Další nadržená fantazie

8 feb 2024 · 2.150 vistas Spolecnakava

Nadržený bloudím po chatu a občas nabídnu unsee. Na několikátý pokus soudný chlapík a nabízí svou ženu.
Posílá fotky, chce abych si určoval jakou má vybrat. Žena je velmi pěkná, líbí se mi a tvrdne mi rozkrok jen z toho, že ji takhle ukazuje. Popisuje sám bez pobízení jak jí doma nakládá, nebo jak hezky ona kouří a abych si představoval že on sedí v rohu a ona mě pěkně kouří. Celý chat měl velký spád, vše šlo přirozeně a vcelku vzrušující diskuze doplňovaná fotkami byla povedená.
Povídali jsem si o detailech, ptal se na mě a já poslal také fotku svého nadrženého ptáka aby věděl, že mě opravdu bere. Bavili jsem se i o nás a mezitím stále sypal fotky v různých pozicích a popisoval jaká je ona občas coura v posteli. Líbilo se mi to a honil jsem si ho u jeho povídek.
Bylo zvláštní si ho honit společně s chlapem, ale mělo to své kouzlo. Hodnotil jsem její krásnou košilku ze saténu a najednou přistála zpráva, že by rád abych si ho vyhonil u nich. Že mě provede ložnicí, dáme pivo a pustí její fotky. To mě zarazilo ale líbilo se mi to, protože ona byla krásná.
Domluvili jsem se a já dorazil na místo včas. Přišel otevřít a pozval mě dál. Dali jsem pivo a navázali na pokec z chatu. Nabídl abych si odložil, že jsme v soukromí a žena je na pracovní cestě a nemám se bát. Svlékl jsem se, styděl, ale zároveň to bylo vzrušující. Začal promítat připravenou sérii fotek kde mu ho krásně kouřila, komentovali jsme to, stálo nám péro a bylo to zajímavé. Za chvíli nabídl ať se jdu podívat jaké má prdlo. Otevřel šatnu, měla tam krásné kalhotky, latexové, saténové a košilek nespočet. Hezky jsme je prošli, pověděl jak se mu která líbí a která méně.
Vzal pak dvě sebou a šli jsem zpátky, sedl vedle mě a připili jsme si. Cítil jsem parfém jeho ženy, která ani neměla tušení, že jsme jí prošli šatnou.
Zeptal se mě jestli může a položil mi ruku na stehno, jen jsem kývl a on mi ho vzal do ruky a pomalu mi ho stáhl. Byl jsem dost vzrušený a koukal na fotky na TV.
Vzal do druhé ruky košilku a omotal mi jí kolem mého péra. Bylo to hodně příjemné a zvláštní.
Vzal mi ruku a dal si ho na svýho ptáka a pobídl mě ať ho taky honím. Držel jsem péro chlapa a měl košilku jeho paní kolem svého...
Honil mě a já jeho, pomalu jsem začínal mít nával a při sledování fotek jsem měl chvílemi pocit, že mě honí ona. Sám jsem více stiskl a přidal...
Oba jsem cítili, že se blížíme k vrcholu a nabídl ať si stoupneme. Rozložil košilky na stůl a my hezky nad nimi každý sám začali honit. Během chvíle jsme oba postříkali košilku před sebou.
Byla to úleva a hezké. Utřeli jsem si péra do košilek a dali stranou. Dopil jsem pivo a vyrazil domů.

Napsal, že děkuje za zajímavou návštěvu a že bude rád, pokud se ještě setkáme a možná posuneme hranice.







Similar stories