Sex v archive

24 dic 2014 · 16.651 vistas Deliciouslife

Volám sa Martina. Som tridsiatnička, ktorej manželstvo nefunguje práve ideálne. Manželský sex u nás doma prakticky neexistuje. Ak, tak nanajvýš 2-3 krát za rok, čo je pre ešte stále mladú ženu príliš málo. Moje sexuálne potreby sú potláčané na okraj záujmu. Ale niekde v hĺbke tela cítim, že sex si viem stále náležite užiť.

Pred časom som sa cez skype zblížila so svojím kolegom. Začalo to neviním flirtovaním a písaním dvojzmyselných narážok. Ak som kolegovi urobila nejakú službu (podotýkam pracovnú), tak mi poslal pusinkového smajlíka. Zo žartu som mu odpísala, že to je len virtuálna pusa, a ja chcem ozajstnú. Jeho reakcia ma milo prekvapila a potešila. Odpísal, že mi rád dá aj ozajstnú pusu a môžem si pre ňu prísť k nemu do kancelárie. Túžila som zažiť aspoň takéto malinké dobrodružstvo, ale moja nervozita bola veľká. Po pár minútach som predsa len nabrala odvahu a vybrala sa za ním. Keď sme stáli proti sebe zoči voči, obidvaja sme mali mierne rozpaky. Dohoda je však dohoda, a tak sme sa k sebe priblížili. Očakávala som síce pusu na ústa, ale nečakala som, že mi vsunie svoj jazyk medzi moje pery. Prvotné prekvapenie rýchle pominulo a nežne sme sa chvíľku bozkávali. Zmohla som sa len na krátku vetu: „to až tak...?“.

Ešte niekoľko dní sme pokračovali konverzáciou cez skype, ale obom nám to už nestačilo a chceli sme skúsiť viac. Vo firme však nie je veľa miest, kde by sa mohla nadržaná dvojica venovať svojim chúťkam. Našli sme si však miestečko v malej miestnosti v archíve. Dohoda znela, že si ideme zopakovať pusu. Hneď po príchode sme sa na seba vrhli a začali vášnivo bozkávať, a jeho ruky zablúdili na moje ešte stále pekné a plné prsia. Vyhrnul mi tričko a rozopol podprsenku. Moje kozy s tvrdými bradavkami mu vypadli rovno do rúk. Hladil ich nežne, jemne stáčal bradavky až si ich zobral do úst a začal sať. Moje telo začalo reagovať nádherne vzrušene, čo som nezažila už dosť dlho. Moje vzdychy boli čoraz hlasnejšie a teplo v nohavičkách rýchlo narastalo. Keď mi zašiel rukou medzi nohy, bola som úplne vzrušená a mokrá. Jeho prsty mi otvárali zlepené pysky a masírovali vnútornú stranu nadržanej pičky. Dlhodobý nedostatok orgazmu sa prejavil okamžite. Moja explózia bola doslova viditeľná. Šťavička mu zaliala prsty a ja som sa postojačky zvíjala v nádhernom orgazme. Ešte pár sekúnd ma prstoval a keď som sa dokonale urobila, lepkavé prsty zo mňa vytiahol.

Nechcela som ho ale pustiť len tak, bez jeho vyvrcholenia. Za ten krásny orgazmus si niečo podobné zaslúžil aj on. Hrča v jeho nohaviciach bola už dostatočne veľká. Stiahla som mu nohavice a keď som mu dávala dole slipy, vyskočil na mňa krásne tvrdý penis. Bola to vyššia liga ako som zvyknutá u manžela. Bez váhania som sa naklonila a zobrala do úst fialový žaluď. Postupne som si ho do úst vzala celý až po koreň. Keď mu moje horúce pery objali ten krásny a tvrdý penis, jeho výraz v tvári hovoril o spokojnosti. Zasúvala som si ho hlboko do úst, olizovala po celej dĺžke, rukou masírovala plné vajcia. Chcela som mu spôsobiť rovnakú rozkoš ako on doprial mne, a zároveň dokázať sama sebe, že fajčím stále výborne, aj keď nemám kde dokázať svoju zručnosť. Zrýchľovala som tempo až som celkom divoko fajčila a zároveň rukou honila ten krásny kus. Cítila som v ústach ako sa napína stále viac a pripravuje na veľké finále v mojich ústach. Z jeho písania na skype som vedela, že manželka mu nedopraje pocit vyvrcholenia do úst, ja som to však chcela urobiť. Pocítila som, ako sa mu penis poriadne napol a v tej chvíli vypustil prvú obrovskú dávku teplého semena do mojich úst. Cítila som na jazyku jemne horkastú chuť a semeno som prehltla. Nasledovali ďalšie menšie výstreky. S chuťou som prehĺtala tú bielu šťavu, jazykom olizovala žaluď a rukou honila stále tvrdý penis. Vysala som mu ho do poslednej kvapky a jeho slastný pocit na tvári znamenal, že s fajkou bol spokojný.

Keď sme sa obaja obliekali, vedeli sme, že chceme pokračovať. Ešte sme pár krát zašli do nášho archívu, ale miestnosť susediaca s inými kanceláriami nám nedovolila naplno sa oddať aj sexu. Vychutnávali sme si prstovanie pičky a fajčenie jeho krásneho kokota, ako ho rada nazývam. K sexu medzi nami napokon tiež došlo, ale až na spoločnej firemnej akcii. O tom snáď napíšem niekedy inokedy.

Historias similares