Trenérka Tereza

9 mar 2024 · 2.464 vistas Submisivnipraha

"Takže ty jsi rád podřízený a rád posloucháš ženy? Pochopila jsem to správně?"
Takto napřímo položená otázka mě donutila zakuckat se při pití mé kávy. Kromě zakuckání jsem se málem polil, ale především jsem ihned zrudnul. Rozhlédl jsem se, jestli otázku neslyšel nikdo jiný kromě mě, ale tento roh kavárny byl kromě nás dvou opuštěný. Tereza se na mě dívala s drzou pobaveností a svou kávu, narozdíl ode mě, popíjela v klidu. Terezu znám už několik let, potkáváme se ve fitku, kam chodím a kde Tereza teď nejen cvičí, ale vede i soukromé tréninky. Když jsem jí poznal, byla to štíhlá dívka středního vzrůstu, ale teď, v jejích třiceti letech byla výrazně vysportovaná a její postava svalnatá, i když ne odpudivá a mužská. Jsem o pár let starší, ale v posledních měsících jsme se dost skamarádili. Potkávali jsme se často ve fitku v podobných časech a v poslední době spolu občas pokecali v recepci nebo zašli vedle na kávu, stejně jako dnes. Oba jsme se kromě fitka a práce občas pustili i do soukromějších debat, ale nebyl jsem si jistý, že jsem svou submisivitu před Terezou ventiloval takovým otevřeným způsobem. Možná jí spíš vycítila a přece jen se známe před deset let. Takto otevřenou otázku jsem ale nečekal a zaskočila mě. V hrudníku se mi rozbušilo a vykoktal jsem ze sebe jako slabé: "Ano, tak nějak", doprovázené nesmělým pokývnutím. Tereza se, k mému překvapení, dobře bavila mým zaskočením.
"Fajn. Přemýšlela jsem jestli to chápu správně. V poslední době mám chuť si vyzkoušet, jak umíš poslouchat a co všechno vlastně umíš. Tak to pojďme domluvit." Tato věta mě zaskočila už úplně a trémou se mi začali klepat ruce. "V pátek mám domluvenou soukromku, která bude končit v půl deváté večer. Tedy půl hodiny po zavíračce. Pak budu mít čas i chuť se ti věnovat. V půl deváté Tě tedy budu čekat." Rozkazovacím způsobem dokončila větu, položila dopitý hrnek na stůl a beze slova zamířila ke dveřím. Zůstal jsem v kavárně sám, s červeným obličejem, pulzujícím srdcem, nedopitou kávou a masivní erekcí v kalhotách, kterou by viděl kdokoliv, kdy by se v tu chvíli v kavárně nacházel.

V pátek v půl deváté jsem stál nervózně před tělocvičnou. Byl jsem v ní už dnes ráno, ale tašku s vybavením jsem si vzal sebou i teď. Tereza lehce po půl deváté propustila slečnu, kterou měla ten den poslední, a přišla si mě vyzvednout. Při té příležitosti zamkla a pokynula mi ať jí následuji nahoru. Šel jsem za ní po schodech a všímal si ustupujícího propoceného proužku na jejím tričku a legín, které se zařezávaly do jejího dokonale tvarovaného zadečku a pod nimiž prosvítaly kalhotky.
Když jsme vyšli nahoru, otočila se na mě s pobaveným úsměvem.
"Tašku do kouta a celý do naha,dělej." Okamžitě jsem splnil její pokyn, rychle se svlékl a všechny své věci srovnal vedle tašky do komínku. Otočil jsem se k Tereze a můj penis se mi okamžitě postavil do pozoru. "Výborně, takže se nám to oboum líbí". S úsměvem prohlásila Tereza a přešla ke mě. "Ruce za hlavu, dobytku". Okamžitě jsem poslechl a stál před Terezou nahý, opět s červenou tváří. Tereza mě dvakrát obešla kolem dokola a měřila si mě přísným pohledem. "V sauně jsem viděla tvoje tělo, ale nevěděla jsem, že máš i celkem slušného čuráka. To je dobrá zpráva. Dnes si budeme hrát totiž podle mě, ty nulo." Svou větu doprovodila lehkou fackou a úsměvem. Přistoupila ke mě a začala mi kroutit bradavkami, pálilo to, ale vzrušení z celé situace bylo silnější než já a penisem mi začala pulzovat krev. Když si toho Tereza všimnula, začala střídavě kroutit moje bradavky a plácat otevřenou dlaní přes můj naběhlý penis. Oboje pálilo, ale současně mě to dostávalo do většího a většího vzrušení, které se projevilo hlubokým a zrychleným dýcháním.
"Co funíš, děvko?" zasmála se Tereza. Poodstoupila ode mě, odkopla své boty a začala si sundávat legíny. Stála přede mnou ve sportovních kalhotkách, začala mi hrubě honit penis a druhou rukou si hrála přes kalhotky se svou kundičkou. Po chvíli po poručila abych si lehnul na tatami obličejem nahoru. Když jsem to udělal, sedla si na můj obličej a po nose mi jezdila svým rozkrokem. Cítil jsem vůni její lasturky a jejích šťáv, současně i pot z dnešního cvičení. Její svalnaté hýždě mě držely v šachu a Tereza po mém obličeji jezdila rychleji a rychleji. Poté se otočila a nasedla opačným směrem. Dál třela svou kundičku přes kalhotky o můj obličej ale rukou se věnovala mému penisu, který mačkala a druhou rukou ho pleskala.
"Chceš mě lízat, děvko?" zeptala se mě. "Ano. Ano, prosím" odpověděl jsem. "Nejdřív dostaneš výprask, děvko" oznámila mi a začala se zvedat. "K lavici, ohnout a natočit prdelí ke mě, couro" poručila mi a její rozkaz jsem okamžitě splnil. Viděl jsem jak sáhla po švihadlu na stěně a začala si ho upravovat do své ruky. "Budeš počítat nahlas a za každou ránu poděkuješ! Oslovovat mě budeš Madam" Přistoupila ke mě a své mokré a promáčené kalhotky mi vrazila do pusy.
"První ránu dostaneš za to, že ti bez dovolení stojí". Cítil jsem jako nylonové švihadlo dopadlo na můj zadek a silně štíplo. "Jedna, děkuji Madam" zasyčel jsem bolestí.
"Druhou za to, že jsi mě na začátek lekce nepolíbil nožku, zmrde" a druhá rána dopadla na můj zadek.
"Třetí za to, že sis neuměl říct o lekci a musela jsem tě k ní donutit, děvko" další rána dopadla na můj zadek a opět jsem jí počítal a poděkoval. Takto Tereza pokračovala až ke třinácté ráně. Cítil jsem jak zadek rudne, pulzuje v něm krev a bolest se stupňuje. U třinácté rány mi Tereza oznámila: "Tuhle máš za to, že si dovoluješ čuchat moje kalhotky" a další rána dopadla na můj zadek. Zasyčel jsem bolestí a než jsem stihl počítat a poděkovat, Tereza mi vyplatila další. "Tak ty nepočítáš? Dobytku! Takhle tedy ne!" zakřičela na mě Tereza a poručila mi: "Vycvičím si tě pořádně, takhle neposlušnou děvku nestrpím. Kleknout na čtyři a pojď ihned za mnou".