Tréning s tetičkou

17 jul 2020 · 4.233 vistas Portland172

Jelikož jsem pravidelným návštěvníkem workoutového hřiště, v rodině mám pověst sportovce. Moje tetička, vlastně ex manželka mého strejdy roky bojuje s mírnou nadváhou. Nabídl jsem ji, že jestli má zájem může se kdykoliv přidat, že ji ukážu pár jednoduchých cviků. Slovo dalo slovo a jednou se opravdu přidala. Bylo vedro, takže poté, co jsem ji ukázal co má cvičit, šel jsem si cvičit sám. Tentokrát ale kolem hrazd bylo víc chlapů než normálně, ale nešlo se divit, když tetička, prdelatá kozatá blondýna v nejlepších letech, v sexy cvičením úboru vypadala neskutečně svůdně. Ale to i pro mě a v okamžiku, když jsem kolem ni procházel, plácla mě po zadku a prohodila, že bych stal za hřích. Bral jsem to jen jako hecováni od rozvedené dámy. No za hřích by popravdě stala i ona, ale na to jsem neměl odvahu. Když se ale ke mě přitočila podruhé, prsty mi přejela po hrudníku a koleno natlačila do rozkroku. Do ucha mi skrze zatnuté zuby zavrčela, že je strašně nadržená. Pořád jsem to ale bral jako hru, tak jsem ji na oplátku zašeptal do ucha, že si pak u mě můžeme dát spolu sprchu a přitom ji ho tam fouknu. Odstrčila mě, a zle se na mě podívala. Nějakou dobu jme cvičili každý na jiné straně a pak zamnou tetička přišla, že už by chtěla jít. Sice jsem ještě neměl docvičeno, ale chápal jsem že ona toho zatím tolik nenacvičí. Když jsme došli k domu, myslel jsem že se jen rozloučíme a ona sedne do auta a odjede. Jenže ona mě místo toho následovala do vchodu. Snažil jsem se jí vysvětlit, že jsem myslel, že to je jenom legrace, ale naběhl jsem si, když se mě zeptala, jestli si raději honím péro a já odpověděl, že ne. Dál jsem už neodporoval.
Sotva se zavřely dveře bytu, začala ze mě stahovat oblečení a hladit po celém tele, až jsem stál na chodbě nahý. Nebyl jsem zvyklý na takový přístup, takže jsem se strašně styděl. Když mě ale natlačila do koupelny a začala se svlékat sama , stud vystřídalo vzrušení, protože pohled na její nádherné plné kozy a do hladká vyholeny rozkrok, nemohl se mnou udělat nic jiného. Její pochvalné zamručení při pohledu na mé ztopořené mužství mi dodalo sebevědomí a tak jsem ji přiměl kleknout a nabídl své péro ke kouření. Nemusel jsem ji ani chvíli přemlouvat. Tetička se přisála jako automatická dojička na vemeno a já poprvé v životě zažil hluboký oral. I když jsem měl ruce v jejich vlasech, rychlost a hloubku zasunu si regulovala sama. Pak mě ale zadkem opřela o vanu a zády se na mě přitiskla. Ojížděla mě prdelí a přitom se prohýbala jako nějaká štětka. Mě nezbývalo než ji pevně chytit za kozy a pěkně ji je promasírovat. Hlasitě vzdechla a rukou provlečenou mezi nohami, mě vzala za péro a strčila si ho do frndy. Prohnula se ještě víc a začala se o mě šukat. Snažil jsem se jí vycházet vstříc a tak jsem do ní zajížděl tak hluboko, že jsem pokaždé narazil na děložní čípek. Pokaždé přitom zakňučela, ale přirazila se znovu a znovu.
Pak se otočila, chytla se za okraj vany a hluboce se předklonila, přičemž měla rozkročené nohy. Prohnula se v zádech a tak mi dokonale nastavila obě dírky. Zasunul jsem do ní zezadu tak hluboko jak jen to šlo a pořádně a tvrdě ji Píchal. Když jsem uviděl, jak si jedním prstem pohladila zadní dírku, naslinil jsem palec a strčil ji ho tam. Souhlasně zakňučela a pohybem pánve dala najevo, abych přidal. Bušil jsem tedy do ní jako šílený a ani když se rozechvěla a začala sebou házet v orgastických křečích, nepustil jsem ji a dál ji klátil, až dokud to nepřišlo i na mě. Teprve pak jsem ji pustil a když viděla že to na mě jde, rychle klekla na podlahu a nastavila mi kozy na postříkaní. Co chtěla to dostala. Několik prudkých výstřižků se jí rozstříkly na kozách kde nechávaly bílé cákance a ten poslední si nechala stříknout do pusy. Péro mi nakonec vycucla do sucha jako brčko. S úsměvem si pak utřela koutky a rozetřela mé sperma po celém těle. Oba uspokojení, jsme se spolu pomalu a důkladně osprchovali a pak mě ještě poprosila o rychlý orálek, který jsem ji na gauči rád udělal.
Když odjížděla, dala mi francouzák na rozloučenou a řekla, že nechápe, proč se mnou nechodí cvičit už dávno. Na to jsem ji odpověděl, že doufám, že se brzo domluvíme, ale na návštěvu může chodit i mimo cvičení. S úsměvem odpověděla, že mě bere za slovo a když se budu hodně snažit, přivede i kamarádku.

Historias similares