Brrrz

Sexo:
Pareja Hombre & Mujer
Czech Republic Czech Republic

Anuncios de citas (1)

Extra výkonný Bull

Pareja buscando hombre
Czech Republic Hlavní město Praha

Hledáme pro ženu extra výkonného Bulla který nahradí manželovo povinnosti. Rozhodují rozměry , čistota , zdraví a nekuřák .

Descripción personal

Mrdáme opakovaně ve 3 a jsme na tom závislí...
Respektive závislý je on na pohledu, jak mu cizí mrdá ženu. Zažili jsme to již s některými z vás, kteří nás oslovili.
A prosíme vás pánové... U toho oslovení trochu používejte hlavu, nejen koule. Na zprávu typu Ahoj nehodlám reagovat. Odkud jsme máme v profilu. Ne, nenudím se u maštění píči na netu, jak mi bylo několikrát předhazováno. Na otázku Jak se máš rovnou píšu, že skvěle. Ano, užívám si život a většinou se mám opravdu skvěle. Ptáků jsem viděla dost. Je hezké, že mi je posíláte do zpráv, ale mám nad nimi onanovat? To budu dělat s někým, kdo mi ukáže, že má trochu rozumu, že si váží sám sebe, že ví, o čem je sex. I když ráda ze sebe dělám děvku, musíte si ji umět zasloužit. A navíc... pokud máte nevyplněný profil a žádnou galerii nebo fotku, opravdu snad nečekáte žhavou odpověď... To samé s rodinnými fotkami. Nezajímají mě ani vaše manželky, ani vaše děti. Moje soukromí je moje. A vaše by mělo být vaše... Zrovna tak neposílám civilní foto do zpráv.
A pokud se vyskytne opravdu někdo kdo mne zaujme tak je reálné že mne můj muž může doslova na určitou dobu prodat a dívat se na to jak si to užívám.