Slastně zvrhlé postelové močení

31 mar 2024 · 1.261 vistas Pissik

Isa spěchala po schodech do svého bytu a stiskla si ruku mezi stehny v zoufalé snaze vyhnout se čůrání do kalhot. Došla ke dveřím a šmátrala po klíčích, ale než našla ten správný, upustila je na podlahu. "FUCK" řekla tiše, první kapky teplé moči začaly prosakovat do jejích bílých kalhotek. Sklonila se, aby sebrala klíče, a ucítila proud horkého čůrání, jak jí syčí z kundičky do džínsů. "Oooo já to nestihnu!" pomyslela si, když znovu zkusila zámek. Tentokrát se jí podařilo najít správný klíč a dveře jejího bytu se prudce otevřely.

Isa rychle zavřela a zamkla za sebou dveře, ale místo toho, aby spěchala na záchod, stáhla si kalhoty a kalhotky a vyskočila na postel. Odhodila přikrývky a odhalila své čerstvě vyprané bílé povlečení. Téměř neviditelná žlutá skvrna uprostřed byla jediným důkazem jejího předchozího nezbedného čůrání. Isa začala jednou rukou přejíždět prstem nahoru a dolů po své mokré, chlupaté kundičce, zatímco druhou pomalu tlačila na svůj rozšířený močový měchýř. "Ach kurva," pomyslela si pro sebe, "Chci si nasrat postel!". Roztáhla své hnědé kundičkové rty od sebe a odhalila tak růžový střed. Začala se prohýbat v zádech, protože tlak v jejím močovém měchýři byl nesnesitelný, a pak s hlasitým zasténáním začala čůrat.

Z její chlupaté kundičky vytryskla žhavá žlutá moč, která se proháněla vzduchem, než se shromáždila v bílých prostěradlech. Isa byla ohromena rozkoší a začala si prsty obkreslovat kruhy kolem klitorisu, zatímco důkladně čůrala postel. Cítila, jak se teplo jejího horkého čůrání rozlévá pod jejím tlustým, šťavnatým zadečkem a cestuje po její hluboké trhlině, než se přesune k jejím zádům. "Čůrám postel! Čůrám postel!" řekla si nahlas pro sebe. Když tato slova slyšela nahlas, přivedla ji do sexuálního šílenství a zuřivě si mnula klitoris, rozstřikovala moč vzduchem a promáčela každý centimetr postele.

Isa se tlačila dolů, takže její hlava spočívala v louži jejího žlutého chcanka. Cítila, jak se do jejích tmavých vlasů začal vsakovat teplý čůrání, a pohybovala hlavou ze strany na stranu, aby se ujistila, že jsou promočené. Pak se otočila, takže její tvář byla přímo v louži a stále zuřivě masturbovala. Otevřela ústa a ta se rychle naplnila močí. Chutnala kysele, slaně a štiplavě, ale víc než cokoli chutnala jako čistá sexuální touha. Zhluboka se nadechla nosem. Z pachu jí slzely oči, když malé kapičky žhnoucího žlutého močení napadly její nosní dírky. Bylo to pro ni opojné: "Piju svoje chcanky! Jsem zasraný záchod!" vykřikla nahlas, když začala hrbit svou teplou, močí nasáklou postel

Historias similares