nečekané mrdání

29 ene 2024 · 1.895 vistas Sportovniborecek



„Tak si dáme ještě dvacítku ok?“ řekl holce, která už ze sebe dostala co mohla. On si užíval její mokré a unavené tělo, které se snaží se záchvěvy zvládnout další sklapovačky. Pozoroval třesoucí se kozičky pod přilnavým trikem a cítil, jak je nadržený. Byla to jeho poslední trenérská hodina toho dne a on se těšil, jak si ho vyhoní ve sprše. A nabíral si obrazy týhle holky do paměti, aby mu pak fantazie vyprodukovala příběh, jak se jí zmocní a vybije si na ní své zvířecí touhy.

Holka se zbalila a zapadla do šatny. Ještě si říkal, že by jí šel jako nenápadně něco říct do šatny a chvíli počkal, až bude napůl svlečená. Jenže ona se hned zbalila a šla rovnou domů, tentokrát se nesprchovala. Zůstal v posilce úplně sám. Taky dobře. Zamkl a těšil se do sprchy.

Mrknul rychle na amatéry, aby povzbudil přívalem nových fotek svou fantazii. Najednou mu cinkla zpráva od borce, se kterým si psal tenhle týden. Dal si totiž inzerát, že nakrmí sportovního kluka – né že by ho nějak brali chlapi, ale chtěl nekomplikovaný a rychlý vybití, kluci mu psali pořád a on to chtěl zkusit s pěkným borcem.. představoval si někdy jak si dva svalnatí machýrci honí péra, každý sám a on pak přinutí druhého spolykat jeho semene.. bralo ho v představách mu nastříkat na jazyk a pozorovat jak borec polyká jeho semeno. Nevěděl proč, ale prostě ho to bralo.

Nevěděl jak ten kluk vypadá, ale fotky těla měj dost dobrý, byl osvalený a evidentně pravidelně cvičil. Borec vyloženě splňoval jeho choutky, chtěl jeho semeno a netrval na tom, aby mu ho za oplátku honil, nebo dokonce kouřil. To se mu totiž dost hnusilo.

Upřímně, ani se vlastně s tím borcem sejít nechtěl,. Prostě si s ním psal o svých fantaziích, pak se většinou vyhonil a byl zase na nějakou dobu klid. Dneska byl ale nadržený, byl po několika hodinách tréninků, při kterých se dost utahal a cítil v sobě testosteron. Tlačil ho v koulích a semeno chtělo ven, rychle. Byl jak zmámený, takže mu odepsal, aniž by moc přemýšlel.

Trenér: právě jsem dotrénoval, jsem v posilce.

Borec: fakt? Já taky skončil a jedu domů. Mám se stavit?:-)

Trenér: hmn, jako jsme fakt nadrženej a škoda semene, které kápne vedle😊

Borec: kam mám dorazit?

Trenér: do posilky na náměstí, ale jsem po tréninku, tak hodím sprchu… dej mi půl hodiny.

Borec: cože? 😊😊 😊, si děláš prdel? Tak to je hukot…. No moc rád! Žádnou sprchu si nedávej, jsem tam za 2 minuty, miluju zpocený péro!

Ani nepostřehl sarkasmu v jeho odpovědi, protože mu hučelo v péru a moc se neovládal. Představa, že by se mu splnil jeho sexuální sen o stříkání borci do tlamy mu zcela zatemnil mozek. Navíc jeho poznámka o zpoceném péru ho dost rozhodila… vlastně chtěl, aby ho borec cítil, cítil jeho pot, mužství, agresi… chtěl být dobyvatel, prase, které si vezme co chce a bude pěkně kolem sebe šířit bezohledně feromony…

Najednou se ozval zvonek... cuklo v něm a on šel otevřít. Nepoznával se... byl ovládán svým pudem. Otevřel a zůstal v němém úžasu stát. Asi se stala chyba, asi na něco zapomněl... že by měl ještě jednu hodinu a přehlédl se.?.. uplně se zastyděl a začal trochu koktat.

„Ahoj Marku, ty vole, sorry, já uplně zapomněl, že máme trénink“

„No nazdar ty bejku, nezapomněl.. ty vole nemáme… „ ztichnul a pozoroval napjatého trenéra před sebou. Kouknul mu trenky, kde se mu rýsovalo napumpované péro“

„No, ale ... tak … víš jak… já už totiž mám něco domluvené“, koktal trenér.

„Já vím ty vole, teď jsme si psali“. Sáhnul mu na bouli mezi nohama a zatlačil ho do posilky.

„Tak to je fakt hukot kámo, to jsem nečekal“ vysoukal ze sebe trenér a nechápavě se podíval na jeho ruce, které mu začaly masírovat rozkrok.

„Víš jak jsem o tomhle dlouho snil, vždycky když mě trénuješ, nemůžu se pak nabažit tvýho péra ve sprše… když jsi mi napsal, že makáš tady, tak se mi málem rozklepaly kolena ty vole“. Vyndal mu péro z trenek a přikleknul. Nasál vůni zpoceného klacku a jemně jazykem olízl kapičku ze žaludu. Trenér vzdychnul, chytnul mu hlavu a procedil skrze zuby.

„Ted si z tebe udělám děvku“

„Ano, prosím“ zavzdychal borec a strhnul ze svého namakaného těla triko. Trenér udělal to samé a využil prvního momentu, aby mu zatlačil své péro jemně do pusy. Ucítil nádherné teplo a v péru mu příjemně zabrnkalo. Borec polknul a zatlačil si ho co nejdál mohl… Polknul znova a dostal žalud až za mandle. Trenér měl péro pořádné a on už dlouho nehulil takovej klacek… Polknul znova, aby se dostal se rty až k jeho koulím. Musel začít dýchat nosem a ucítil nádhernou vůni čerstvého potu a mužského pižma.

Trenér ztratil půdu pod nohama. Cítil na svém žaludu jak se dostává za mandle, jak borec polyká a masíruje mu jazykem koule. Tohle nečekal. Žádná holka ho nikdy takhle nekouřila… maximálně se jim dostal na půl žerdi do pusy a ony se pak začaly dusit a jen ho lízaly. Tohle bylo jako mrdání.. pěkně až po koule. Užíval si to. Chytnul ho pevně za hlavu a zarážel hlouběji do krku, jako by byl pominutý smyslů… borec se začal dusit.

„Kámo, takovýhle péro jsem nečekal, musíš mě nechat nadechnout“, odstrčil ho a lapal po dechu.

„Takto mě fakt vůbec nezajímá, říkal jsem, že si z tebe udělám děvku a ty budeš kouřit, dokud se mi to bude líbit, jasný!“ zavelel trenér.. vůbec se nepoznával ..ale přehodil se v mysli na jiný level. Byl tu najednou pánem on, nic jiného, než uspokojení dominantního chlapa v sobě teď neviděl. Vzal mu zase hlavu a tvrdě mu začal mrdat krk.

„Píčo, takhle to nejde…“ začal se borec bránit a znova ho odstrčil. V jeho očích se objevila bezmocná prosba. Trenér ho povalil na zem, sundal si fusekle a narval mu je do huby.

„Ty děvko, ty se budeš ještě divit. Neměl sis semnou zahrávat. Budeš dělat, co ti řeknu, jasný? Vzal mu hlavu a vrazil mu ji do svých trenérských bot. Užíval si jak borec zalapal po dechu a zkřivil se mu ksicht. Chytnul ho za zády za ruce a znehybnil. Nechal ho chvíli takhle ležet na boku, až se borec začal klepat. Povolil sevření.

„Jasně, jasně, udělám co chceš, udělej si ze mě děvku“, prosil ho borec. Kleknul si před něj a otevřel pusu. Oči ho vybízely, ať si s ním dělá co chce. Začal mu znova mrdat tlamu a po několika přírazech viděl, že se borec zase dusí. Cítil, že bude za chvíli stříkat. Vytáhl péro, nechal borce nadechnout a přiškrtil si klacek, protože se blížil výron. Ustál to, ale přeci jen trochu semene ucákl borcovi na jazyk. Ten se zaradoval, když ucítil hořké semeno a spolknul ho. To trenéra dost vzrušilo.

Trenér ho obešel. Podíval na jeho vypracovaný zadek. Měl nádherně vyholenou díru a špulil jí v nabídce na uspokojení.

„Asi Tě omrdám kámo, tvůj krk mi nebude stačit!
„ano, prosím, ano“, vydechl borec vzrušeně. Trenér mu tedy zabořil znovu hlavu do svých bot a plivnul si na péro. Zatlačil jemně žaluda na díru a pomalu se dostal dovnitř. Nevěděl co dělá.. ale chtěl mrdat. Byl tak nadržený…

Historias similares