Vyzlečieš ma?

13 abr 2024 · 1.523 vistas Mickajedina

Sprcha
Nakrémovať si telo
Čierne tangá s mašličkou na zadku...sieťovana podprsenka...Čierne samodržky... čierna minisuknička...
Červené lodičky.. červené pery.. červené nechty..
Kožené šaty na zips, ktoré sa pekne celé rozopnú..rukou si prejdem po samodržkách a telo je v napätí už z môjho prádla...
Taška s pár hračkami..pohľad do zrkadla kde vidim jednu sebeckú mršku, ktorá vie, že to chce. Áno cez to všetko.. chce. Cesta autom kde mi ide hlavou milión vecí... situácii
.. obrazov toho čo zažijem.. okamihy s inými milencami.. telami.. pery... pohľady.. silný chtíč a pocit odovzdanosti a vzrušenia.. mokré tangá.. citlivé bradavky.
Vzrušená počas celej cesty..
Adrenalín pracuje na plno. S istotou idem na dohodnutú izbu.. kde ma čaká on. Čo všetko mu ide hlavou?
Tvrdý?
Nadržaný?
Nedočkavý?
Chuť pojebať ma hneď?
Vychutnať si ma?
Pokľaknúť na kolená?
Vyzliecť ma?
Otvorí mi dvere a cítim jeho hladný pohľad. Jeho oči na mojich prsiach..zadku.. nohách.. rozopne mi zips na šatách.. a vytiahne si bradavky... pobozká mi ich... oblíže mi tvrdú bradavku..saje ju..hladí zadok..
"Samodržky?" spýta sa ma, kedze ich ucítil na mojich stehnách pod šatami..prejdem po jeho rozkroku.. je tvrdý...natlačený v rifliach. Otočí si ma chrbtom k nemu.. pobozká mi krk.. hladí moje kozy...a ja cítim jeho tvrdý kokot na mojom zadku.. rozopina mi zips na šatách... odhodíme ich.. a v plnej kráse mi hladí zadoček až po lodičky.. stiahne mi sukničku a opre o posteľ na štyri..
Privrem oči..
Cítim jeho dlane na mojom zadku..
Prechádza mi po stehnách.. lýtkach.
Medzi nohy..
Pleskne mi po zadku..užíva si každý dotyk..a mňa to tak vzrušuje...
Prštekom do nej.. rovno do nej. Stiahne mi tangá. A vychutnáva si pohľad na môj zadok a mokrú pičku..
Keby mi ho dal dnu.. držím a čakám ci sa tak nestane..
"Už si nadržaná? Alebo si bola už v aute?"
"Áno, už v aute."
Počujem zvuk opasku.. vyzlieka si nohavice a ja neviem čo sa bude diať..
"Ľahni si na chrbát a rozšír tie krásne nohy.."
Urobím to a on mi jemne pleskne po pičke..znovu sa hrá s mojimi prsiami ale už mi ju prstuje..saje mi bradavky a ponorí celú tvár medzi kozy..neustále prstuje...pokračuje..čoraz viac.. jazykom mi po nej prejde. Vzdychám lebo ma to tak vzrušuje...cítim ako ma líže..ochutnáva ma.. hrajká sa so mnou...čoraz viac pridáva a ja si to naplno vychutnávam. Dám sa na štyri.. prechádza mi po pičke.. pyskoch.. prsty dnu.. von.. cíti aká je šťavnatá..viem že si dáva kondóm..a napichujem sa mu na kokot.. vzdycham ako k nemu dorážam.. sama ho šukám a on drží.. hladí mi zadoček.. necháva ma určovať si smer.. aj tempo...cítim čoraz väčšiu nadržanosť..pridávam do tempa...ešte..chcem viac.. chcem pridať.. chcem pojebať..
Cíti to... prevezme to do rúk.. a priraža na tempe.. posuniem sa k okraju postele.. on pridáva. Tvrdšie.. silnejšie.. cítim aký je tvrdý.. aký je zo mna vzrušený..cítim vlnu orgazmu a jeho vzdychanie.. tá potreba si fyzicky vybiť čo potrebujete obaja... keď sa deje.. ta energia.. sex vo vzduchu.. poviem mu nech si sadne na posteľ.. chcem ho fajčiť..ochutnať.. chcem aby sa šiel zblázniť.. vezmem si ho do rúk.. pusy.. a užívam si tvrdý kokot v puse..vzdycha a cítim ako tečie čoraz viac.. Je vzrušený... tvrdý ako skala.. stiahne ma na posteľ.."daj sa na štyri..lebo to nevydržím." Posluchnem ho...kondóm a hneď zasuva dnu.. žiadne jemne pohyby... tvrdá jebaçka.. na doraz.. drží mi lodičky... zadok.. a šuká ma tvrdo s pravidelným tempom...pridáva viac.. vzdychám...páči sa mi to.... cítim že už bude....v poslednej sekunde strhne kondóm a strieka na môj zadoček.. až po chrbát.. obaja zadychaní..ukojení.. a spokojní... pekný deň sa môže začať;)