Na ubytovně 7/24

18 ene 2024 · 1.828 vista RomanRomana

V realitě na těch ubytovnách jde hlavně o atmosféru, o pocit, že by mohly být orgie, o představivost. Skutečného mrdání s anonymním a výkonným samcem, který navíc manželku uspokojí a dovede k orgasmu, až tolik nebylo. Rozhodně ne pokaždé.

Ale i představa, že třeba někdo přijde, otevře dveře, bude se divat a zůstane, přistoupí a nebude se zdržovat zbytečným a v danou chvíli rozptylujícim mluvenim, roztáhne ženská stehna, zasune, vystříká, přinutí manželku do sucha očistit jazykem ulepené péro, jí stačí k bouřlivému orgasmu. A rajcuje ji, když ví nebo tuší, že její řev staví za zdí chlapům klacky do pozoru.

Roky jí vzrušuje vzpomínka, kdy toho chlapa ani neviděla, ale našla na klice dveří společné koupelny na sdíleném dvojpokoji navlečenou šprcku. Plnou semene.

Vedle ležel údajně kamioňák - byl to motel při dálničním sjezdu - který ráno odjížděl před čtvrtou a asi chtěl nechat vzkaz té samici, která mu za zdí předvedla jak se jí líbí, když jí projíždí tlustý a napružený ocas. Projíždí, píchá a ulevuje si hluboko do ní.

Manželka ráno gumu napůl nataženou na klice objevila. Konec gumy volně visící dolů s obsahem o velikosti poctivého hospodského panáka, potěžkala v dlani a pak roztouženě prstíkem rozkývala. Chvili zasněně přemýšlela a bylo patrné, jak popouští své fantazii uzdu... a nakonec gumu z kliky stáhla a jako svátost přinesla na pokoj.
Nahá se opatrně položila na postel, pokrčila a rozevřela nohy a několikrát si gumou pomalu a rozkošnicky přejela po naběhlé a touhou otevřené kundě. "Takovouhle dávku bych chtěla do sebe. Tomu bych podržela i bez gumy."
Pak šprcku otočila a nechala si husté bílé semeno natéct pomalu do pupíku. Gumu od konce srolovala ve snaze vyždimat z ni i poslední spermii. Prázdnou gumu si jako čepičku nasadila na svoji ztopořenou skoro dvoucentimetrovou bradavku, nadzvedla pánev a smyslně s ní rotovala jako by se právě nasouvala na néjaký samči úd. Zároveň s pevně zavřenýma očima, pootevřenými ústy a špičkou jazyka olizujíci horni ret vydávala kňučení jako hárající fena.
Prsty pravé ruky kroužila v pupku plném semene cizího chlapa. Semeno nabývalo na objemu, jak do něho našlehávala vzduch. Viděl jsem to poprvé a oba nás ta situace rozpalovala na maximum.
Čekal jsem že prst olízne, ale ona ho zasunula do kundy a s řevem se prstěním přivedla na kraj orgasmu.
"Vymrdej mě, nebo se ti zkurvím s prvním, kdo projde po chodbě" zasténala a když jsem nasazoval svoje jak kámen tvrdý péro, potřela ho semenem z pupku a zašeptala mi do ucha: "Teď mě vojedete oba najednou."
Explodoval jsem zároveň s doraženim žaludu na její dělohu.

Historias similares