Obhajoba

11 may 2021 · 2.934 vistas yeliglans

“Začnime od začiatku. Povedzte nám svoj príbeh.” - obhajca

“Začalo to v štrnástich, keď som si v pretrhla panenskú blanu maminým vibrátorom. V pätnástich som zakúsila prvý mužský penis, keď sme si v opitosti strihli s priateľkou a jej priateľom trojku. Ten jej priateľ bol o tri roky starší a následne ma šukal pol roka kamarátke za chrbtom. Keď sa to dozvedela, tak bol priateľstva koniec. Sex som vtedy moc nemusela. Ale ten hajzlík mal peniaze a tak som začala ´pracovať´.
V šestnástich ma predstavil svojim priateľom a ´známym´. Do osemnástich som vystriedala stovku penisov a prišla k pekným peniazom. Na moje osemnáste narodeniny mi pripravil špeciálne prekvapenie. Môj úplne prvý gangbang. Dve desiatky chlapov a chlapcov. Väčšina v maskách, ale aj zopár známych tvárí mi prišlo zablahoželať a ako darček sa každý urobil do mňa. Nakoniec sa ešte poskladali na ´školné´ a tak som toho vôbec neľutovala. Po pár dňoch som ale zistila, že ten parchant mi dal len polovicu z tých peňazí a tak som to ukončila.
Na vysokej som sa oddala učeniu, a vďaka zarobeným peniazom som sa nemusela o nič starať. Za celý čas na vysokej som mala len jedného partnera a aj to len na pár mesiacov. Po prvom sexe po pár mesiacoch ho chcel každý deň a na to som nemala náladu. Po vysokej som išla získať prax do anglicka. Tam som zistila, že ak si chcem udržať životnú úroveň, tak musím znova oprášiť staré remeslo. Rok som tak vydržala so zatnutými zubami. Tí muži boli ako prasce. Druhý rok som sa radšej uskromnila a prestala ponúkať svoje telo.
Po návrate domov som si chcela nájsť prácu ako prekladateľka, ale nakoniec som skončila ako učiteľka jazykov na jednej cirkevnej škole. Utešovala som sa, že to bude lepšie ako na štátnej, ale keď som to potom porovnávala s mojím štúdiom na strednej, tak to o moc lepšie nebolo. Čas plynul a ja som sa presťahovala od rodičov do vlastného. Začala som si aj hľadať partnera, ale nikto nevedel splniť moje požiadavky. Roky plynuli a už mi ťahalo na štyridsať.
Náhodou som natrafila na toho hajzla čo ma obral o peniaze. Hneď ma spoznal, lebo za tie roky som sa moc nezmenila. Udržiavam si postavu a ani vrásky zatiaľ neprišli. Začal spomínať a vyšlo z neho, že sa moc nezmenil. Akurát už nezarába na maloletých, ale vlastní luxusnú eskort službu. Ja som mu povedala, že prácu mám, ale aj tak mi dal vizitku. Neviem prečo, ale nezahodila som ju. O dva mesiace mi naraz kľakla práčka aj chladnička. Na môj rozpočet to bolo veľa a pýcha mi nedovolila osloviť rodičov. Tak som tomu hajzlovi zavolala. Na druhý deň som už mala kunčafta. Toto bola úplne iná liga. Žiadny páchnuci robotníci alebo študenti, ktorým ide o to čo najrýchlejšie zmočiť. Voňaví muž, večera v nóbl reštaurácii, divadlo a potom až sex. Za večer som si zarobila na pračku aj chladničku.
Pôvodne som chcela vyriešiť len problém so spotrebičmi, ale zrazu sa mi to zapáčilo. Stretávanie sa s mužmi na úrovni, s ktorými sa dá aj porozprávať, to bolo veľmi vzdialené tomu spred desiatich a dvadsiatich rokov. A aj ten sex bol iný. Nebol taký živočíšny, ale ako báseň. Dlhá báseň. Začala som pracovať preňho ako externá výpomoc. Raz do mesiaca mi dohodil nejakého klienta. Potom mi občas začal volať aj on a ponúkať rôznych klientov. Tak som niekedy strávila pekný večer aj štyrikrát do týždňa.
Po roku som školu brala len ako charitu pre budúcnosť našich detí. Mala som zopár stálych klientov, ktorým som dôverovala a dovolila viac ako iným.”

“Tu sa dostávame k zlomovému okamžiku vo vašom živote. Poprosím, buďte konkrétnejšia.” - obhajca

“Jeden môj klient ma raz zobral ako doprovod na špeciálny večierok. Bol to jeden z tých dôverných klientov. Vedela som, že má rád zväzovanie, mierne SM a hru na otrokyňu. Išli sme do jedného domu za vysokým plotom. Súkromie tam bolo zabezpečené a na všetkých oknách boli tmavé závesy. Vo vnútri keď som odložila kabát a odhalila svoje spodné prádlo mi spútal ruky za chrbtom a kľúč si dal do peňaženky. Do úst mi vložil guličku a poriadne utiahol. Na krk mi dal obojok so zlatou retiazkou, za ktorú ma doviedol do hlavného sálu. Bolo tam asi päťdesiať ľudí. Polovica pánov v oblekoch, niektorí už aj vyzlečení. Polovica otrokov, poväčšine otrokýň. My sme mali len spodné prádlo, prípadne ani to. V strede akurát jeden pán ponúkal svoju otrokyňu inému. Ten si ju prehliadal ako koňa, aby ju nakoniec prehol cez stôl a pred všetkými odzadu ošukal. Bola to klasická hra na pána a otroka. Sama som očakávala, že poslúžim viacerým pánom. Môj pán rýchlo našiel známe tváre a dal sa snimi do hovoru. Pri každom pánovi stál otrok alebo otrokyňa. Dokonca sa tu našli aj dominy, pravdepodobne manželky niektorých pánov. Čas plynul a pán pil jeden pohár šampanského za druhým. Sex tam bol, ale nie toľko ako by to väčšina čakala. Išlo skôr reprezentačné stretnutie kamarátov a obchodných partnerov. Jedna domina si ma zobrala na mušku a so zvolením môjho pána odviedla stranou. Tam na pohovke sa ku mne pritúlila a začala ma oblizovať. Rukami mi šmátrala úplne všade. Nebolo to vyslovene nepríjemné, ale necítila som sa v jej blízkosti dobre. Nidky som nebola na lezbenie, vždy som preferovala mužov. Keď videla, že nereagujem správnym spôsobom, tak vytiahla bičík a začala ma ním biť. Opäť nič vážne, ale príjemné to nebolo. Keď so mnou skončila, a išla hľadať ďalšiu obeť, tak som sa vrátila k môjmu pánovi. Už som bola pomerne smädná a potrebovala ísť na toaletu. Môjho pána som našla ako spí v kresle s prázdnym pohárom, ktorý rozlial ako zaspal. Nikdy toho moc nevydržal, a preto som ho aj mala rada.
Potrebovala som sa dostať ku kľúču od mojich pút a tak som si sadla naňho a začala šmatrať rukami v jeho vreckách. Naveľa sa mi to podarilo a tak som rýchlo odcupitala po schodoch hore. Skúšala som jednotlivé dvere, ale boli zamknutú. Až štvrté dvere vľavo neboli zamknuté. Otočená chrbtom som si otvorila a vpadla dnu. Nebola to kúpeľňa ani toaleta. Bola to detská izba. Na posteli ležal on, môj študent maturitného ročníka Michal. Pozeral na nejaký film. Samozrejme ma hneď spoznal. Došlo mu, že som tu ako doprovod jedného z priateľov jeho rodičov. Vysvetlila som mu, že hľadám toaletu a že sa potrebujem zbaviť pút. Podala som mu peňaženku, aby vybral z nej kľúč. Michal ju zobral a otvoril, ale žiaden kľúč tam vraj nevidel. Rýchlo sa ale ponúkol, že mi pomôže. Jeho izba mala vlastnú toaletu. Odprevadil ma tam a stiahol mi nohavičky. Pomohol mi sadnúť si a ostal stáť. Poprosila som ho o súkromie, ale odmietol s tým, že budem potrebovať pomoc. Nemohla som sa uvoľniť a tak pustil vodu v umyvadle. To pomohlo a mohla som sa vycikať. Keď som skončila, pri čupol si a s toaletným papierom mi utrel pysky. Potom zobral ešte jeden, a ešte jeden. Obkecával to tým, že si chce byť istý, že budem čistá. pritlačil prstami a dostal sa medzi pysky. Keď prstami neustále prechádzal hore dole po mojom klitorise, bolo mi jasné, že celú situáciu zneužíva. Jeho prsty zašli až dnu a ja som sa pristihla, že sa mi to páči. Očividne to nerobil prvý krát. Neustále opakoval tie drísty o tom ako chce byť dôkladný.
To som už bola nažhavená a povedala mu, aby zmlkol a sústredil sa na prácu. Viditeľne potešený zmlkol a priviedol ma k orgazmu. Potom ma zobral naspäť do izby a oprel o stenu vedľa dverí. Z vedľajšieho stolíka vytiahol šuplík v ktorom som zbadala samé erotické pomôcky. Vybrátory, análne kolíky, štipce aj rôzne plácačky. Vytiahol mi prsia z podprsenky a pripol mi na bradavky malé štipce s rolničkami. Ešte som sa trochu triasla po orgazme a moje bradavky už vysielali nové signály. Potom vytiahol análny kolík a polial ho lubrikantom. Otočil ma čelom k stene a roztiahol mi nohy. Tvrdo a nekompromisne prekonal môj zvierač a zatlačil kolík dnu. Na to ma pleskol po zadku. Poriadne to zaštípalo, ale to už prišla druhá rana na druhú polku. A tretia, štvrtá, piata. Tie už neboli rukou ale plácačkou. Chytil ma za krk a hodil ma na posteľ. Pristála som na boku a prevalila na chrbát. Ruky ma tlačili do chrbta, ale Michal bol hneď pri mne a roztiahol mi nohy. V ruke držal vybrátor a ten mi hneď strčil do mojej vagíny. Jazykom mi dráždil klitoris a takto ma dráždil až do ďalšieho orgazmu.
Napriek únave som sa cítila super. Takže, keď mi vybral z úst guličku a strčil mi do úst svoj penis, tak som ho sala zo všetkých síl. Bol tenký, dlhý s veľkým žaľuďom a tvrdý ako skala.”

“Až tak detailne nemusíte.” - sudca

“Pre pochopenie celkového obrazu prípadu žiadam, aby mohla obžalovaná vypovedať so všetkými detajlami.” - obhajca

“Pokračujte.” - sudca

“Michal ma nechal, aby som sa s jeho penisom vyhrala do sýta a potom ma pretočil na kolená. Postavil sa za mňa a vnikol do mňa. Tvrdo ma šukal aspoň štvrť hodiny. Už som mala na krajíčku tretí orgazmus keď ho zo mňa vytiahol a ucítila som jeho teplé semeno ma mojom chrbte a rukách. Pochválil ma ako poslušnú čubku a poriadne ma pleskol po zadku. Zvalila som sa na bok a oddychovala.
Michal mi znova nasadil guličku do úst. Zdvihol ma z postele a odviedol ku dverám. Tam mi vybral análny kolík a strhol štipce z bradaviek. To ma bolelo, ale nie tak ako keď mi zrazu vrazil svoj penis do análu. Pritlačená na stenu som znášala jeho tvrdé prírazy. Bol ako zviera. V jednom momente ma dokonca pokúsal do ramena. To už nebolo príjemné a veľmi to bolelo. Zatínala som zvierač, ale to sa mu len a len páčilo. Povzbudzoval ma v tom a oplzlo mi nadával. Konečne sa urobil a pustil ma. Okamžite som padla na zem a ešte si narazila kostrč. Michal sa spokojene smial a zobral si mobil a fotil si ma. Keď už sa ma nabažil dosť, tak ma vystrčil von na chodbu a hodil na mňa peňaženku. Moje nohavičky si nechal ako trofej.
Zničená som sa dotackala naspäť do hlavného sálu. Zopár ľudí už ubudlo, a väčšina zostavších už len posedávala. Našla som svojho pána a zobudila ho. Mrzuto na mňa pozeral. Dala som mu peňaženku, aby ma odpútal. Nepáčilo sa mu, že som mu ju zobrala ale vytiahol z nej kľúčik a odpútal ma. Najprv som si uvoľnila ústa a potom sa poriadne napila vody, lebo som bola úplne dehydratovaná.
Na spiatočnej ceste som mu povedala, že toto bola posledná takáto akcia. A odteraz už len vo dvojici. Pýtal sa čo sa stalo, ale nič som mu nepovedala.”

“Nasledujúci deň ste išla do školy?” - obhajca

“Áno.”

“Stretli ste sa tam s Michalom?” - obhajca

“Áno.”

“Povedzte nám, ako sa správal.” - obhajca

“Michal sa na hodine tváril normálne, ako by sa nič nestalo. Mali sme spolu tretiu vyučovaciu hodinu. Problém nastal, až cez obednú prestávku, keď vošiel do môjho kabinetu. Ukázal mi svoj mobil a v ňom moje fotky. Vyhrážal sa ich zverejnením, ak mu nebudem po vôli. Najprv som mu oponovala, potom prosila a nakoniec rezignovala. Odvtedy som mu bola vždy po vôli a aj na konci roka som mu pomohla k lepšej známke.”

“Nemám ďalšie otázky.” - obhajca

Similar stories