Prázdniny s prsatou Marii 3. - zasunutí

26 jul 2019 · 5.037 vistas peeepa

Od povídky číslo 2. až k případnému zasunutí jsme se sešli několikrát, ale to přeskočím. S Marií jsem se domluvil, že se pojedeme opět lodí koupat se na ostrov jménem "velký" Taiwan. Přijeli jsme na velký Taiwan do zmíněné zátoky dá se říct nuda zátoky, většinou se tam lidé koupali nazí. Zátoce nikdo nebyl, což bylo štěstí, Marie na sobě měla opět plavky jako při prvním dnu, takže červená tanga s podprsenkou. Mě už stál penis celou cestu, stačilo vidět Marii v tangách a její obrovský prsa v plavkách. Vystoupili jsme na pláži a Marie říká vidím, že tě něco tlačí v rozkroku, a stáhla mi plavky.
Vystřelil na ní tvrdý penis a já jsem se ještě trochu styděl. Snad už se nestydíš říká a sundala si horní část plavek, já se budu koupat nahoře bez. Byli už zhruba čtyři hodiny odpoledne, takže nikdo na Taiwanu nebyl. Chvíli jsme se koupali ve vodě a když jsme vylezli ven, Marie říká co takhle zajít trošku z pláže dál a lehnout si v lesíku. Samozřejmě jsem neprotestoval vzal jsem věci odnesl je na místo kousek od pláže. Marie si sedla na deku polila si prsa opalovacím krémem a začala si je masírovat. Já jsem byl samozřejmě tak vzrušený když jsem to viděl, že mi pero maximálně ztvrdlo až se mi předkožka přetáhla přes žaluda. Marie říká, vzrušuje tě to hodně když jsi masíruji prsa, ano moc mě vzrušuje když vidím ženu jak si masíruje obrovská prsa a měl jsem strašnou chuť začít si ho honit.
Určitě máš strašnou chuť si honit péro, ano nám odpovím a Marie nepřestává masírováním svých krásných velkých prsou. Polije my penis opalovacím krémem, tak si ho začni honit ráda se dívám na mladý kluky jak si honí péro, říká Marie. Začnu tedy a přetahují předkožku tam a zpět, po pár vteřinách Marie vezme můj penis vsune ho mezi prsa. Penis jezdí mezi jejíma velkýma prsama. Tak takhle se ti to líbí říká Marie, já vzdychán a jsem v sedmém nebi. Ano to je nádhera, miluji sex mezi tvojema krásnými obrovskýma prsama. Netrvá to moc dlouho a říkám už budu stříkat, jen se pěkně udělej mezi mýma prsa mi říká Marie. Při hlasitém vzdychání mi ze žaludu vystříkne několikrát z žaludu sperma, jo to je nádhera libuji si. Tak teď půjdeme do vody já se umyju jak jsi mě postříkal a ty jsi ho také umyješ a mám doma pro tebe překvapení. Snad si nemyslíš, že to stačilo pro dnešek tady, ještě jsme si moc neužili tak doma budeme pokračovat, říká Marie.
Přijdeme k Marii na chatu, teď se společně osprchujeme a pak pokrčíme v tvém zaučení o něco dál, řekne Marie a trošku se pousměje. Marie si svlékne plavky já také a jdeme do sprchy. Vezmu sprchový gel a poleju Marii celá prsa a svůj penis. Miluji masírování nebo hraní si velkýma prsama říkám Marii. Začnu masírovat prsa a Marie říká, musím ti pořádně umít toho tvého pindíka který ti samozřejmě stojí celou dobu zasměje se Marie. Marie mi pořádně opláchuje a přitom honí můj penis. Vezme sprchu opláchne svá namydlená velká ňadra společně s mým penisem. Trochu tě připravím říká, klekne si a začne mi kouřit penis. Jo pořádně mi ho vykuř říkám, vytáhne ho z pusy brutálně mi ho honí a říká to víš že jo ti ho pořádně vykouřím. Slasti dýchám Marie nepřestává a pořád mi ho kouří, najednou cítím že už budu stříkat. Už budu už budu říkám, ale Marie nereaguje a hlasitě sténám udělám se jí do pusy. Sperma teče z koutkoů a maximálně mě vysaje. Tak teď už si pořádně připravený, tam je ručník a jdi nahoru do pokoje jako vždy já tam za chvíli přijdu, říká Marie.
Poslechnu a jdu do pokoje maximálně uvolněný, v rozkroku mi visí povadlý penis. Po krátké chvíli se otevřou dveře a Marie vejde nahá do pokoje. Lehni si na záda říká a já si budu s tebou dělat co budu chtít a neopovažuj se ničemu bránit, jen nervózně kývnu hlavou a nic neříkám. Na penis mi nalije lubrikant a začne pomalu masírovat, pero už mám zase maximálně tvrdý.
Svá obrovská prsa přiloží na můj penis a začne pomalu dráždit, ano to je nádhera říkám a jsem maximálně zvrušený. Po krátké chvíli značne svojí vagínou pomalu dráždit můj penis, já jsem celý bez sebe a říkám to je nádhera chci zasunout do tvojí vagíny prosím. Marie se zasměje a říká neboj dneska zasuneš a přitom vzdychá. Ano to bude nádhera už se moc těším říkám Marii, chci konečně zasunout do tvojí krásný velký puliny. Marie také vzdychá vzrušením a pyskama mi pěkně jezdí po maximálně nateklým a červeným žaludu. Ano to je nádhera, libuju si, tvoje pulina je nádherně teplá. Marie jezdí pyskama po žaludu sem a tam, teť ho pěkně do mě zasuneš říká Marie.
A já cítím jak můj penis zajíždí do její velký puliny. U rozkroku cítím krásný teplo a a vidím jak velká prdel nasedá na můj maximálně vzrušený penis. Líbí se ti to říká Marie a začne svoji velkou prdely přirážet tam a zpět. Začnu hlasitě vzdychat a Marie také, ano to je nádhera, o tom jsem snil celou dobu, že zasunu svoje tvrdý péro do tvé obrovské puliny. Chtěl bych tě brát zezadu Marie prosím, ok říká. Sleze ze země, jen mi ho tam vraž pěkně zezadu to mám ráda říká, ale nejdřív bys mě mohl chvilku lízat. Nic nenamítám, Marie si lehne na záda roztáhne nohy a já strčím hlavu do jejího rozkroku, jazykem jí začnu pěkně dráždit poštěváčka a celkově jí pořádně lízat její velkou vlhkou vagínu. Dobře jsem tě to naučila říká Marie a přitom hlasitě sténá.
A teď mi ho tam vraž teda zezadu, Marie si klekne na postel a já ji chytnu za její pořádnou prdel. Jsem maximálně vzrušený a moje péro z maximálně nabitými cervenym žaludem zasunu do její vagíny. Cítím to nádherné teplo, začnu přirážet a oba hlasitě sténáme. Ano strč ho tam celého říká Marie a zrychli, přirážím tedy rychleji a jsem v sedmém nebi. Cítím neskutečnou slast, můj bože to je neskutečná nádhera říkám, ano ano pěkně mi tam zajíždí do vagíny tvoje péro, mrdej mně a nepřestávej říká Marie a přitom hlasitě vzdychá stejně tak jako já.
Asi za půl minuty říkám už cítím že to na mě přichází, udělej se mi mezi prsama říká Marie. Otočí se, mě tím pádem vyjede péro z její puliny, vezme si ho do ruky strčí mezi prsa a pořádně přirážej říká. Začnu tedy přirážet a moje péro jezdí mezi obrovskýma prsama sem a tam. Po pár vteřinách začínám cítit jak mi sperma naplní pero a ze žaludu začne stříkat sperma. Pořád přirážím a hlasitě přitom sténám. Wauuuu říká Marie, pořádně si se vystříkal. Já se jen klepu a mezi nohama cítím obrovské uvolnění. Tím ještě nekončíme řekne najednou Marie a vezme můj penis do pusy a začne ho brutálně kouřit. Penis mi začíná opět tvrdnout, teď se pěkně uděláš do mojí puliny říká Marie, silou se mnou sekne na postel. Sedne na mě, penis zastrčí do svojí vagíny a začne svojí velkou prdelý rychle přirážet. Oba hlasitě sténáme a ona nasedá na můj penis.
To je nádhera roztouženě říkám, uděláš se ve mě říká Marie a přitom hlasitě dýchá. Koukám jak její velká prdel kmitá nahoru a dolů, jsem slastí bez sebe. Marie začne vzdychat hlasitěji, už budu říká a já odpovím já také. Najednou cítím, že se mi pero začíná plnit spermatem. Už budu vykřiknu Marie začne svoji velkou prdelní přirážet ještě rychleji a z mého pera v její vagíně začne stříkat sperma, jsem slastí bez sebe a dělám se v její vagíně. Marie si začne prsty rychle dráždit poštěváčka, přirážej pořádně já už také budu říká. Během pár vteřin ze mě sesedne, začne si prsty rychle dráždit pulynu a při hlasitém sténání také stříká. Když jsem to viděl tak jsem byl ještě víc bez sebe a celý jsem se třásl.
Ano to jsem ještě neviděl brutálně jsi se udělala, vyjeveně na Marii koukám a pomalu si ještě přetahují předkožku přes žalud a tam a zpět. Pěkně jsi mě šukal, to tvoje 16 cm velký péro mě pěkně projelo kundičku říká Marie a přitom ještě vzdychá a drobet se klepe. Ještě trochu podle toho tvého čuráčka říká a vezme ho do pusy a pomalu dokuřuje. Přestane a ptá se jak se ti to líbilo? Byla to nádhera když jsem zasunul jdu tvojí velký puliny, dlouho jsi mě trápila než jsi mě tam pustila. Já vím to jsem dělala schválně, nic není hned.
Tím bych asi dnešní povídku jak jsem poprvé zasunul zakončil, časem vyjde i čtvrtý díl.

Similar stories