přes to, že si zakládám na svém jistém kroku, mírně jsem se ošívala. Vešla jsem dovnitř Uprostřed atria byla vkusně umístěna recepce. Mému pohledu neunikla drobná blondýnka, vedle níž se prsil dokonale oblečený muž. Na první dobrou jsem pochopila, že ji ve volném čase stoprocentně šuká. Ušklíbla jsem se a hodila po něm okem. Říkám blondýnce, že mě očekává pan ředitel Berger. Bloncka sebou škubla a otočila hlavu k fešákovi po její levici. (Hádala bych mu maximálně 45.) "Ahaaaa, chápu to dobře, že Vy jste Ing. Berger?" Ano, to jsem já." řekl a jeho hlas se mu při tom zvláštně zachvěl. Když mi podával ruku, zlehka se mu třásla. Současně s tím vyslovil mé jméno a očividně doufal, že si jej pamatuje správně.. "Prosím, budeme pokračovat v mé kanceláři" a pobídl mne směrem k výtahu.
"Uf, tak do výtahu s tebou půjdu ráda", myslela jsem si.. Nastoupili jsme a dveře se zavřely. "Promiňte mi tento způsob seznámení paní Edito. Nevítám standardně návštěvy v recepci." Cítila jsem z jeho hlasu velkou nervozitu. Hodně mě to bralo, neskutečně moc ..Nevěděla jsem proč... Ano, jsem dominantní a zbožňuji své submisivní čubky na kolenou, ale toto byl ředitel a ke všemu šuká recepční a..kdo ví koho ještě?
Napětí ve výtahu by se dalo krájet. Svírala jsem instinktivně ruku v pěst, ale můj oblíbený bič v ní nebyl. Ředitel se potil, blekotal nějaké fráze, které jsme ani jeden v podstatě nechtěli vnímat. Výtah zastavil v 15. patře. Ředitel pokynul opět rukou, aby mi dal přednost. Dovedl mne ke své kanceláři, otevřel dveře a já se ocitla v místnosti, kterou jako bych už znala. Vyděsilo mě to a vzrušilo zároveň. "Já snad mám dejavu", řekla jsem polohlasně. "Ne Madam, nemáte. " vysypal ze sebe a padl na kolena. "Co to děláte??" vyjekla jsem a vyvalila na něj oči. "Madam, Vy přece víte, že mě znáte, dobře znáte. Dnes a denně se plazím u Vašich božských nohou na druhé straně obrazovky. Mou tvář jste do dnešního dne znala pouze v masce. Já ale Vaše krásné ruce, hlas i malou jizvičku na krku poznám."
"Ty čubko!!!! To se mi snad zdá!!!Já o tu práci tady tolik stála a teď je to v háji!? Co si myslíš že udělám? Potrestám tě tak moc, jak moc jsem právě vytočená!"
Madam, prosím, jsem připraven nést si následky za to, že jsem Vám to neřekl,když jsme si psali. Poníženě prosím, jen ne tady,🙏
Všichni ti lidé kolem mě znají jako tvrdého byznysmena. Prosím, slitujte se. Jsem Vám zcela oddaný, jsem před Vámi naprostá nula a když budete neúprosná, nezbývá mi, než Vás uposlechnout a nechat se potrestat i zde. Ale..."
Klečel u mých nohou v drahém obleku a v tónu jeho hlasu se zračil strach z mého rozhodnutí.
Chytla jsem ho za vlasy a dala mu facku. "Zkurvil jsi mi den, já ti zkurvím noc. Vrátím se večer a ty mi zajistíš vstup do budovy!! Rozumíš tomu??? "Ano má Paní" hlesl a tělo se mu třáslo i přes oblek. "Najdu tě tady v pozici absolutní nuly s ksichtem u země,maskou přes oči a pérem v kleci, aby to bylo pěkně jako vždy..ale ty hadry na tobě nechci vidět!!"
Otočila jsem se na podpatku a odcházela, když za mnou jen polohlasně zaznělo "Ano Madam."
Celý den jsem totálně rozsekaná. Můj sen o skvělém fleku se mi zhroutil a čeká mě další kolo hledání. Čím víc na to myslím, tím víc jsem si jistá, že dnešní noc bude pro oba velmi náročná.
Nicméně já budu ta, která bude odcházet po dvou.
Pravděpodobný scénář našeho osobního setkání si promítám v hlavě už několik týdnů, to jsem ovšem netušila, že po dnešku ho budu muset poněkud "vylepšit".
Přišla mi zpráva od Bergera se vstupním bezpečnostním kódem.
Představivost mi jede na plné obrátky a vzrušení se dostavuje nejpozději ihned. Oblékám si černý catsuit. Ten pocit přímo zbožňuji.Cítím jeho chladivý dotek po celém těle, ale zároveň zažehává oheň v mé černé duši.. Je tak hladký a neuvěřitelně sexy. Obepíná mé výrazné křivky, jen má velká ňadra nechávám odkrytá. Do kabely přezíravě schovám několik oblíbených nástrojů.... nádherný arzenál, kterým umím své čubce rychle ukázat, kam a komu patří... Volám si taxi, oblékám opět kabát a šněrovací kozačky.
Je leden... vím, že až vyjdu ven, bude mi šílená zima.
Taxi přijelo rychle. Řidič neskrýval zvědavost a rovnou se zeptal: "Kampak, tak "hezky" oblečená, mladá paní??"
Přiblížila jsem hlavu k jeho uchu a svým specifickým tónem v hlase jsem vyhrkla:"Vychovat jednoho psa!"
Začal se hlasitě smát.
"Promiňte, jen jsem si to představil. Nejspíš to bude trochu jiný výcvik, než..."
"Víte co? Můžeš jít se mnou.Ta čubka dostane co proto."
K mému překvapení souhlasil a začal si zařizovat střídání.
Neměla jsem chuť pokládat mu osobní otázky, byl to pěkně rostlý chlap a měl zájem se "pobavit".
Stojíme před vchodem do budovy. Na číselníku vyťukávám vstupní kód... pár kroků, výtah, 15. patro...
Přede dveřmi kanceláře dávám taxikáři pokyn, ať jde potichu za mnou a sedne si na sedačku. Z kabely vytáhnu bič. Vstupuji dovnitř a prásknu jím o zem. Neříkám nic, jen si užívám pohled na nahého, ležícího zmrda. Čekal Madam přesně tak, jak jsem mu přikázala. Přecházela jsem beze slov kolem něj. Třásl se, neviděl a nevěděl.... vůbec nic. U mých nohou ležel jakýsi zbytek z ředitele Bergera, který odevzdaně čekal, jak s ním rozzlobená Paní naloží. Musel vědět, že dnes je opravdu zle. Zbožňoval mě i mé hry, ale tento večer se z virtuálního vzrušení stává tvrdá realita. "Klekni! a odříkej otrokovo desatero. Hra začíná."
Stačil mu pohý tón mého hlasu, aby se roztřásl ještě víc. Poslušně odříkal co měl a pěkně poděkoval za takovou Paní, jakou má. Vytáhla jsem z kabely svůj arzenál. Nejdřív jsem jen mezi svými prsty podrtila jeho cecky, následně přišly na řadu svorky se závažím. Ještě jsem za ně pěkně zatáhla, až vyjekl bolestí a opět pěkně poděkoval.
"Mám jich ještě pro tebe pár na koule...to má ale čas."
"Hmmm copak to tady máme? Ribstole? Skvěle!" říkám polohlasně a stavím ho čelem k nim do předklonu. Ruce mu kurtuji k jedné ze špryclí.
Na nohy dostává rozpěrnou tyč s pouty kolem kotníků. Závaží na kozách se v předklonu pěkně houpe a to skutečně hodně bolí. Čím víc se budeš hýbat, tím víc budeš trpět ty čubko nadržená!!? Vzpomeň si, co jsem ti ráno řekla. Tys mi zničil den, já ti dopřeju záživnou noc.
"Ano Madam, potrestejte zmrda jak uznáte za potřebí, zaslouží si to."
Jeho vystrčená prdel mi nabízela mnoho možností se vyřádit a uspokojit mé zvrácené choutky..Ten pohled miluju. Nejdřív jsem si ale neodpustila mu nařezat ručně. Půlky mu červenaly a mě po chvíli pálily dlaně.. přišla na řadu plácačka... Trochu sebou cukal, tak musel pěkně počítat. "Zakončíme to rákoskou, čubko a pěkně pět a pět na každou půlku." To už počítal dost nahlas. Nohy se mu třásly a závaží se zlehka houpalo. Chvíli tě od něj osvobodím čubko... svorky ti ale zůstanou. Musím teď zkontrolovat tvůj anál... navlékám latexovou rukavici a vlhčím gelem. Zasouvám prst do análu, druhý...a protahuju ...čubce se to evidentně líbí a heká. Volnou dlaní opět plácám po rozbité půlce. Čubka heká stále víc a snaží se mé dlani uhýbat..Ale kdepak,kdepak pane řediteli neutečeš mi!? Nasazuji připínák a beru do ruky důtky. Začínám ho píchat a on heká jak děvka. "Zavři hubu, děvko... ještě tě někdo uslyší!"Ale on to dlouho nevydržel a hekal ještě víc. "Tak ty toho nenecháš?... budu ti tu hubu muset ucpat." Povolala jsem taxikáře. Přesně pochopil co od něj chci a se stojícím pérem přišel k čubce, aby mu ho narval až do krku. Mrcha zalapal po dechu a začal ho taxikáři pořádně kouřit. Občas ho musel taxikář plesknout po hubě, ale vcelku mu to šlo. Už neměl šanci hekat a mohla jsem ho tvrdě mrdat do análu a při tom rozehrát na jeho zádech důtkový tanec.
Po chvíli píchání toho zmrda říkám taxikáři, ať si taky zapíchá do té jeho čubčí díry, ať ta děvka ví, jak se Paní zlobí. Neváhal a nasadil kondom. Přitáhl si děvku na péro a mrdal z něj duši. Odpoutala jsem mu ruce od rybstole a zafixovala za zády. Na pytel jsem mu zavěsila závaží a slastně sledovala jak úpí. Rozepla jsem si catsuit mezi nohama a klekla na židli...dostal rozkaz lízat můj božský anál. Musela to být zajímavá podívaná a mě to nepředstavitelně vzrušovalo.Jeho ponížení, bolest a vzrušení zároveň mě dostávalo do varu. "Teď si lehni na záda, děvko a nohy do praku!!! Ty ho můžeš dál prznit a tahej ho za svorky." Sundavám mu masku a nasazujíi roubík s dildem. Pěkně se na něm povozím, ať čumí děvka na to, co nikdy nedostane. Šťávy mu tečou po dildu do huby , tak moc by chtěl mít na ksichtě celou mokrou krásu. Vůně kundy a latexu je dokonalá kombinace... afrodiziakum pro fetišistické děvky.... pořádně se na něm vrtím a po chvíli dosahuji silného orgasmu. V zápětí pouštím piss a on se tak trochu topí. Sundavám mu roubík a nechám si očistit kundu jazykem. Taxikář bere mé oblíbené ozubené kolečko a čubce jezdí po těle i po péru přes klec. Chtěl by stříkat zmetek, tak ho pořádně vydojíme. Taxikář mu sundavá klec z péra a já nastupuji opět s nasazovákem. Divoce ho mrdám a honím mu péro. Dělej, narvi mu ho zase do huby ať dostane tu nálož do krku." Zrychlujeme v tempu a čubka sebou trhá a heká jak protržená. Taxikář se blíží k cíli a začíná se hlučně projevovat. Ve vteřině se oba udělali... Děvka poslušně polyká taxikářovu mrdku... Já se balím, oblékám a taxikář schová vyždímané péro do kalhot. Odcházíme! ...
Znrde, ozvu se...
Klaply dveře... odjel výtah...

Historias similares