Chata v lese

5 may 2020 · 4.995 vistas Portland172

Před léty jsem si koupil chatu v lese. Když jsem ji viděl poprvé, zamiloval jsem se. Vedle chaty byla asi desetimetrová skála, pod kterou protékal průzračný potok. Díky tomu, že se pod skálou potůček stáčel, vznikla na tom místě né příliš hluboká tůně, kde se dalo okoupat. Celé to bylo zastrčené na okraji leasa, kam se dalo dostat jen pěšky nebo na kole. Nejbližší obec byla sice jen pár set metrů daleko, ale i tak na tu stranu nikdo nechodil, jen sem tam projel nějaký cyklista.
Jenže když jsem jednoho říjnového víkendu přijel na chatu, zjistil jsem že na louce stojí stan. Podle toho, kolik bylo okolo odpadu, se dalo soudit, že už tam nějakou dobu stojí. Nikde nikdo nebyl, ale když jsem přecházel mostek k chatě, uvidel jsem v jezírku nejakou osobu. Usoudil jsem ze to bude majitel stanu. Pravda s trochou rozhořčení jsem se tam vydal a čím jsem se víc blížil, tím mi docházelo, že je to žena a že je nahá. Ostatně já si také nikdy do tůně nebral plavky.
Začalo mi to být trapné, tak jsem na sebe upozornil už z dálky, aby měla možnost se zakrýt. To kupodivu neudělala. Slušně pozdravila a představila se jako Klára a když jsem ji upozornil, že se nachází na soukromém pozemku, začala se omlouvat, že to nevěděla a že se hned zabalí a odejde. Nemohl jsem z ní spustit oči. Zčeřená tekoucí voda sice deformovala obraz jejího bílého nahého těla, ale i tak byly zřetelně vidět kontury jeich koziček a trojuhelíku v klíně.
Řekl jsem že mi její přítomnost nevadí, ale že ji donesu igelitový pytel a že doufám, že až bude chtít odejít, nezůstanou po ní žádné odpady. To odpřísáhla a tak jsem šel odpočívat do chaty.
Jenže přítomnost mladé krásné ženy v těsné blízkosti mě nenechala odpočinout. Myslel jsem na ní a ikdyž jsem si při představě pořádného šuku několikrát vyhonil, stále jsem cítil vnitřní napětí.
Dokonce, když jsem si dal večer na gril kuře, vůně ji asi přilákala. Hezky pozdravila a omlouvala se jestli ruší. Vysvětlila, že za ní měla přijet kamarádka, ale ta se neozvala a tak je ve stanu sama a nudí se. Jestli by mi prej nevadilo, že bude chvíli semnou. Společnost mladé ženy se neodmítá a tak jsem na rožeň připíchl ještě jedno kuře a otevřel láhev vína. Pěkně jsme si popovídali a vědom si toho, že pod bílým tilkem nemá poprsenku, neutále jsem pozoroval dva hroty tyčící se vpřed ze dvou kulatých kopečků.
Pojedli jsme a dlouho do noci seděli u ohně a mluvili. Víno také udělalo své a když se mě Klára z nenadání zeptala, jestli bych si nechtěl "zašukat" div že mi nespadla brada.
Nicméně, odpověděl jsem že milerád. Požádala mě, jestli by to šlo v tůni, že se jí ta představa moc líbí. Takže jsem za svitu měsíce dorazili k vode a tam se sama svlékla a vlezla do chladivé vody, opřela se zády o skálu a jednu nohu položila na výběžek, takže se nastavila na lehký průnik. Já ji následoval a už se ztopořeným ptákem k ní přistoupil. Rukama se mě chytila kolem krku a do ucha zašeptala, že mě chce. Nasměřoval jsem svůj úd a zasunul. Mladá šťavnatá kundička mi pevně obepnula žalud a já do ni začal zajiždět s každým přírazem hlouběji a hlouběji, až jsem v ní byl až nadoraz. Při posledním přírazu vyjekla a oznámila mi, že hlouběji už to nepůjde. Párkrát jsem s citem ale důrazně přitlačil a když řekla, že ji nemám šetřit, že je to super, chytil jsem ji za prdel a žačal jí šukat tvrdě a nekompromisně. Sice hekala na celé kolo, ale vědom si toho, že nikdo široko daleko není, nepřestával jsem. Kozičky se ji pohupovaly a naše těla o sebe rytmicky pleskala, nicméně cítil jsem že už budu. Otočil jsem si ji a předklonil, tak že jsem ji šoustal zezadu. Trochu mě děsila, když mě povzbuzovala stylem rozmrdané pornohvězdy, ale lhal bych, kdybych řekl, že se mě to nerajcovalo. Nakonec jsem ji oznámil, že už budu a Klára okamžitě klekla do vody a moje péro si zasunula hluboko do krku, kde zatím co si dráždila kundičku prsty, jsem se také okamžitě vystříkal. Přiznám se, že jsem v životě šoustal i profesionální kurvy, ale tahle byla neuvěřitelná. Když bylo po všem, položil jsem si ji na břeh a pusou ji vydráždil k orgasmu. Prohnula se jako luk, chytla se za prsa a s ozvěnou v lese vykřikla. Pak se se zvláštně úchylným smícham zhroutila do vody a hlasitě oddechovala, zatím co čas od času jejím tělem projel další malý záškub. Rozloučila se s polibkem, že ještě chvíli bude ve vodě a pak pujde spát do stanu.
Ráno po našem pekelném šukání v jezírku, přišla na snídani, kterou jsem ji slíbil. Řekla, že jestli se o ni budu takhle skvěle starat, bude se ona starat o to abych neměl plný pytel a na důkaz mi pod stolem vykouřila péro. Sice jsem ji chtěl raději píchat, ale řekla, že si to necháme na večer, že přijede ta její kamarádka Janča a ta bude mít také hlad a významě na mě mrkla...
A tak jak řekla, tak se stalo. Na podvečer Klára přišla i s Janou, krásnou kozatou plnoštíhlou kočičkou a zatím co jsem chystal večeři, bavily se o naší noční šukačce, jako bych tam ani nebyl. Obzvlášť barvitě popisovala svůj orgasmus. Trochu jsem se červenal, ale když jsem viděl, jak to Jana prožívá, docházelo mi, že bude solidně natěšená. Takže sotva jsme dojedli, tak zatím co já uklízel nádobí, ty dvě mi oznámily, že jdou do jezírka. Když jsem za něma po chvíli přišel, čekalo mě překvapení. Ty dvě si to spolu ve vodě rozdávaly. Chvíli se líbaly a prstily, pak se na střídačku vzájemně lízaly a když si všimly, že tam jsem, vzaly mě za ruce do vody a zatímco mě jedná hladila a líbala, druhá mi kouřila péro. Tohle šoustání bylo dokonalé. Každý s každým jsme si to náramně užívali a postumě se všichni uspokolili. Přiznám se že rozvášněná kozatá Jana, měla víc orgasmů, než bych si uměl představit a rozhodně se nebála to hlasitě proživat. Dokázal bych si představit trávit takto každý víkend, jenže ráno, když holky nepřišly na snídani, zjistil jsem že stan je pryč a po dívkách, jako by se slehla zem.
Bylo to úžasné ale byl to jen jeden víkend. Časem jsem na ten zážitek skoro zapoměl, jenže když jsem jednoho říjnového víkendu přijel na chatu, zjistil jsem že na louce stojí stan. Podle toho, kolik bylo okolo odpadu, se dalo soudit, že už tam nějakou dobu stojí. Nikde nikdo nebyl, ale když jsem přecházel mostek k chatě, uvidel jsem v jezírku dvě nahé dívky.....

Historias similares