Anetka

25 dic 2023 · 2.483 vistas Tolerantnipritel

Za našeho krátkého soužití s Anetou se mi svět otočil úplně naruby. Všechny předchozí partnerky byly věkově podobné se mnou, některý i o kousek starší. A najednou mladá holka. Občas s bláznivýma nápadama, ale hlavně nenasytná. Nějaký čas jsem to dával, cítil jsem, jak moje tělo i mysl omládly. Ale nic netrvá věčně. Najednou jsem cítil, že jí přestávám stačit. Říkal jsem si, že by mě strašně mrzelo, kdyby si našla někoho jinýho, protože je to úžasná holka. Když na to došla řeč, chvíli přemýšlela, co říct. A pak najednou prohlásila: " No tak někoho přibereme, dáme trojku a bude!"
Probleskla mi hlavou ta představa, jak je uspokojená až k úplnému vyčerpání a cítil jsem, jak mě to vzrušilo. Ani Anetka nebyla v klidu. Vrhli jsme se na sebe a bylo to o dost intenzivnější, než jindy. Nakonec se ale vymanila a chtěla udělat do konce jazykem. Mám to moc rád, to ano, ale zůstal jsem vzrušenej a ona mě dráždila k zbláznění. Udržovala mě těsně před orgasmem a přitom mě zpovídala. "Tak ty bys mi dovolil ještě jednoho chlapa?"
" Ano, pokud bys chtěla."
"Chtěl by jsi se dívat z blízka, jak mi to dělá?"
" Ano, chtěl bych, aby sis to maximálně užívala."
" Takže bys mě hladil a líbal, zatímco bych měla orgasmus s jiným čůrákem v sobě?"
Moje nadrženost dosahovala maxima, i když mi po něm v tu chvíli jen jezdila nehty. "Ano, moc bych to chtěl."
"Já bych ale chtěla, abyste mě šukali na střídačku. Abyste se dlouho neudělali, ale mě dopřáli co nejvíc orgasmů. Taky bych vás chtěla na střídačku kouřit. Nebo možná i najednou. Hmmm, líbilo by se mi ho chvíli kouřit a pak ti dát pusu. Zvládl bys to?"
V tu chvíli mi po něm přestala jezdit nehty. A já to strašně chtěl, byl jsem na krajíčku. Nebyl jsem schopen odpovědět. "Prosím!" Zaúpěl jsem.
"A o co prosíš? Řekni. Prosíš o to, abys mi mohl dát pořádnou pusu hned po tom, co mi z ní jinej chlap vytáhne oslintaný péro? "
Můj pohled musel v tu chvíli vypadat zároveň úplně prosebně, odevzdaně a zároveň vražedně. Ale ona se nenechala zlomit. Moc dobře věděla, jakou nade mnou má v tu chvíli převahu. Místo toho, aby mě nechala zklidnit a přijmout to, ještě to celý vystupňovala. "Jestli chceš, abych ti to teď hned udělala, musíš říct nahlas: Chci, abys mě na střídačku líbala a jeho kouřila! "
"Jseš strašná potvora!"
Nenechala se vyvést z míry a úplně klidně mi řekla:" Pěkně nahlas. A celou větou. Dělej "
"CHCI ABYS MĚ NA STŘÍDAČKU LÍBALA A JEHO KOUŘILA!"
"Opravdu to chceš?"
"Ano!"
V tu chvíli mi pevně stiskla péro a začala ho tvrdě honit. Trvalo to pár vteřin, než jsem se udělal. Stříkalo to ze mě jak z navrtanýho potrubí. Tak jako už dlouho ne. I Anetka si to užívala s až dětinskou radostí.
Po tomhle dni bylo všechno jinak. Anetka říkala, že se jí už dlouho dvoří kolega z práce. A že by byl vhodným adeptem. Psali jsme si, když spolu byli v práci sami, že s ním bude flirtovat a já ji pak vyzvednu mokrou a nadrženou.
Pokračování příště :-)