Vlakove dobrodruzstvi

18 jun 2020 · 2.629 vistas ramekP

Jako kazde pondeli musis na pracovni schuzku do Prahy. Dlouha cesta vlakem z Ostravy je kazdotydenni mor, ktery musis absolvovat. Po proparenem vikendu se ti vubec nechce vstavat. Zvoni uz treti budik a ty se stale prevalujes v posteli v kalhotkach a vytahanem tricku, co mas na spani. Az čtvrtý budik, te donuti konecne sundat nohy z postele a odejit o koupelny. Hledis na sebe do zrcadla. Vyssi stihla bruneta s peknymi trojkami a kulatym zedeckem. I kdyz poranu teda si nepripadas vubec sexy. Oplachujes i oblicej a cistis zuby. Ne ze bys sis je vycistila v klidu v koupelne, ale pochodujes po byte a premyslis, co si na sebe vzit. Beres do ruky telefon a aktualizujes si pocasi. "Polojasno, 18-25°C".. kratsi bezove saty s krajkovym vystrihem jiste udelaji dojem. Podprsenku si neberes, jen krajkove tmave kalhotky s pruhlednym predkem.
Prichazis do koupelny, vyplachujes jeste usta ustni vodou, uceses se, nejaky ten makeup taky nahodis a obujes si baleriny. Zamykas byt a poskakujes po schodech dolu. Rozrazis venkovni dvere od panelového domu a s kabelkou v ruce uhanis na zaszavku mhd.
Na prazdne zastavce vytahujes z kabelky sluchatka a poustis si do usi moderni hity, co ted leti v radiu.
Nastupujes do autobusu, primeho spoje na vlakove nadrazi. Mas to pres pul Ostravy. Cests ubiha celkem rychle. Lide nastupuji a vystupuji. Jako by jsi jela v autobuse plnem duchu. Ospali lide s prazdnymi vyrazy v obliceji. Prijizdite k nadrazi a par, co vas zustalo v autobuse, vystupujete a zenete se do haly koupit si listek. Hala je kupodivu celkem prazdna, az te to zarazi. Asi jeli vsichni uz vcera vecer. Pristoupis konecne k okenku "Dobry den, prosim Vas jedenkrat Praha hlavni nadrazi." Povidas do okenka. Pani za prepazkou neco tuka do pocitace, podiva se na tebe a zahlasi: "bude to 249Kc mlada pani" podavas ji penize. Pani si je prepocitava a vrací ti drobne a podava ti jizdenku.
Presouvas se pod hlavni tabuli, aby ses podivala, z jakeho nastupiste ti to jede.
V rozhlase se ozyva: "vlak eurocity, cislo 4203 ze stanice Kosice, ktery dale pokracuje..." a vydavas se na nastupiste.

Pochodujes po nastupisti a vyhlizis vlak, premyslis, kam si sednes. Vlak konecne prijizdi a ty si prohlizis pomalu projizdejici vagony a vybiras i posledni. Uplny konec, tam by mohlo byt prazdno.
Oteviras dvere na konci vagonu a nastupujes. Vchazis do ulicky. Jeden vagon prazdny, dalsi taky a dalsi taky..dal nejdes. Posunes dvere a usedas do tretiho vagonu. Nikdo nikde. Udelas si pohodli, sundas si baleriny a davas si nohy na sedacku naproti. Vlak se rozjizdi. A ty projizdis facebook a davas si do pribehu selfie.
Poslouchas hudbu a pomalu usinas. Dalsi stanice Olomouc...
Vlak zastavuje a jak to cuka, tak se probouzis. Vykouknes z okna a divas se, kde jsi. Spatris ceduli Olomouc. Opet i delas pohodli a klimbas. Vlak zastavil a nikdo se do posledniho vagonu nehrne. Jen jeden clovek prosel okolo. Mlady vysoky muz v kratasech a tricku. Otevrel dvere od vagonu a prochazi uličku. Projde okolo tveho kupe a nahledne dovnitr, delas, ze ho nevidis. Zaujmou o tve nohy oprene o sedacku naproti tobe a ozevira dvere. Se slovy "Mate tu volno slecno?" Vchazi dovnitr. Podivas se na nej a pravis "jasne, pojdte" a nohy si davas na baleriny. "Klidne si je nechejte, jak je mate" odpovida s usmevem. A seda si na prvni sedacku naproti tobe. Sundava boty a natahuje si je taky. Nikdo jiny do vagonu nenastoupil. Muz si dava na oci slunecny bryle a po chvilce usina. Obcas si ho prohlednes nenapadne, co kdyby se dival. Je ti sympaticky. V hlave ti pobiha myslenka, co ho trochu zneuzit. Ale jak na to? Sedis, premyslis. Brouzdas po netu a prohlizis si fotky a gify z vlaku az te to napadne. Zvedas se a prekracujes ho. Posouvas opatrne dvere od kupe a odchazis chodnou i s kabelkou na zachod. Sundavas si kalhotky a davas si je do kabelky. Nadzvedavas saty a oplachujes si kundicku vodou. Beres ubrousky, slouzici pro utreni rukou a vysousis si ji. Upravis se. Zkontrolujes se v zrcadle a odchazis zpet do kupe. Muz nehnute lezi mezi sedackami a spi. Opet ho prekracis, ale tentokrat o nej zavadis. Kdyz ho to vzbudi jsi z rovna v poloze kdy jsi pres jeho nohy obkrocmo a saty mas rukama prizvedle, ze ti leze cast zadecku, ale nic vic neni videt. Muz si stahne nohy zpet k sobe a omlouva se. Dokoncis svou cestu a sedas si na sve misto. Prohledne si te. Pousmeje a zase usina.
Do Pardubic to chvilku trva, pomyslis si. Co ted.
Po chvilce natahujes nohu a slapkou mu prejedes po rozkroku. Nic. Tak znovu. Uz se zacak probirat. Povytahnes si saty trosku vys a jak chces zvednout nohu, ze ho zase pohladis, tak muz pootoci hlavu a nevericne sundava bryle. Jednu nohu mas o nej opranou a druhou polozenou na zem, taky ze vznikla mezera a saty se ti vyhrnuly nahoru a vidi ti krasne na klin. Chvili se tam diva, jestli se mu to nezda, tak ho znovu pohladis nohou. Nezda. Uz ani chvilku nepremyslis a rozepina si kratase a castecne si je sunda. Poposedne bliz k tobe tak, ze sedite primo naproti sobe. Natahujes ruku a hladis jej pres penis, ten su mu okamzite zacina probouzet a tvrdnout. Muz natahuje ruku tobe do klina a tremi prsty ti prejede po kundicce.
Pekne ti ji masiruje pohybem nahoru a dolu. Obcas to vystrida krouzivymi pohyby. Vytahujes mu ho z trenek a hladis jemne zaluda. Krouzis prsty okolo nej, obcas ho uchopis a stahujes kuzi dolu ke koulim, jako bys ho honila. Oba navzajem si delate takovoz predehru. Podivate se na sebe a zaroven vykriknete "tak jak?" Zasmejete se tomu, az se navzajem poustite. "69?" Navrhujes. Muz prikyvuje. A leha si na zada. Kleknes mu na oblicej a satama ho zakryvas. Sklanis se k jeho penisu, jednou rukou se zapres o sedacku a druhou ho uchopis za stojici penis. Obejmes ho rty a pomalu si ho zasouvas do ust. Muz si obejme tva stehna rukama a roztahuje kundicku. Pridrzuje pysky tak, aby se mu krasne otevrela a on mohl jazykem olizovat a nasavat klitoris do rtu. Pekne pomalu a jemne. Uzivate si to oba..obcas prestanes, aby ses mohla nadechnout.

Sotva popadas dech a uz zase rty objimas jeho pero. Vytahujes ho z ust a hlavu sklonis ke koulim a zacnes je lizat.
Rukou mu ho honis. Rychleji a rychleji. Muz zacne vzdychat, ze to na nej jde a v tu chvili prestanes. "Pojd na me" vyloudi ze sebe. Stoupas si na zem a sundavas daty ze sebe. Odhazujes je na protejsi sedacku. Ochopis jeho pero, jedno nohu si das nahoru a zady k nemu nasedas. Uchopi te jednou rukou za zadek s pruzveda va si te. Druhou si olizne a smeruje ke kundicce, aby ti mohl drazdit klitoris. Vzdychas hlasiteji a hlasiteji. Nohy se ti tresou. Orgasmus se dostavuje.
Vykrikujes. "Jooo...muj boze! Sukej me!!" A poskakujes na nem dal dokud to zvladas..az se uplne roztrepes a prestanes se hybat...
Sesedas z nej klekas si a beres si jeho ud do pusy. Nahoru a dolu..rychleji a rychleji a az te chyta za hlavu a strika ti do ni. Citis, jak mu v nem cuka. Vtahnes do sebe posledni kapky semene a otacis se ke kosi. Oteviras jej a vyplyvujes seme dovnitr.
Otacis se zpet na nej, pousmejes se, sklanis se k jeho peru, beres do ruky a jazykem mu jo olizujes od zaludu po koule a zpet. Takova tecka za tim vsim.
Narovnas se, obouvas si baleriny a odchazis na wc. Muz si natahne boxerky, kratase a ceka az se vratis, aby se sel tale oplachnout. Vlak zacina zpomalovat, blizite se do Pardubic. Prichazis zpet do kupe a usedas na sve misto. Muz odchazi na wc. Premyslis o tom co se prave stalo, ze bys jeste chtela znovu. Ale jakou pozici zvolit.
Muz se po par minutach vraci zpet do kupe, upravi zavesy u oken, at nejde dovnitr videt. Useda na sedacku naproti tobe. "Tak co ted" povida s usmevem na tvari. Uculis se se slovy: "mala pauza a pokracujeme"...vlak zastavuje v dalsi stanici. Posledni pred Prahou. Tentokrat uz k vam do vagonu nastupuji lide, slysite jak prochazi okolo, ale nikdo k vam dvere neotevira a mizi nekde v dalsi casti vagonu. Oddechnes si. Nechtela by ses pripravit jeste o nejaky dalsi zazitek.
Vlak se opet rozjizdi. Natahnes ruce na jeho kratase a opet zacnes hladit rozkrok. Podiva se na tebe "chces jeste jo?" Prikyvujes hlavou. Rozepina kratase a sundava je i s boxerkama.
Uchopis ho jednou rukou za pero a druhou mi hladis koule. Pomalu zacinas honit. Obcas naslinis ruku, aby to nedrelo. Jeho pero se probouzi a po chvili masirovani uz pevne stoji. Jak vyrezany ze dreve. Obnazeny zalud nality krvi si vylozene rika o to, aby do tebe pronikl. Kleknes si, lokty zapres o sedacku, hlavu das mezi ruce a propnes se v zádech. Zavrtis zadeckem a cekas co bude. Muz se zveda, placne te po zadku a prohlizi si te. Naslini si prsty a zacne ti hladit kundicku. Rychlymi pohyby zleva doprava ti prejizdi pres klitoris a zacinas zase vlhnout. Dvema prsty ti zajede dovnitr. Vzdychas..
Jednu nohu si dava na sedacku a druhou nechava na zemi. Poplacava te perem po zadecku a kundicce. Zasouva. Mas dojem, ze ho ma snad vetsiho nez poprve. Pridava na intenzite. Ruzne meni uhel, pod kterym te picha, aby to nebylo porad to stejne. Mas pocity ze ti srdce vyskoci. Chyta te za prsa a dorazi, co to jde. Uz se ani na kolenou nemuzes udrzet. Jednu ruku natahujes dozadu a dvema prsty mu sevres pero. Blizi se vyvrcholeni. Trepes se, cela se orosis a vzdychas hodne nahlas..spis by se dalo rict, ze rves. Konecna. Muz vytahuje pero a davku semene ti vystrikne na zadek. Vstava a jeste si ho oklepe o druhou pulku. Dostavas se do plneho vedomi konecne a poprosis ho at ti vytahne kapesnicky z kabelky. Prehrabuje az nakonec najde, rozdelava a semeno ze zadecku ti setre. Podekujes a spravujes si saty. Usedas na sedacku a tvaris se jakoby nic. Muz se zapina a odchazi opet na wc. Z kabelky vytahnes kousek papiru a prospisku.. "dekuji" napises na nej a pokladas na protejsi sedacku k jeho vecem. zkontrolujes si jestli mas vse. Podivas do zrcatka a odchazis z kupe na druhou stranu vagonu.. po par minutach vlak prijizda na hlavni nadrazi v Praze. Rychle oteviras dvere vagonu a mizis v davu.

Historias similares