Toskánské provazy

9 ene 2021 · 2.201 vista Andrew-cz

Pokračování příběhu z povídky V toskánských ulicích:
https://www.amateri.com/cs/povidky/8861/v-toskanskych-ulicich

Sympatická servírka jim přinesla dva šálky kávy a nějakou vodu. Bylo už po desáté, ale v malém toskánském městečku se zábava teprve rozjížděla. Vybrali si malou kavárnu se stolečky na ulici, ty teď byly skoro všechny obsazeny a ulicí se nesly zvuky družného hovoru a smíchu.
Drobná zrzavá dívka se napila kávy a labužnicky ci ze rtů slízla sladkou pěnu. Pak zvedla pohled a skrz husté řasy se mu podívala do očí. Nijak nereagoval, jen pomalu popíjel horký nápoj a sledoval ji svým živým zvědavým pohledem, který ji tak učaroval. Rozhodla se trochu provokovat, její ruka sklouzla pod stůl a zmizela pod sukní. Kundičku měla ještě celou mokrou, jak se na ni její pán před ani ne dvaceti minutami vystříkal.
Nabrala na prsty směs jeho i svých šťáviček, vložila si je mezi rty a labužnicky olízla. Přitom slastně přivřela oči, ale pohled z něj nespustila. Pozoroval ji, nedal nic znát.
Opět se napil a sklonil k tašce odložené pod stolem, ze které vytáhl malou bílou krabičku. Tu beze slova položil na stůl před dívku. Natáhla se a otevřela ji, uvnitř ležel vybrátor. Nebyl moc velký a vůbec nepřipomínal mužský úd, spíše přesýpací hodiny.
“Strč si ho tam,” vybídl ji.
“Teď?” podívala se na něj ulekaně.
“Ano, teď,” přikázal tvrdým hlasem.
“Ano, pane”, špitla smířeně a vyndala přístroj z krabičky. Rychle se rozhlédla, jestli ji nikdo nepozoruje, strčila ruku pod sukni a zavedla si ho do dovnitř.
Trochu se otřásla, když do ní pronikla nejdříve první, potom druhá část vibrátoru. S očekáváním se na něj podívala, on se jen usmál a začal přejíždět ukazováčkem po displeji mobilu. Ucítila v sobě vibrace, které měnily intenzitu, tempo i sílu podle toho, jak se její pán rozhodl. Nejdříve zkoušel jemné pravidelné záchvěvy, postupně přidával na síle a pohybem prstu měnil tempo. Sledoval přitom, jak položila lokty na stůl a opřela se tváří o sepnuté ruce, zatímco se na něj dívala zpod přivřených víček. Zuby si jemně kousala do spodního rtu, aby nezačala nahlas sténat.
Najednou vše ustalo, muž vstal a dívka ho sledovala, jak jde dovnitř kavárny. Chvíli mluvil se servírkou a vrátil se zpět. Vibrátor opět spustil.
“Tady máte, dobrou chuť,” dívka překvapeně vzhlédla a servírka před ní položila čokoládový dortík. Vibrace přestali.
“Děkuji,” pokusila se zrzka o co nejpřirozenější úsměv, servírka se ještě jednou vesele usmála a odešla se věnovat jiným hostům.
“Psala jsi, že máš ráda čokoládové dortíky,” ozval se muž.
“Ano,” přitakala, vzala lžičku a kousek si ukrojila, ostražitě se na něj podívala a vložila si sousto do úst. Vybuchla v ní exploze chutí.
“Je moc dob…,” její slova se proměnila ve vyjeknutí, jak náhle nařídil přístroji v její kundičce spustit ty nejsilnější vibrace.
“Nekecej a jez.”
Pustila se do toho.
Hrál si s ní jako kočka s myší, nikdy nevěděla, kdy zvýší nebo sníží intenzitu rozkoše v jejím nitru. Přestože se snažila sebevíc, než se jí podařilo sníst celý dortík, měla od čokolády upatlané rty i kousky tváře.
“Chutnal?”
“Umm, hmm, hmm,” vydechla souhlasně v odpověď.
Servírka se vrátila, aby odnesla špinavý talíř.
“Budete si ještě něco přát?”
“Ne, rovnou zaplatím,” usmál se muž a nenápadným pohybem přejel přes displej mobilu. Zatímco předstíral, že hledá správnou bankovku, sledoval svou společnici, jak se svíjí v bouřlivém orgasmu. Napadlo ho, jestli druhá dívka přes ruch nočního toskánského života vnímá zrzčino tlumené sténání, nebo ho slyší jen on, protože se na něj soustředí.
Podal servírce bankovku a jen mávl rukou, když mu chtěla vrátit, prstem opět přejel po displeji a vibrátor úplně vypnul.
Sedící dívka slyšitelně vydechla a úlevně se na židli opřela.
Servírka se s nimi rozloučila, podívala se naposledy zkoumavě na drobnou dívku vzpamatovávající se z odeznívajícího orgasmu a odešla.
“Půjdeme,” vstal muž a počkal, až ho bude následovat. Když viděl, jak těžce vstává, natáhl se aby jí pomohl. Chytla ho za nabídnuté rámě a nejistým krokem s ním vyrazila směrem k hotelu.

Hotel se skládal z několika historických domů ze sedmnáctého století, při moderní přestavbě propojených a přetvořených v kouzelné místo, kde každý pokoj nabízel osobitou atmosféru. Oni měli na celý srpen pronajatý jeden z podkrovních apartmánů.
Byl to velký otevřený prostor, vlevo od vchodových dveří byla malá kuchyňka oddělená od zbytku apartmánu zídkou, na které byla připevněna stolní deska sloužící společně se dvěmi vysokými židlemi místo pro stravování. Na kuchyň navazoval vkusný obývací pokoj se sedačkou, křeslem a stolkem pod velkým střešním oknem a s krbem na protější stěně. Uprostřed pokoje byl kulatý koberec s huňatými modrými vlákny, vedle krbu dveře do prostorné koupelny.
Místo ložnice sloužil vyvýšený prostor na který se dalo dostat po několika schodech s velkou postelí s nebesy. Na vrcholu krátkého schodiště podpíraly střešní trámy dva antické sloupy, které dávní stavitelé domu odvezli z ruin římské vily za městem.
Bylo chvilku po jedenácté večer, když v zámku zarachotil klíč, otevřely se dveře a měkké žluté světlo osvítilo de té doby temný prostor. Vešli dovnitř a zavřeli za sebou. Muž zamířil do kuchyně zatímco dívka přešla celou místnost a svezla se na sedačku.
Otevřel ledničku, chvilku zkoumal její obsah, pak zevnitř vytáhl láhev vína, otevřel ji a nalil do dvou sklenic. Udělal pár kroků k dívce a sedl si vedle ní.
“Tak jak se ti líbil první den v Toskánsku?” usmál se na ni a jednu sklenku jí podal.
“Moc, ale byla jsem tu přece už včera.”
“To sotva,” zakroutil odmítavě hlavou, “v autě jsi spala celou cestu od Florencie a tady jsi byla vzhůru tak hodinu.”
“Ale byla to moc pěkná hodina,” usmála se svůdně.
Na to nereagoval a pomalu popíjel víno, napodobila ho a chvíli seděli mlčky vedle sebe. Nakonec odložil prázdnou sklenici, pohodlně se opřel a prohlížel si ji.
“Vrať mi ten vibrátor,” přikázal, když odložila i svou sklenici. Jen kývla hlavou, strčila si dovnitř prst, zahákla ho za malé očko připevněné k vrcholu jednoho ze dvou vajíček, ze kterých se dálkově ovládaný vibrátor skládal, a zatáhla. S povzdechem z ní přístroj vyjel ven a ona mu ho podala.
Vzal ho, byl celý ulepený od její milostné šťávy. Vstal a odešel do koupelny, vibrátor pečlivě opláchl a položil na umyvadlo. Pak se vrátil do místnosti a opřel se o krbovou římsu.
“Nepoděkovala jsi mi,”
“Za co?” vyhrkla.
“Za ten vibrátor, co jsem ti dal. Když ti tvůj pán dá dárek pro tvé potěšení, tak poděkuješ.”
“Promiň mi to, pane,” sklonila hlavu v předstíraném pokání.
“Aby sis to pamatovala, budu tě muset potrestat,” pronesl zastřeným hlasem.
“Udělám, co budeš chtít,” podvolila se mu.
“Svlékni se, klekni si na sedačku a vyšpul zadeček,” přikázal.
Rychle ho poslechla a on chvíli pozoroval její zadeček a lesknoucí se dírku. Pak se k ní vydal, stoupl si za ní a natáhl ruku. Dvěma prsty projel mezi jejími závojíčky až zavzdychala, napřáhl otevřenou dlaň a silně ji pětkrát pleskl přes pravou půlku.
“Budeš si to pamatovat?”
“Ano, pane,” zašeptala.
Počkal pár okamžiků, ještě jednou jí projel prsty kolem závojíčků a zavrčel: “když tě potrestám, je to jako bych ti dal dárek. Opět jsi zapomněla poděkovat.”
“Promiňte pane.”
Místo odpovědi jí desetkrát plácl přes levou půlku. Dlaň ho štípala a její zadeček pěkně zčervenal.
“Děkuji pane, za to, že jste mi uštědřil lekci,” zapředla.
“Běž si dát sprchu a vrať se, oblečení už dneska potřebovat nebudeš,” dal jí nový příkaz, počkal než odešla do koupelny a sám se vydal do kuchyně. Nalil si další sklenici vína a pomalu si sundal lehkou béžovou košili, kterou měl na sobě celé odpoledne. Pak z jednoho stále ještě nevybaleného kufru vyndal kožený obojek se železným okem a dvě gumičky do vlasů, všechno položil na stůl u sedací soupravy, posadil se a čekal.
Když vyšla z koupelny, chtivým pohledem přejel po jejích drobných kozičkách, ze kterých čněly špičaté bradavky, pevném bříšku a šťavnaté kundičce, která se otevírala jako nádherná květina.
“Nasaď si obojek a dej si vlasy do dvou copů. Jdu do koupelny, až vyjdu ven, budeš mě čekat připravená přímo uprostřed tohoto koberce,” ukázal jí nejdřív na stůl a pak doprostřed místnosti.
Když zmizel v koupelně a zapnul sprchu, dívka si podle jeho instrukcí dala na krk obojek a začala si zaplétat copy. První stihla v pohodě, ten druhý musela chvatně dokončovat, když slyšela jak zastavil vodu.
Netrvalo dlouho a dveře od koupelny se otevřeli podruhé. Tentokrát vyšel ven nahý on. Byl vysoký, s tmavě hnědými kudrnatými vlasy a uhrančivými oříškovými oči. Jeho sedavé zaměstnání a pracovní stres bylo poznat na malém klenutém bříšku, ale měl široká ramena, pevný zadek a svalnaté paže i nohy. Nebyl to žádný krasavec z obálek fitnes magazínů, ale když pohledem zkontroloval, že sedí nahá, copatá a s obojkem kolem krku na určeném místě uprostřed koberce, zachvěla se vzrušením a chtíčem.
Spokojeně pokýval hlavou a vyběhl těch několik schodů k ložnici. Když se za pár okamžiků otočil a vracel, v ruce držel smotaný černý provaz. Dívala se mu do očí, zatímco se k ní pomalu blížil. Přišel k ní, tak blízko, že měl své mužství jen pár centimetrů od její pusinky. Sklonila pohled od jeho očí a zachvěla se vzrušením. Když vyšel z koupelny po chladivé koupeli, připomínal jeho penis sochu Davida, která stála v nedaleké Florencii. Jak se ho ale zmocnilo vzrušení, vyrostl mu úd mnohonásobně a začal tvrdnout. Ten pohled dívka milovala od chvíle, kdy ho po něm začala poprvé hladit, alespoň přes látku kalhot, když před dvěma dny dřímal na dálničním odpočívadle v Rakousku. Látka se pod dotykem její hbité ruky napnula. Tehdy jí to tak vzrušilo, že mu ho vyndala a vykouřila přímo v autě, bez ohledu na to, že kolem chodili lidé, kteří mohli něco zahlédnout.
Teď se chtivě naklonila, aby ho mohla vzít do úst, zastavila jí ale jeho ruka která ji chytila za bradu.
“Ne tak rychle, holčičko, tohle nebude tak jednoduché.”
Projela jí další vlna vzrušení, protože tušila, co si na ni nachystal tentokrát. Psali si o tom mnohokrát a jí teď vlhla kundička při myšlence na další splněný vysněný zážitek.
“Jak si přeješ, pane,” vydechla přerývaně.
Pustil její bradu, trochu se sklonil a přivázal konec provazu k očku na obojku. Otočil se a šel se posadit na postel, přitom provaz pomalu odmotával. Teď byla asi pět metrů daleko, stále poslušně seděla na místě, které jí určil. Začal si lano namotávat na zápěstí.
Provaz se napnul, mírné trhnutí a dívka se ze sedu na patách překlopila na všechny čtyři, jak jí zatahání za obojek donutilo opřít se rukama o zem. Pokračoval, pomalu si ji přitahoval a ona se k němu plazila. Vystoupila po schodech a brzy už klečela přímo před ním. Pustil lano, chytil jí přímo za obojek a přitáhl ještě blíž, takže se musela zapřít dlaněmi za jeho stehna. Jeho stojící penis měla před obličejem. Místo provazu si okolo obou zápěstí omotal zrzavé copy a zatlačil hlavu dolů, až se rty dotýkala špičky žaludu.
“Jsi subinka, sexuální hračka pro mé uspokojení?” zeptal se jí.
“Ano, pane,” zašeptala vzrušeně.
“Chci ti ho strčit do pusinky až po koule,” zachrčel zastřeně, jak ho přemáhalo vzrušení.
“Prosím pane, strč mi ho hluboko do krku…”
Na víc nečekal a zatlačil pusinku na penis, okamžitě se na něj přisála svými rty. Držel ji pevně za copy a díky tomu si s ní mohl dělat, co chtěl. Nejdříve jejími ústy přejížděl po údu tak, že jeho špička narážela na mandle. Mizel v ní sotva z poloviny. Cítil její horké rty a vlhkost jejích slin, kmitání jazýčku, jak se snažila s každým uvolněním rychle slíznout jeho sladký sekret, který se valil ze špičky žaludu. Pak dívčí ústa odtáhl, zadíval se jí hluboko do modrých očí a opět zatlačil dolů. Tentokrát pohyb nezastavil, dokud neměla rty odemknuté kolem kořene jeho mužství. Držel jí tak dvě vteřiny a pak tlak povolil, aby se mohla nadechnout.
Dávivé chrčení se proměnilo v lapání po dechu a vzrušený smích.
“Ještě,” vyhrkla.
Tlačil ji na sebe stále intenzivněji, při každém uvolnění jí tekly po bradě sliny a přes krk jí smáčely drobná ňadra. Z očí jí řinuly slzy a rozmazaná řasenka kolem nich vytvořila temné kruhy. Její nehty se mu zarývaly do stehen, na kterých se objevily krvavé šrámy.
Jeho vzrušení stoupalo a cítil, že pokud budou pokračovat, udělá se jí do krku. To ale v plánu neměl. Naposledy narazil horkou pusinku až na kořen, podržel jí o chvilku déle než při předchozích přírazech a odtáhl ji. Vstal, její ruce se přitom svezli od stehen po nohách dolů, vysmekl se jí a rychle ji obešel. Chytil klečící dívku pod zadečkem a jedním silným pohybem hodil na postel.
Dopadla na lokty a bříško. Dál si jí nevšímal, přešel k nočnímu stolku a vyndal z něho malý ostrý nůž, který si tam připravil. Zvědavě ho pozorovala když k ní přišel a jedním pohybem uřízl provaz přivázaný k obojku na jejím krku. Zkušeně naměřil a odřízl dva kratší kusy, nůž vrátil do šuplíku a zbytek nepotřebného lana zahodil na podlahu. Ostře jí plácl po zadku, protože se přetáčela na bok aby lépe viděla, co dělá, klekl si nad její zadeček, chytl ji za obě zápěstí a jemně jí zkroutil ruce za zády.
Bránila se jen naoko.
Svázal jí ruce k sobě jedním kusem provazu a ze zbytku vytvořil očko, vstal, druhý provaz jí uvázal okolo kotníku levé nohy, zatáhl za něj takže jí zvedl spodní část nohy do pravého úhlu a přivázal provaz k očku na jejích rukou. Druhým koncem jí stejně znehybnil i pravou nohu.
Ležela svázaná na břiše, zcela v jeho moci.
Chytil jí za lýtka těsně u kolen, zatáhl a posunul jí tak, že se jí kundička ocitla na kraji postele. Nespokojeně mlaskl, natáhl se pro jeden z naducaných péřových polštářů a podložil s ním její bříško.
Teď byl spokojený. Kundičku měla mokrou, rozevřenou a nasměrovanou tak, aby si ji mohl krásně a bez milosti vzít.
Nasadil na ní špičku žaludu a zatlačil, vykřikla když do ní pronikl a z jeho úst se vydralo dlouhé zasténání. Jeho penis měl průměrnou délku, ve filmech pro dospělé by neoslnil, ale doháněl to tloušťkou. Její úzkou mladou kundičku zcela vyplnil a roztáhl. Cítila v sobě každý jeho pohyb a on vnímal pevné sevření jejího těla, když do ní dlouze přirážel. Byla maximálně vzrušená a tekla jako divoká řeka, takže v ní penis pěkně klouzal, jak se pomalu propracovával k orgasmu.
Snažil se to co nejvíc oddálit, co nejdéle chtěl cítit její úžasnou hebkost, prodloužit jím oběma ty nekonečně příjemné pocity sdíleného vzrušení. Ona se ale náhle udělala, slastné výkřiky a stahy rozbouřené pochvy ho dostali za hranu extáze. Ještě ho stihnul vytáhnout, chytit do ruky a nasměrovat, a její zadeček pokropily cákance řídkého bílého spermatu.
Svalil se vedle ní a těžce oddychoval. Pak vstal, vzal z nízké skříňky vedle postele odložený foťák a udělal několik snímků jejího postříkaného zadečku, rozevřené kundičky i svázaných rukou.
Foťák odložil a rozvázal ji. Lehl si na záda, ona se k němu přivinula, jednou paží jí pevně objal a druhou hladil mokrý zadeček a stehna, dokud se oba nepropadli do říše spánku.

Historias similares