Už len fantázia

22 feb 2024 · 522 vistas FleurDeLys

Ostala jej už len spomienka naňho,na jeden nedokončený večer,ku ktorému sa im nepodarilo vrátiť.Ich životné cesty sa rozišli,jeho obraz v jej duši pomaly bledne, stále však čas neotupil všetky hrany.

A tak sa občas vracia k onomu večeru a aspoň jej fantázia dokončuje to,čo oni dvaja začali a nikdy nedokončili.

"Poď do auta" ,otvorí jej dvere a ona nastúpi.Nastúpi aj on.Vrhnú sa na seba,ona je po chvíli celkom nahá,on si zatiaľ stiahol nohavice len do pol stehien.

Pokúša sa naňho vysadnúť,no jeho pýcha nie je ešte taká pevná ako by obaja chceli.Začne sa s ním pohrávať, zatiaľ čo mu saje ušný lalôčik.Honí mu ho,kým on zubami dráždi jej bradavky.

Penis sa mu stoporí o niečo viac, pokúsi sa mu nasadiť bezpečnostnú poistku a opäť si osedlať svojho koníčka.No stalé sa jej to nedarí.Akoby tomu všetkému chýbala nejaká tajná esencia.

Gumovú nádheru odhodí nabok a spýta sa ho:"Môžem sa s ním pohrať?"
On odpovie:"Vyskúšaj".
Najskôr mu však vyzuje topánky ,stiahne nohavice celkom dolu a vyzlečie tričko.

Kolená mu odtiahne od seba a kým je ruka pomaly putuje po stehne nahor,jej ústa smerujú od jeho úst smerom nadol.Až kým sa nestretnú v jednom bode.

Najskôr pohladí jeho penis po celej jeho dĺžke.Je tma a tak len nejasne vidí jeho obrysy.
Ale tam kde je jeden zmysel obmedzený, tie ostatné pracujú na plné obrátky.

Uchopí jeho penis pevnejšie do rúk a pomaly si ho začne vsúvať do úst.Milimeter po milimetri si vychutnáva jeho jemnú pokožku.Jazykom dráždi jeho žaluď,jej pery ho obopínajú viac a viac.Pomaly sa nimi kĺže po celej jeho dĺžke smerom nadol.Keď si myslí že už nezvládne hlbšie,chvíľku počká a posunie sa dolu ešte viac.Takto to zopakuje niekoľko krát,raz rýchlejšie,raz pomalšie,kým necíti jemné brnenie v jeho penise.

Už vie,že ho má tam,kde chcela.Nechápe,prečo jej raz povedal,že fajka pre neho nič neznamená,keď takto reaguje na jej ústa.

Konečne môže svojho koníčka osedlať.
Vysadne naňho a nechá ho preniknúť do svojho rozpáleného vnútra.V aute je málo miesta,nedovoľuje jej zbesilú jazdu,a tak len pritisne svoje nahé prsia k jeho hrudi.
Pevne sa objímajú,a ona sa pomalými pohybmi jemne nadvihuje a trie o jeho podbruško.O chvíľu ich oboch zaplaví teplo toho druhého.

Dá mu hlboký bozk na jeho teplé pery,oblečie sa a nastúpi do svojho auta.Už sa teší na kávu, ktorú si dajú spolu v práci z automatu.