Trénink

26 dic 2023 · 3.886 vistas Sportovniborecek

Trénink

Znechuceně nabral směr do posilky, jako obvykle, jako každý den … už mu to nedělalo radost. Zase hrát tu hru na obětavého trenéra, který chápe a povzbuzuje, který ze sebe vydá všechno, aby platící klient odcházel spokojený, nabitý energií, optimismem a hlavně sebevědomím.

Navíc strašně nerad trénoval páry. Měli to sice o něco dražší, ale nejednalo se dvojnásobnou cenu, ale servis musel člověk vydat stejně dvojnásobný, navíc pracovat s dvěma individualitama, dvěmi osobnostmi. Obvykle si páreček přinášel s sebou svoje problémy, které nenápadně ventilovali, takže jako trenér musel vnímat obě polohy, povzbuzovat oba stejně, netlačit na pilu…, podporovat ten mužský testosteronový pohled na svět, a pak zase ten feminin, laskavý, chápavý … no fakt se netěšil na tohle setkání.

Už to začalo, když přicházel k gymu. Stál tam namustrovanej boreček zády k holce, která držela cigáro a drze vyfukovala kouř na druhou stranu, jako by se jí vůbec nic netýkalo. Z jeho postoje bylo znát, že je nasranej, byl napruženej, svaly na krku mu jen hrály napětím. Zatímco ona se tvářila, jakoby svět kolem existoval jen pro ní a partnera přehlížela jako by to byl kus zbytečného hadru.

Pozdravili se, představili a trenér odemkl dveře. Jak míjel borce v triku, všiml si, že mu na bicepsech vystupují napnuté žíly. Do nosu ho taky udeřil ostrý pach nervózního potu překrytý čerstvě nastříkaným deodorantem. Hlavou mu projelo něco na způsob, že bude trénovat další prase. Holka mu voněla indiferentně. Měla nevtíravý parfém, krásný dlouhý vlasy a vyloženě se uměla nosit.

Ukázal jim šatny a začal se rychle převlékat. Chtěl si nachystat ještě sál a nerad se navíc ukazoval nahý před lidmi. Borec hodil prudce tašku na zem, strhnul ze sebe triko a ukázal perfektně vyrýsované prsa a břišáky. To ho trochu zarazilo – proč takovejhle borec potřebuje trenéra? Tušil, že za jeho svalama je spousta proteinovým drinků, ale i tak.. tenhle člověk ví, jak na sobě makat. Jak odhazoval triko, opět ho udeřil do nosu ten pach… nyní už míň nepříjemný, ale .. něco v něm bylo… taková živočišná bojovně agresivní vůně.

Z ničeho nic do šatny vešla polonahá holka bez podprsenky. Borec na ní pohrdavě mrknul a trenét nechápavě uhnul pohledem. Omluvila se, že má u borce sportovní podprsenku. Trenér byl už nahý, borec taky… oba si je prohlédla a neznatelně kývla na svého přítele. Podal ji podprsenku a ona si ji nenuceně začala nandávat na svá krásná ostře špičatá prsa. Trenér rychle hledal trenky, protože tohle už bylo na něj moc. Cítil, že se mu začíná z těch vjemů trochu točit hlava… a taky že se jeho kango začíná probouzet k životu. Nemohl si nevšimnout, jak si borec rychle zakryl ohanbí. I přes to byly vidět mezi vyholenými třísly poměrně velké koule. Holka si pohrdavě odfrkla a vrazila do sálu. Oba kluci na sebe koukli, boreček se nevinně usmál a trenér mu oplatil nechápavým výrazem.

Bylo evidentní, že mezi holkou a jejím přítelem je spor, oba si odsekávali a při tréninku se vyloženě předváděli, dělali si malé naschvály, uštěpačně se dobírali. Trenér to chvíli hrál s nimi a po půl hodině mu došla trpělivost. Stejně je už nikdy asi neuvidí, tak jim může nandat co snesou a ona je přejde chuť vyrábět negativní energii.

Sám měl dost co dělat, aby se udržel v bezpečné a slušné vzdálenosti. Nemohl si pomoci, ale ta holka ho vyloženě vzrušovala. Úplně vším, svou hladkou kůží, svým arogantním chováním. Z pod podprsenky vytékaly nádherné pramínky potu, vlasy ji pleskaly po ramenou. Když rozevírala u cviků nohy, ukazovaly se jemné chloupky v ohanbí. Při předklonu se na přiléhavém prádle rýsovaly nádherné linie štěrbiny slibující pevně svíravý úchop. Přistihl se, jak zírá na ty sexuální křivky a úplně mu vyrazilo dech, když si všiml borce jak ho u toho načapal. Sám si rukou rovnal v trenýrkách svoje nádobí, který mu připadalo o něco větší, než na začátku tréninku.

Co ho ale ještě víc žralo, že i na tom borci mohl nechat oči, na jeho svalnatým těle, na jeho zpoceným tričku, jeho vysokých sportovních ponožkách obepínajících vypracovaná lýtka. Všechno mu najednou přišlo neuvěřitelně vzrušující.

A ty jejich vůně. Ona mu voněla jako samice, která láká svého samce k páření, a on svým agresivním potem dával najevo, že nebere na nikoho ohledy a že je právě tím alfa samcem, kterému musí dát každá bez odmlouvání.

A on byl uprostřed téhle sexuální vzrušivé hry.

Začínal se taky potit i když na dlouhé tréninky byl zvyklý a jeho tělo zvládalo zvýšený svalový nápor naprosto v pohodě. Jenže do toho mu pořád pumpovalo mezi nohama jeho dělo. Připomínalo mu, že má plně nabito a přetlak se dere ven. Cítil, že se začíná potit vzrušením a že mu krůpěje potu nevhodně stékají na cvičební náčiní, které střídavě měnil mezi párem. Už začínal cítit i sám sebe. Další samčí agresivní pach, který šíří dominantní jedinci při přípravě k boji o samici k páření. Evidentně si toho všímali i holka s klukem.

Bylo vidět, že po sériích namáhavých cviků rádi leželi na zemi a nechávali se hecovat. A když poplácával borce po ramenou, vyloženě cítil jeho náklonost. Holka ho několikrát chytila za ruku a vedla ho na procvičovanou část těla, aby zhodnotil, zda správně zapíná svaly. Jednou mu setřela pot z předloktí a přivoněla … rozzářily se jí oči a on cítil, jak to s ní jemně cuklo. Jenže u toho ucítil ostrý pohled borce, kterému začalo tepat ve spáncích. Najednou z něj byla mašina, která je cvičením rozjetá na plný obrátky a že se nedá ovládat.

Podal jí ruku, aby se zvedla ze země, ona koketně vyskočila na nohy a opřela se o oba kluky. Jako by najednou všemi třemi projel blesk. Koktejl hormonů se promíchal.