Víc je víc... (soutěžní)

9 nov 2020 · 4.165 vistas BigWoman77

Už dlouho jsem to chtěla,mít dva chlapy,dva čuráky jen pro sebe. Dva nadržený hřebce,co mě pořádně ošukají,jako děvku. Představovala jsem si jednoho v puse,druhý si mě bere ze zadu,ten pocit že se jeden dívá na druhého a oba je mám v sobě... Proboha,proč nejsem normální ženská,které stačí sex jednou za týden? Proč potřebuju víc? Potřebuju vidět ten chtíč v jeho očích,tu živočišnost,jak moc mě chce,jen z mého hlasu je vzrušený.

Ten den je tu. Těším se jako malá holka. Jsem vymydlená,s oholenou kundičkou,nažhavená na pořádnou nálož vzrušení.
Oba jsou mladí,oba znám,s oběma jsem zažila chvíle úžasného sexu. Jeden je divoký,miluje kouření,divoké prstění,je k neutahání,věčně mu stojí péro. Ten druhý je klidnější,víc nad věcí,dominantní chlap,co ví,co pořádná samice potřebuje.
Oblékám se do punčoch,beru si černé body s průstřihem mezi nohama,jsem připravená.
Jsme kompletní,všichni nadržení,už se nemůžeme dočkat. Oba jsou tak nadržení,ochutnávají mě,jeden mě líbá a hladí prsa,druhý mi prsty dráždí nadrženou mokrou kundičku. Klekám si a beru jednoho do ruky,druhého dráždím jazykem,vychutnávám si ten pocit,nadrženého čuráka na jazyku,pomalu ho dráždím,jen zaklání hlavu a vychutnává si ten okamžik těsně před tím než mu ho celého zasunu do pusy. Já tohle prostě miluju. Položím si ho na jazyk,zvednu oči,dívám se na něj a pomalu si ho zasunu do pusy,užívám si kouření,jednou rukou honím krásného čuráka a svými rty a jazykem si s ním hraju a druhého mám v ruce. Kouřím ho,sliny mu pouštím na koule,dívám se mu do očí. Bere mě za cop a přiráží mi hlavu do svého klína,otvírám pusu,ať vidí co mu způsobuje tu rozkoš. Cítím jak jsem mokrá,jak mi teče šťáva po stehnech,cítím prsty,jak mi šukají kundičku,jak mi dráždí klitoris,vyměním si čuráky,ať si kluci nezávidí. Oba se na mě za pár vteřin udělají,jeden se mi vystříká hluboko do krku,druhému nastavím prsa,miluju ten pocit,horkého semene,otvírám pusu a nechávám si ho stékat po bradě,druhou rukou si hladím prsa a hraju si. Pokládají si mě na záda a já moc dobře vím,že teď jsem na řadě já. Oni totiž vědí,jak se má muž chovat a že potěšení se má oplácet.
Jeden mě líbá,drtí bradavky,druhý mi otvírá mokrou lasturku a boří se mi do ní jazykem. Cítím prsty,hodně prstů jak mi ji roztahují,a dráždí jazykem ,když mě začne šukat rukou,cítím jak stříkám,vím že se to oběma líbí... Jeden se dívá,druhý mi projíždí mokrou kundičku a líže klitoris,tohle nemůžu dlouho vydržet. Cítím jak se chvěju a ovládá mě vlna rozkoše,už mám opět v ruce čuráka,asi mu ho utrhnu,jsem hotová.
Oba si ke mně lehají,hladí mě,dráždí ,jeden prsa,druhý mi přejíždí přes mokrá stehna a stále nadrženou kundu.
Oba jsou stejně nadržení jako já. Těšíme se,že si konečně zašukáme. Jeden si lehá na záda a já si dosedám na jeho luxusního čuráka. Cítím ho až na dně,zavrtím se ,najdu optimální polohu a pěkně ho šukám,je mi jasné,že druhý jen čeká až se položím na břicho,aby mi mohl ošukat i prdelku. Taky se těším. Pomalu mi roztáhne anál a nacpe tam svýho čuráka. Cítím je oba v sobě,jak se třou přes tenkou stěnu mezi vagínou a análem,všichni jsme na jedné vlně,já jsem maximálně spokojená,cítím v sobě dva úžasné čuráky,jsem maximálně vzrušená. Jako první se mi udělá do zadku,jak cítím proud horkého semene,neuržím se a cítím jak se mi stahuje kundička,spodní si mě podrží za boky,přitiskne k sobě a oba se uděláme současně. Cítím jak mi pumpuje horké semeno do pulzující kundy. Proboha... Tohle je prostě dokonalé...
Všichni se rozvalíme do postele,odpočíváme a povídáme si,co podnikneme příště. Že by ještě jednu kočičku? Asi né,zatím se nechci dělit a chci si je aspoň na nějaký čas nechat jen pro sebe. A když kočičku,tak jenom pro mě,ale to už nechám na příště :-P

Historias similares