Gloryhole s nečakaným koncom

15 feb 2024 · 3.741 vistas dhd2525

Ahojte. Tento príbeh sa skutočne stal keď som mal asi 19rokov. Bolo leto, prázdniny a ja som bol stále viac nadržaný. Z erotickej zoznamky som sa dozvedel že v našom meste v nákupnom centre je Gloryhole. Povedal som si, že to musím skúsiť a vyfajčiť niekoho, že tam určite niečo vzrušujúce zažijem. Ešte ten deň som sa dohodol so starším pánom že sa tam stretneme na druhý deň, hneď ráno keď otvoria nákupné centrum.
Druhý deň som vstal už celý vzrušený. Dohodli sme sa že sa stretneme na WCkach o 9:30, hneď po otvorení nákupného centra, keďže vtedy je tam najmenej ľudí. Prišiel som 10minút skôr, vošiel som do poslednej kabínky v ktorej bol aj otvor v stene. Stiahol som si nohavice a čakal čo sa bude diať. Po chvíli som počul ako sa otvorili dvere. Niekto vošiel do susednej kabínky a zamkol sa. Už vtedy môj vták stál vpozore. Nevedel som sa dočkať kedy z diery vykukne penis a ja ho budem môcť oblizovať.

Nevedel som ale ako to funguje a či ten vedľa je skutočne ten chlap s ktorým som sa dohodol a tak som len nazeral cez dieru v stene a čakal čo sa bude diať.
Chlap vedľa si dal dole nohavice a hneď sa s ním začal hrať. Videl som ako aj on pozerá cez dieru v stene namňa, či som to skutočne ja. Ja som si ho už v tej chvíli naťahoval. Zrazu sa v diere objavil jeho 16cm penis. Nič extra veľké, pomyslel som si, ale bol som taký nadržaný, že som ho hneď vzal do úst. Bol to super pocit, mať po niekoľkých mesiacoch zasa penis v ústach. Hral som sa s ním, oblizoval som ho ako divý. Vytiahol som aj telefón a nakameroval som sa ako ho fajam. Chcel som mať spomienku na neskôr :-). Netrvalo to ani 2minúty a chlap sa mi vystriekal do úst. Všetko som pekne zlízal a pomyslel som si fajn a teraz ty mňa. Chlap vedľa sa ale bleskovo poutieral a utekal preč. Hovorím si škoda, chcel som sa spraviť aj ja. Bol som trochu sklamaný, že som sa nevystriekal, ale povedal som si: počkám tu ešte 15minút, možno ešte niekto príde.

Medzitým vošli do WCka dvaja chlapi ale obaja šli len k pisoárom a hneď preč. Už som sa chystal na odchod, keď v tom niekto vošiel, kráčal rovno k posledným kabínkam(kde bola aj diera), vošiel do predposlednej a zamkol za sebou dvere. Fúha, hovorím si. Možno z toho ešte niečo bude. Sedel som tam a hral sa s penisom. Sem tam som zazrel cez dieru na neho čo robí on. Videl som ako sa nenápadne, trochu ostýchavo tiež hraje so svojím penisom. Takisto ma sledoval cez dieru.

Po chvíli, keď už asi nabral odvahu sa v diere objavil jeho penis. Bol o dosť vačší ako mal ten starší pán pred ním. Konečne, pomyslel som si a začal som mu ho honiť a oblizovať. Bol neskutočne tvrdý a dosť hrubý. Ledva sa mi vošiel do pusy. Fajčil a oblizoval som ho takto asi 2 minúty, keď ho v tom z ničoho nič vytiahol. Bol som sklamaný, že to zas dlho netrvalo. Sledoval som cez dieru čo bude robiť. Myslel som si, že sa hneď oblečie a bude utekať preč. Namiesto toho ale vytiahol z batoha nejaký zápisnik a perom niečo napísal na kúsok papiera. Musí to byť nejaký mladý študent pomyslel som si. Cez dieru v stene mi ten papierik podal. Bolo na ňom napísané: Nepresunieme sa do môjho auta? Som vysoký a diera je premňa príliš nízko. Ak áno, zaklop na stenu.
Srdce sa mi vtedy rozbúšilo. Z anonymity gloryhole mám isť k nemu rovno do auta? Bol som ale taký vzrušený, že som rovno zaklopal na stenu. Hneď sa obliekol a vyšiel z kabínky. Ja hneď za ním. Celú cestu k podzemnému parkovisku som kráčal asi 10krokov za ním. Už zozadu bolo vidieť že je to ozaj fešák. Bol vážne vysoký a štíhly. Musel mať tak cez 2metre. Nečudujem sa, že diera bola preňho nízko. Pri eskalátoroch sa namňa otočil a prvýkrát som videl jeho tvár. Bol nádherný, taký ten typ chalana na ktorého baby letia. Celú cestu som sa snažil zakryť si rozkrok, lebo určite bolo vidieť ako mám navreté nohavice od vzrušenia. Keď prišiel k jeho autu(malej červenej Kii), zaparkovanom v kúte takmer prázdneho parkoviska, sadol si rovno na zadné sedadlo a mne ukázal rukou nech urobím to isté.

Keď som si sadol a zavrel za sebou dvere, už som to nevydržal a rovno som ho začal bozkávať. Bol taký sexy a ja taký nadržaný. Počas bozkávania som mu vošiel rukou do trenírok a cítil som, že on je rovnako vzrušený ako ja. Nachvíľku som prestal, dal som si dole tenisky, nohavice aj trenírky. Chcel som, nech sa môže dotýkať môjho tela. Sadol som si obkročmo naňho, tvárou k nemu. Ďalej sme sa vášnivo, so zatvorenými očami bozkávali. Popritom ma hladkal po stehnách, zadočku, rukou zašiel aj k bradavkám. Keď mi rukou začal hladiť penis, myslel som, že sa od vzrušenia rovno vystriekam. Bozkávali sme sa tam dokopy asi 10minút a prisahám, že ak by vtedy vedľa nás zaparkovalo auto tak si to asi ani nevšimneme. Keď sme už mali obaja bozkávania dosť, zosunul ma zo seba nabok a bez slova ma začal fajčiť. Bol som taký vzrušený, že som myslel že hneď vystreknem. Preto som začal myslieť na všetko neerotické čo mi napadlo. Nepomohlo to. Asi za 2 minútky som sa vystriekal a on všetko semeno pekne zlízal. Myslel som, že po takom vyvrcholení zomňa vzrušenie opadne a ja budem chcieť utekať rýchlo preč. Nestalo sa, videl som jeho stále tvrdý penis a chcel som vyfajčiť aj ja jeho. Začal som mu ho fajčiť ako divý. Krúžil som pusou, cucal som mu gulky, oblizoval jeho žaluď a celý penis až po koreň. Po chvíli začal od vzrušenia hlasnejšie vzdychať a ja som vedel, že už prichádza vyvrcholenie. Vystriekal mi do pusy dve veľké dávky semena. Nestíhal som prehĺtať semeno. Celý penis som mu nakoniec dokonale pooblizoval, aby ani kvapka nevyšla nazmar.
Chvíľu sme tam bez slova oddychovali, neveriac aký nečakaný, vzrušujúci zážitok sme práve zažili. Povedal mi, že sa super bozkávam a ja jemu zas, že ma neskutočne nádhernú veľkú kladu. Vymenili sme si na seba kontakt a dohodli sa, že si to ešte zopakujeme. Nestalo sa tak a odvtedy sme sa už nikdy nevideli(ale do golryhole kabiniek som ešte párkrát zavítal). Obliekol som sa a odkráčal preč z nákupného centra ešte stále mimo z toho čo som práve zažil.

Tento príbeh sa mi skutočne stal v nákupnom centre v Prešove. Mnohí muži z Prešova a okolia tam určite boli a veľa z vás má určite vzrušujúce zážitky z gloryhole. Kľudne sa o ne podeľte v komentároch alebo do správ.

Ak sa vám príbeh páčil, dajte mi prosím vedieť. Nečakal som, že moja spomienka na prvý sex so starším mužom bude mať také kladné odozvy. Za všetky komentáre, správy aj kredity vám ďakujem. Ak sa vám to bude páčiť, možno sa ešte rozpíšem o svojich sexulánych zážitkoch. Mám ich ešte zo dva, tri ktoré by stáli za spísanie.