Ďakujem, železnice SR :)

14 sept 2019 · 7.472 vistas antDevi

Sedel som v ICčku do Bratislavy a rozmýšľal o tom, čo mám doma v chladničke, lebo obchod dnes už asi nestihnem.
V tom mi prišla správa na mobil. Soňa mi poslala nejaké fotky.
"To je nádherná žena a v tých okuliaroch je úžasná," prišlo mi ako prvé na um, po prezretí fotky.
Bola to bláznivá selfie s Norbertom. Pristalo im to spolu.
Lajkol som foto a začal písať správu: „Ahoj. Ste super. S okuliarmi ti to svedčí. Čo robíte? Ja cestujem do BA, ale už 23 minút stojíme v Milochove, vraj problém s lokomotívou, tak netuším, kedy dorazíme do cieľa.“ Odoslal som správu.
Za okamih prišla odpoveď: „V Milochove pri Považskej?. Máš niečo zajtra v BA?“ zaujímala sa.
„JJ, za Považskou. Nič dôležité.“ Znela moja odpoveď.
„Vystúp z vlaku. Za 10 minút sme tam.“
Táto obyčajná veta mi spôsobila zimomriavky po tele a pocit chvenia v podbrušku. Po krátkej úvahe som vstal a siahol po batohu. Mobil zavibroval.
Opustil som kupé a prečítal správu: „Teda ak chceš, samozrejme.“
Vystúpil som z vlaku.
„Čakám vás.“ dal som vedieť Soni.
Soňu som spoznal asi pred rokom cez internet. Zrovna som prežíval komplikovanejšie obdobie vo svojom živote. Získala si ma svojou otvorenosťou, a to až tak, že som sa jej dokázal otvoriť aj ja sám. Dokázal som sa jej zveriť s najosobnejšími myšlienkami a s najtajnejšími túžbami. Náš vzťah bol najmä virtuálny, ale parkrát sa nám podarilo aj stretnúť. A tak som spoznal aj jej manžela Norberta. Zaujali ma svojim pohľadom na život. Fascinoval ma ich vzájomný vzťah. Bol som veľmi rád, že som si svoju sociálnu sieť rozšíril práve o nich. Aj keď sme sa so Soňou bežne rozprávali o svojich túžbach a naše rozhovory boli častokrát viac než vzrušujúce, nikdy som od nášho vzťahu neočakával viac, ako priateľstvo. Vedel som, že ja nie celkom vyhovujem ich predstavám o milencovi. Soňa mala rada vysokých, čo som ja nebol. A do Norových predstáv som tiež nesedel. Po ich poslednej návšteve u mňa však vo mne začala rásť myšlienka, či by predsalen nemohlo k niečomu medzi nami dôjsť a táto myšlienka vo mne čo raz viac rástla.
Možno sa to už dnes dozviem.
V diaľke som zbadal ich žltý Fiat Punto. Môj pocit vyvolaný tou vetou vo vlaku nabral na intenzite. Zastali pri mne a ja som nastúpil k nim do auta.
A tak sa stalo, ani som nevedel ako, že som namiesto vo vlaku smerom do Bratislavy sedel u nich na chate po dobrej večeri.
Miestnosť bola osvetlená ohňom z krbu a malými lampičkami, ktoré vytvárali príjemnú intímnu atmosféru. Soňa mala na sebe tričko na ramienka a šortky, Noro len tričko a boxerky. Po večeri sme si naliali po poháriku whisky.
Najprv sme rozoberali bežné témy, ako sa mi darí v novej práci a podobne. S pribúdajúcimi pohárikmi sme však prechádzali k čoraz vzrušujúcejším témam.
Začali témou erotických pomôcok, pri ktorej došlo aj na sledovanie obrazového materiálu. Noro so Soňou sa popritom začínali venovať jeden druhému.
Skončili sme pri téme sexuálnych túžob. To už bolo cítiť vzrušenie v celej miestnosti. A onedlho stúplo ešte viac.
Noro stiahol Soni ramienko, potom druhé a stiahol jej tričko. Ja som konečne naživo uvidel Sonine prsia, po ktorých som už istú dobu pokukoval. Boli krásne. Snažil som sa, aby na mne nebolo vidieť, ako veľmi sa ich túžim dotknúť, ako veľmi ich chcem ochutnať. Pokúšal som neprestať vnímať a zapájať sa do rozhovoru, ktorý ešte stále viedli Noro so Soňou aj počas toho, ako sa venovali sebe navzájom.
Väčšinou som sa zmohol len prikývnutie. Noro, medzičasom už bez trička, hladil Soni prsia a tá mu hladila boxerky v ktorých bolo evidentne tesno – rovnako ako v mojich.
Hovor pomaly ustával. Noro sa sa začal naplno venovať svojej žene. K rukám pridal ústa. Najprv jej bozkával krk a postupne prechádzal k jej prsiam. V istý moment sa Norbert spýtal: "Dáme dole aj nohavice?" Ústnu odpoveď od Soni nedostal. Nebolo treba. Bolo jasné, že to chce a tak šli jej šortky dole. A ja som so uvidel jej upravenú vagínu – oholenú s vkusným pásikom. Na chvíľu som prestal myslieť na jej prsia. A v tú chvíľu mi došlo, že to dnes neskonči len tak pri nejakom láskaní. Sám seba som sa spýtal, na čo kurva ešte čakám, veď stačí si sadnúť kúsok bližšie a a zapojiť sa, dotknúť sa... Vyzliekol som si košeľu.
„Pristane ti to bez nohavičiek.“ (Wtf, to som nič lepšie nevedel povedať?!) Ale vskutku bola nádherná, vo svetle krbu, len v tričku stiahnutom pod prsia.
Norbert kázal Soni, nech si kľakne na gauč a pomohol jej vyzliecť tričko. Mne sa v tej chvíli naskytol neuveriteľne krásny pohľad na kľačiacu Soňu, ako ju odzadu objíma jej manžel, bozkáva jej krk a dráždi jej rukou klitoris. Ona začínajúc vzdychať si prešla prstami cez pery.
Moje vzrušenie spoznalo novú úroveň. Moje nohavice poputovali na zem. (Už teraz som za nimi meškal…) Pristúpil som k Soni len v boxerkách, v ktorych už nebolo žiadne miesto.
Začal som Soni hladiť prsia. Obaja mi venovali pohľad s úsmevom. Ako som jej oboma rukami držal prsia, dostal som som neodolateľnú túžbu ich aj ochutnať. Začal som ich jemne bozkávať, až som to už nevydržal a vrhol sa na tie jej krásne tvrdé bradavky.
Mysľou mi blyslo, či to robím dobre, či sa jej to páči… Dostal som odpoveď prostredníctvom jej vzdychu. Povzbudený týmto prejavom rozkoše som jemne chytil do úst bradavku, jemne potiahol, pustil a pobozkal.
Keď som sa chystal premiestniť na druhú stranu, aby sa ľavý prsník, ktorý nedávno uvoľnila Norbertova ruka necítil ukrátený, pozrel som sa nad seba a… Wow! Jej mierne otvorené pery, cez ktoré prechádzal Noro prstami a ona ich miestami jemne hryzkala. Bol to úžasný pohľad. Potom, čo som sa povenoval ľavému prsníku, som pocítil ako Soňa vyslobodila zo zajatia môjho vtáka a začala ho hladiť. V rozkroku som začínal mať mne doteraz neznámy pocit.
„Sadni si!“ Zaznelo od Nora. Soňa meniaca polohu do mňa jemne zatlačila rukou a pozrela na mňa pohľadom ktorý vravel: „Áno, to patrilo tebe.“
Ako som si sadal na gauč, vidiac, že Soňa so mnou iba začína, som sa rýchlo zbavil posledného kusu oblečenia. Ešte som ani poriadne nesedel keď v tom… čo to kurv… ako je toto možné?!… veď len vzala moje gule do ruky.
Ten, mne doteraz neznámy pocit, dosiahol takej intenzity, že som v prvom momente mal problém vnímať všetko ostatné. Kto by povedal, že obyčajné hranie sa s guľkami vie spôsobiť až takú rozkoš?
A tak sa môj rozkrok dostal do opatery šikovných Soniných rúk. Než som sa zase trochu zorientoval, Soňa upravila svoju polohu. Bola vedľa mňa na gauči na štyroch skláňajúc sa k môjmu péru. Stihol som ešte postrehnúť ako sa jej Norbert sa nahol k uchu a niečo jej pošepkal. K Soniným šikovným rukám sa zrazu pridali aj jej ústa. V duchu som sa sám seba pýtal, či nesnívam, či sa mi to ozaj deje, že Soňa lačne fajčí môj penis a spôsobuje mi tým neuveriteľnú rozkoš.
Aspoň časť rozkoše som jej chcel oplatiť aj ja. Tak som sa opäť začal rukou začal venovať jej prsiam. Pohľad na jej telo v tejto polohe na štyroch, s mierne vystrčeným zadočkom ma fascinoval. Norbert medzitým využil túto Soninu krásnu polohu a začal ju preťahovať od zadu, pričom ju občas tľapol po zadku.
Na chvíľu sa nám stretli s Norom pohľady. Prezrel som si jeho telo od hlavy skoro po pás. Na chvíľu som začal rozmýšľať, či by som sa nejako nemohol povenovať aj jemu, keď tu zrazu Soňa chytila moju ruku na jej prsiach, a jasne mi ukázala komu mám venovať svoju pozornosť a kde jej momentálne spôsobím najväčšiu rozkoš. A tak som jej najprv neisto, a potom o niečo istejšie začal dráždiť klitoris. Moje vzrušenie rástlo. A vzrástlo ešte viac, keď moje prsty prišli do kontaktu s Norbertovým do Soni vnikajúcim údom.
„Teraz aj mne,“ povedal Noro Soni. Síce som prišiel o starostlivosť od Soni, ale naskytol sa mi ďalší zaujímavý pohľad. Jej krásna tvár pred jeho údom. To, ako ho chytila do rúk, ako sa pozrela smerom hore, na manžela, než sa s ním naplno začala hrať, toto všetko ma fascinovalo. Aj keď to bol nádherný výjav, vravím si, že by bola by škoda byť len pasívny pozorovateľ. Ale čo mám urobiť? Spomenul som si na rozkoš, ktorú som dnes objavil, a tiež na to, ako sa Soni páči interakcia muža s mužom.
A vlastne… túžil som to urobiť.
Rozhodol som sa pomôcť aspoň trochu Soni. Chytil som Norove gule a začal sa s nimi hrať. Páčilo sa mi to. Soňa sa na mňa s úsmevom pozrela a jemne sa dotkla mojej ruky, na znak toho, že dobre robím, to čo robím. Telom mi prešli príjemné zimomriavky.
Naše hranie sa s Norovými guľkami a pérom. ukončil sám Norbert, keď mi zavelil: „Postav sa!“ "Tu teraz na pohovku?" Pýtal som sa v mysli. Otázku som si však nechal pre seba a plný vzrušenia som sa postavil v očakávaní čo príde.
A prišlo to, čo som nečakal. Môj rozkrok si zobrala do parády zohratá dvojka. "Vážne mi ho Noro fajčí? Oni sa oň delia!" Bežalo mi v hlave a moje vzrušenie enormne rástlo. Spočiatku som sa snažil ostať aktívny a aspoň im to oplácať hladením, ale nakoniec som rezignoval, oddal sa rozkoši, čo mi spôsobovali a pomaly prestal vnímať okolie. Začal sa blížiť môj vrchol. Soňa s Norom to zrejme vypozorovali a v pravý čas prestali.
Ešte som to trochu rozdýchaval, ale už som začal vnímať svoje okolie. Zdalo sa, že Noro so Soňou, boli spokojný zo svojou prácou, pozerali na seba a potom s úsmevom na mňa. Snažil som sa im úsmev opätovať.
Kým som sa spamätával z tohto intenzívneho zážitku, tak som pre zmenu len sledoval čo sa deje.
Soňa si sadla na kraj pohovky a oprela sa dozadu. Noro jej podložil pod hlavu vankúš. Jednu ruku si nechala na prsníku a druhú v rozkroku. Do rozkroku je prišiel pomôcť Noro svojimi ústami. Postupne som začal opäť zapájať do diania.
Najprv som len jednou rukou hladil jej prsia a druhou rukou stehná. Neskôr som zapojil aj ústa. Soňa mi ho jednou rukou začala honiť. Noro potom čo si Soňu pripravil jazykom, ju znovu začal šukať. Pomedzi to ako som jej jazykom dráždil bradavky, som sa sem tam pozrel do jej tváre v ktorej bolo vidieť rozkoš, ktorú prežívala.
Ako sa zintenzívňovali jej vzdychy, rástlo aj moje vzrušenie. Soňa mala čoraz väši problém mi ho honiť. Tak som si ho začal honiť sám. Krátko nato prešla Soniným telom triaška a celú miestnosť zaplnili jej slastné zvuky.
To som už prestával zvládať aj ja moje vzrušenie.
Kľakol som k Soni tak, že sa môj penis takmer dotýkal jej pŕs. A s pohľadom na jej telo som sa začal neodvratne blížiť k svojmu vrcholu. K vrcholu mi pomohla Soňa dotknutím sa mojich semenníkov. Telom mi prešla vlna orgazmu a vystriekal som na jej prsia.
Počas orgazmického opojenia som sa parkrát dotkol špičkou penisu jej prsníka.
Po odznení orgazmu som si všimol, že oproti prežíva svoj vrchol Norbert a svojim semmenom pokrstil Sonine prsia z druhej strany. Ja som sa medzi časom pokojne posadil vedľa Soni fascinovaný jej telom v nažltlom svetle krbu. Jemne som jej pritom hladil prsia a vôbec mi nevadilo, že som sa pri tom trochu zašpinil. Soňa pozrela na Nora, potom s úsmevom na mňa a potom späť na Nora a obdarovali sa navzájom vášnivým bozkom.
Chvíľu sme tam len ticho sedeli a vychutnávali daný okamih. Keď sme konečne vstali Soňa ma jemne pohladila po chrbte a usmiala sa na mňa. A toto neverbálne gesto ma naplnilo pocitom radosti a šťastia.
Po tom, čo sme sa osprchovali, sme sa rozišli spať. Soňa už bola unavená.
Do postele som šiel s myšlienkou či sa im to páčilo. Zdalo sa že áno, ale je to naozaj tak? Začal som pochybovať. Zrazu mi prišla správa na mobil. Bola od Soni z vedlajšej izby: „Veľmi sa nám to páčilo, Kornel. Už dávno sme nemali s Norom príležitosť sa spolu pohrať s chlapcom. Dúfam, že aj tebe sa páčilo. Idem už spať. Pekné sny. :)“
„Boli ste úžasní. Dobrú noc. :)“ odpísal som a zaspal s myšlienkou že moja prvá sexuálna skúsenosť nemohla byť krajšia.

Historias similares