Búsqueda

Mujer
Propósito de búsqueda:
amistad
sexo
conversación

Historias (1)

Dvojitá dávka na hotelu

hace 4 meses 3 4091 23

Nedávno mě firma vyslala na služební cestu na centrálu společnosti v zahraničí. Dělám HR manažera a bylo tam školení pro management a spolu se mnou tam měla jet kolegyně Lucka z finančního oddělení. …

Información personal

Edad: 28 años
Orientación sexual: hetero
Talla: 190 cm
Peso: 89 kg

Anuncios de citas (1)

Stříkací rekordy

Hombre buscando hombre
Czech Republic Jihomoravský kraj
Edad 18–40

BRNO - DISKRÉTNĚ

Čus, hledám někoho s pěkným oholeným pérem, kdo stříká jako požární hadice, k příjemně strávenému večeru, kdy si budeme dělat dobře, budeme oddalovat výstřiky, abychom se pak vycákali jako ještě nikdy v životě.

Začali bychom tím, že bychom si pustili pěkný porno, u toho bychom si hráli s ptákama, pak i navzájem. Až bych byl pořádně nažhavenej, přesunul bych se k tvýmu péru pusou a začal bych ti ho pěkně olizovat, u toho bych ti ho pořád honil, pak by ti zmizel v mý puse a pořádně bych tě pokouřil. Pak bychom se vyměnili a přiváděl bys mě do ráje svou pusou, zatímco já bych slastně vzdychal. Takhle bychom se střídali co nejdelší dobu a oddalovali pořádnej ohňostroj.

Až bychom oba uznali, že se to už nedá vydržet, klekl bych si před tebe s otevřenou pusou a vyplazeným jazykem a honil bych tě (i s pomocí pusy) takovým způsobem, že by ti v něm úplně cukalo a věděl bys, že za chvilku to přijde. Po tom, co bych tě začal prosit, abys mě celýho zastříkal, bys to nevydržel a začal chrlit sperma asbolutně všude - do pusy, na obličej, lítalo by všude kolem mý hlavy.

Pak bychom se vyměnili a já bych se ti odměnil za to, jak jsi mě dokonale udělal. Se slastným hekáním bych ti stříkal semeno všude, kam by sis ho nasměroval.

P.S. v případě zájmu se nebráním něco i natočit.

Zájemci se můžou podívat do mých galerií, mám tam pár výstřiků.
V případě zájmu prosím fotku péra (ideálně video jak stříká) a nějaký info o sobě.

Aficiones e intereses del sexo

sexo anal
garganta profunda
dominatriz - esclavo
fetichismo de pies
sexo oral
sexo en público
lencería sexy
sexo de grupo
esperma
swingers
furtivo
dominador - esclavo
digitación