Cuckold

4 dic 2018 · 17.827 vistas Cortigiana

Ako cuckold som miloval svoju manželku a vedel som, čo žena ako ona potrebuje. Nedokázal som ju svojim malým vtákom uspokojiť tak, ako by si to želala, preto mi v hlave skrsla myšlienka inzerátu, aby som jej doprial muža na pobavenie a pustil som sa do hľadania.

Muži museli spĺňať nejaké kritériá a preto som sa pozorne zameral najprv na ich fotky, potom nejakému z nich napísal a očakával reakciu. Jeden urastený mladík bez zbytočných rečí navrhol spoločné stretnutie pri večeri v trojici. Obratom som svojej manželke poslal správu ohľadom spoločnej večere. Jej poslaný bozk v spätnej správe naznačil, že nenamieta.

„Dôveruj mi, zlatko. Bude sa Ti páčiť.“ - vítal som ju nadšene už od dverí a pomáhal jej s kabátom.

„Vieš, že rozkoše svojho tela milujem i potrebujem. Chcem viac, než len obyčajného muža.“ – oponovala mi manželka a ja som ju ubezpečil, že tento muž bude výnimočný.

Pomohol som jej do napustenej vane a starostlivo sa venoval umývaniu jej pokožky v každom centimetri jej kyprého tela. Zatvorila oči a nechala sa unášať mojimi dotykmi.

Keď vyšla z vane, zahalil som ju do uteráka a odviedol do postele. Z nočného stolíka som vybral krém a začal ju natierať. Celá miestnosť sa ponorila do vôní, o ktorých som vedel, že nie sú určené pre mňa. Posadil som sa na najtichšie miesto v miestnosti a potichu očami skenoval jej telo, kým sa obliekala.

Chodidlom sa zaprela o okraj postele a nasúvala naň samodržky. Dvihla hlavu a usmiala sa. Hoci to nikdy nepriznala, vedel som, že je vzrušená, keď ju pri obliekaní sledujem. V okamihu, keď jej čipka samodržiek zahalila aj stehno na druhej nohe, krv sa mi začala hrnúť do rozkroku.

Sadla si k toaletnému stolíku a zadívala sa na svoj odraz v zrkadle. Bruškami prstov si prešla po líci a pomaly ich posúvala nižšie ku krku. Zazrela ma v odraze zrkadla a ľahkým príkazom vyslovila – „Poď sem.“

„Čo to tu vystrkuješ? To sa nevieš udržať?“ – plesla mi dlaňou po tvrdom rozkroku.

„Prepáč zlatko.“ – ošíval som sa zahanbene.

„Radšej sa obleč, aby si mi neurobil hanbu.“ – dôrazne ma upozornila a odvrátila hlavu k zrkadlu, aby sa mohla upraviť.

Sedel som oblečený na pohovke, nervózne sledoval hodinky a čakal. Otvorili sa dvere spálne. Stratil som dych a sledoval ju zdola nahor. Chodidlá sa pýšili jednoduchými lodičkami, ale napriek tomu pôsobili luxusne. Čierne dlhé šaty po členky zahaľovali veľa z jej kyprého tela, no napriek tomu dostávali do pozornosti tie najdôležitejšie miesta. Rázporok na ľavej strane sa tiahol nad kolená, a keď sa pohla odhaľovala časť čipky samodržiek. Dlhý rukáv skrýval jej perlový náramok na zápästí pravej ruky a výstrih len zľahka odhaľoval čiaru, ktorá oddeľovala je bujné poprsie. Nechty dokonale kontrastovali s farbou rúžu, ktorý zdobil jej pery a zvádzal k bozkávaniu. Vlasy v odtieni šarlátovej červenej s nádychom medenej mala rozpustené a zahaľovali jej pravé rameno i časť krku...

„Onemel si, či čo?“ – zvrieskla na mňa manželka a pretrhla moje myšlienky, „Už trikrát som sa Ťa pýtala, či ideme.“

„Prepáč.“ – na chvíľu som sa zamyslel.

Otvoril som jej dvere na aute ako správny gentleman a viezol ju do reštaurácie za neznámym mužom. Manželka celú cestu čosi hovorila, no nevnímal som ju. Moje myšlienky sa sústredili na dnešný večer i na prekvapenia, ktoré mohol priniesť.

„Tak ukáž, čo si mi to vybral.“ – povzdychla si manželka, keď v šatni podávala staršej dáme v okuliaroch svoj kabát.

Vstúpili sme do priestrannej haly, ktorej dominovali dva vysoké stĺpy uprostred a v ľavom rohu sa na samote od všetkého vynímal mohutný klavír. Súčasťou priestoru boli dokonale usporiadané stoly v rovnakej vzdialenosti od seba a stropy sa pýšili maľbami, ktoré budili dojem renesancie. Pár stolov bolo obsadených a miestnosťou znelo cinkanie pohárov a príborov.

Zadíval som sa na manželku. Maľby sa odrážali v jej očiach a dívala sa na tú nádheru vôkol seba. Vedel som, že prostredie ako toto je pre ňu magickým miestom a v kombinácii s tými správnymi ľuďmi i vhodnými nápojmi je pre ňu nadpozemským zážitkom.

Keď sa nasýtila pohľadu okolo seba, rozhliadla sa pomedzi stoly. Presne som vedel, čo sa jej odohráva v mysli. Vnímala ľudí pri stoloch a v hlave si skladala ich životné príbehy do jediného obrazu, až do okamihu, keď sa jej oči zastavili pri jednom stole. Bol postavený inak, než tie ostatné a nachádzal sa pri okne, ktorý ponúkal výhľad na priestrannú zimnú záhradu plnú divokých ruží.

Silno mi stisla ruku, vedel som, že je nervózna i vzrušená zároveň a kráčali sme pomaly k stolu. Chrbtom k nám sedel mladý muž športovej postavy. Lakťom sa letmo dotýkal rohu stola a pil minerálku, kým druhú ruku mal položenú na stehne.

„Prepáčte, mladý muž.“ – oslovil som ho potichu, naklonil sa k nemu a pokračoval som – „Vy budete zaiste Dávid.“ – podal som mu ruku na zoznámenie.

Mladík sa dvihol zo stoličky a podanie ruky mi opätoval. No v okamihu, keď zbadal moju manželku prestal si ma všímať. Do dlane vzal manželkinu dlaň a letmo ju pobozkal. Rafinovane jej ponúkol miesto oproti sebe, odsunul jej stoličku a počkal, kým sa posadí.

Čakali sme na pitie, rozhovory sa niesli v duchu formálnosti a oboch som striedavo pozoroval. Manželka sa na mladíka dívala tak, ako na žiadneho iného milenca doteraz. V očiach mala zvláštny výraz, farba zreničiek sa menila a prstami si vchádzala do vlasov, čo znamenalo, že je mierne v rozpakoch. Mladík si neustále hrýzol do pery a uprene sa na ňu díval a z času na čas rukou prešiel pod stôl, aby si upravil stúpajúcu erekciu.

Na stole bola fľaša vína, z ktorej pomaly ubúdalo, atmosféra sa uvoľňovala a ľady napätia prelamovali. Dávid nalieval manželke, hoci sám pil pomenej a mňa si nik pomaly nevšímal.

„Môžem si odskočiť, madam?“ – prerušil som ich rozhovor.

„Radšej choď, aby si mi tu neurobil mláku.“ – doberala si ma manželka a na Dávidovi som videl, že ho táto odpoveď pobavila.

Keď som sa po chvíli vrátil, divoko sa mi rozbúchalo srdce. Všimol som si, že moja manželka už nesedela vedľa mňa, ale pri Dávidovi. Smiala sa, keď jej čosi šepkal do ucha a prstami sa letmo dotýkal pokožky na ruke. Cítil som tlak v nohaviciach, tak som sa rýchlo posadil.

Manželka nadvihla pod stolom nohu a prešla mi ním po rozkroku, až to mnou cuklo. Usmiala sa na mňa a vyslovila – „Páči sa Ti to, že?“ Prikývol som.

Do miestnosti vstúpil muž s výrazom rokmi zničeného starca a namieril si to ku klavíru. Miestnosťou sa ozývala skladba Por una cabeza. Manželka sa naklonila ku mne a pošepkala – „Ďakujem.“ Milovala tú pesničku. Prebúdzala v nej vášeň i šírila oheň do celého tela.

„Pôjdeme s Dávidom tancovať, tak snáď pochopíš, že tretieho k tomu nepotrebujeme. Preto sa postav a predveď sa, aké si nadržané prasa v tak luxusnej reštaurácii. Zaplať účet a choď domov. O mňa sa postará Dávid.“

Dvihol som sa od stola a červenal sa až za ušami. Veril som, že si nikto moju hrču na nohaviciach nevšimol. Potichu som odkráčal preč s hlavou plnou myšlienok a nadržaný.

O niečo neskôr ...

Manželka si nás postavila oboch nahých oproti sebe. Kľakla si na vankúš a do dlaní uchopila naše penisy. Špičkou jazyka olizla najprv Dávidov, potom môj a nahlas vyslovila – „Kto vystrekne ako prvý, bude ma lízať.“ Natešený som si predstavil, ako sa budem pozerať na Dávida a stonajúcu manželku.

Netušil som však, že manželka mala tentokrát iné plány. Keď som ich nechal v reštaurácii, manželka tancovala s Dávidom, ich telá sa na seba tlačili a horeli túžbou dotýkať sa jeden druhého. V okamihu po skladbe vzali kabáty a ponáhľali sa do chladnej noci. Madam ho silno chytila za ruku a stiahla do tmavej opustenej uličky. Pritlačila ho k stene, dlaň mu položila na rozkrok a zašepkala – „Dovoľ mi urobiť Ti to hneď teraz perami.“ Nepočkala, kým odpovie a telo jej klesalo k zemi. Rozopínala mu zips a opatrne vyberala tvrdnúci úd z nohavíc. Pevne ho uchopila do dlane, privrela oči a slastne si ho vsúvala do hĺbky svojich úst. Kým nasávala príchuť jeho mužnosti, mladík ju hladil po vlasoch, temenom hlavy narážal o stenu a potichu stonal. Netrvalo dlho a mladík nakŕmil semenom jej krk, potom ako správny gentleman zavolal taxík a nechali sa odviezť domov k jej manželovi.

Díval som sa, ako sa manželka hrá s našimi vtákmi a videl som nástroj mladíka. Bol naliaty, žilnatý, hrubý a pevný. Pohľad zhora na manželkin hrudník spôsobil, že som po chvíli striekal ako chlapec v zácviku. Moje potešenie zo sledovania ich dvoch rýchlo opadlo, keď som si uvedomil, že mladík ešte nestihol striekať a zdesenie nastalo, keď som uvidel svoje semeno na mladíkovom úde, na guliach i na stehne.

„Pekne si vypustil ten svoj bordel zo seba, Ty prasa. Hanbi sa. Máme návštevu a vôbec sa nevieš správať. Teraz sa o návštevu postaraj a nenechaj na ňom ani kvapku.“ – nahnevane na mňa prehovorila manželka.

„Čože?“ – ostal som ako obarený a nezmohol som sa na viac.

„Ty si mi nerozumel? Mám Ti tie slová zopakovať bičom?“

„Nie, madam.“ – odpovedal som a pri predstave ako ma bičuje mnou striaslo.

Pozrel som sa na mladíka a ten sa len usmieval. Kľakol som si, jeho miesta pokropené semenom som začal poslušne olizovať a sotva som počul ako mi madam hovorí – „Daj si záležať, Ty prasa, lebo si bič užije svoje.“ a odpovedal som – „Áno, madam.“

„Vidím, že konečne si si našiel uplatnenie. Môžeš sa preto návšteve venovať úplne.“ – smiala sa mi madam, uchopila mladíkov penis, stiahla na ňom predkožku, nasmerovala mi ho k ústam, silno ma chytila za hlavu, zatlačila žaluďom proti perám a nasilu mi ho strčila do úst.

„Len pekne ho cmúľaj a trénuj. Ochutnaj, ako chutí to, čo tak Tvoja manželka zbožňuje. Penis mladého milenca a pamätaj si, vždy, keď k nám príde, u dverí pokľakneš, vyberieš mu ho z nohavíc a jazykom pozdravíš, aby si mal jasno v tom, kto je tu pánom a aký nástroj uspokojuje Tvoju manželku.“

Dusil som sa, keď mi mladík chytil sám od seba hlavu a pchal mi svoj úd hlbšie do úst. Jeho nástroj bol hrubý, moje pery ho zvládali len obtiažne a sánka ma bolela. Vzrušenie silnelo a mladík začal nahlas kričať. Madam uchopila jeho úd a pomaly ho vysúvala z mojich úst.

„Tak čo, Ty mužská štetka? Páčilo sa Ti to?“ – spýtala sa ma manželka, a keď som prehltol aj posledné zvyšky mladíkovho semena odpovedal som – „Áno madam.“ Priznám sa však, že také poníženie som nečakal.

Manželka chytila mladíka okolo pása, pritisla sa na neho svojim kyprým telom, pobozkala ho vášnivo na pery a odviedla si ho na pohovku.

„Nechaj nás a choď do spálne. Zvládneme to aj bez Teba. No buď pripravený, lebo nikdy nevieš, kedy Ťa budeme potrebovať.“

Poslušne som so sklopenou hlavou odkráčal do izby, dvere nechal pootvorené a ľahol som si tak, aby som na nich videl. V mysli som mal rôzne myšlienky a cítil som, ako sa mi z toho všetkého prebúdzal môj penis k životu.