Najkrajší vianočný darček - súťažná

21 dic 2020 · 2.639 vistas yeliglans

Ahoj, volám sa Miki a je mi tridsať. Tieto Vianoce sme mali stráviť s priateľmi na chate. Len my štyria v úplnej pustine, v hlboko v lesoch. Mišo a Petra boli naši naj priatelia ešte z výšky. Moja priateľka s ktorou som bol už rok zasnúbený mi týždeň pred odchodom dala kopačky. V lete si našla iného a päť mesiacov ma podvádzala, kým jej ten frajer nedal lepšiu ponuku. Bol som na dne a uvažoval som aj nad tým, že so všetkým seknem.
Našťastie mi to Mišo a Petra nedovolili. Každý deň boli so mnou a na chatu sme vyrazili o deň skôr. Miesto darčekov som mal tašku plnú chľastu. Ten jediný mi pomáhal zabudnúť. Mišo s Petrou boli super, ale stále som v nich videl to, o čo som prišiel. Celé dni som sa tam len túlal lesom a vyprázdňoval fľaše. Všetka práca s výzdobou a varením ostala na nich dvoch. Na štedrý deň mi schovali všetok alkohol, aby som aspoň na štedrý večer bol triezvy. Boli to hrozné hodiny, a čas sa tak vliekol. Všetko už bolo vyzdobené a tak sme boli vonku všetci traja. Všade bolo kopec snehu a tak sme stavali snehuliakov. Vôbec ma to nebavilo, ale oni sa tak snažili. Konečne prišiel večer a zaspievali sme si koledy, navečerali sa a usadili pri krbe. Konečne som dostal fľašku a oni si tiež dali. Ani som si nevšimol kedy sa vytratili. Predtým som bol o takomto čase už opitý a spal. Teraz som bol len pripitý a hľadal ďalšiu fľašku. Dali mi len jednu a tak som šiel za nimi po ďalšiu. V izbe mali zasvietenú len petrolejovú lampu. Vo svetle plameňa som videl ako sa Petra skláňa na posteli. Mišo ležal a ona mu fajčila a masírovala penis. Okamžite som zabudol na chľast. Plameň osvetloval jej krásny zadoček. V mihotavom tanci svetla som videl jej mušličku, ktorá bola už mierne otvorená. Siahol som si do teplákov a uchopil svoj penis. Rástol ako z vody. Tepláky išli rýchlo dole a s nimi aj trenky. Petra ho teraz fajčila a jednou rukou si masírovala klitoris. Mišo zaúpel, vzdychol a Petra mala plné ústa jeho lásky. To som už pomaly zrýchľoval tempo. Petra ho poriadne vysala a prešla vyššie. Bozkávali sa a Petra vrtela zadočkom. Niečo bolo zle. Čakal som, že si ho osedlá, alebo Mišo prebere iniciatívu. Ale nič. Po chvíli si Petra ľahla vedľa Miša.
Nádherné predstavenie sa skončilo. Zrejme som prišiel neskoro a videl len záver. V tom Petra vstala a uvidela ma stáť vo dverách. Rýchlo som išiel do svojej izby. Penis mi ešte stál, keď sa vo dverách objavila Petra. Niesla si petrolejovú lampu a bola nahá. Položila lampu na stôl a stíšila plameň. Bol som ako skamenený. Neschopný pohybu ani slova. Petra ma chytila za ruku, potom za stehno. Mierne ho hladila a pozerala pred seba na otvorené dvere. Čakal som, že príde Mišo, ale neprišiel. Petra prešla rukou k môjmu rozkroku a začala hladiť môj penis a guľky. Opäť začal rásť a tvrdnúť. Bez slova vstala, odstrčila má na posteľ a zakľakla. Môj penis sa dostal medzi jej stehná a ona ho pritlačila svojimi pyskami na moje brucho. Takto ho chvíľu trela až bol tvrdý ako skala. Sám si našiel cestu do jej dierky a ona sa naň pomaly nabodla. Rukami si zvierala prsia a pomaly sa nadvihovala. Konečne som sa zobudil z tranzu a chytil ju za boky. Jej telo bolo tak hebké a lono tak teplé. Začal som jej vyrážať naproti a ona zrýchľovala tempo. Netrvalo dlho a urobila sa. Sklonila sa k môjmu uchu a pošeptala.
Ďakujem ti za nádherný darček, a aký chceš ty?
Vtedy som znejisteľ, či náhodou nespím opitý pri krbe, a toto sa mi nesníva.
Chcem ťa odzadu.
Petra zliezla zo mňa a vystrčila na mňa svoj zadoček. Dal som jej nohy k sebe a najprv prstom preskúmal tú nádheru. Potom som zašiel žaluďom medzi jej stiahnuté pysky a vošiel znovu do nebeskej brány. Pritlačil som jej zadok čo najnižšie a začal sa v nej pohybovať. Takto to mám najradšej. Petra natiahla ruky dopredu a chytila sa okraja postele. Jej vzdychanie mi ešte viac zvyšovalo apetít. Robil som pomalé a hlboké pohyby. Zavrel som oči a ocitol sa doma s priateľkou. Pleskol som ju po zadku ako predtým. A na druhú stranu. A znova. Nohy sa mi začali triasť. Cítil som ako to na mňa ide. Chytil som ju za boky a tvrdo prirážal. Ešte jeden, ešte jeden a dosť. Držím ju za boky a pumpujem do nej svoje sperma. Otvorím oči a vidím iné vlasy. Chvíľková dezorientacia rýchlo pominie. Petra sa na mňa otočí a v očiach sa jej lesknú slzy. Bojím sa, že som jej ublížil. Petra sa prevalí na chrbát a roztiahne nohy. Skloním sa k nej a začnem lízať jej nádherné pysky a sať všetko čo z nej vyteká. Je toho veľa. Petra vzdychá a mne sa opäť prekrvuje penis. Petra ma ešte drží, aby môj jazyk nikam neodišiel. Ale môj penis je už znova pripravený. Idem s bozkami cez jej ploché bruško a nádherné poprsie, kde sa na čas strácam. Pokračujem cez krk až k jej perám. To už môj meč mieri naspäť do horúcej buchtičky. Najprv sa bráni bozkom, ale rytmické prírazy ju presvedčia. Opätuje mi všetko čo do nej vkladám. Nohami sa zakliesni, nechtami mi driape chrbát. Pociťujem niečo úplne nové. Sme v jednom opare vášne. Raz je ona hore, potom ja. Chvíľu stojí u okna a ja buším do nej od zadu, potom stojím vo dverách a ona mi fajčí. Chceme všetko a hneď. Posledný výpad s výronom semena, ktorý skončí na kožušine pred krbom. Vyčerpaní usíname v objatí.
Našťastie oheň vyhasol a zima nás prebrala. Obaja sme sa vrátili do svojich izieb a od nasledujúceho rána som opäť chcel žiť.