Búsqueda

Hombre
Mujer
Pareja mujer & hombre
Pareja hombre & hombre
Grupo
Propósito de búsqueda:
amistad
sexo
relación
sesión de fotos

Álbumes del usuario (2)

Información personal

Edad: 42 años
Habilidades lingüísticas: Čeština, English
Signo del zodiaco: Capricornio
Orientación sexual: bi
Estado civil: solter@
Color de los ojos: azul
Color del pelo: moreno
Talla: 178 cm
Peso: 68 kg

Aficiones e intereses del sexo

sexo anal
dominatriz - esclavo
sexo oral
sándwich
sexo en público
lencería sexy
sexo de grupo
SM
esperma
bondage
furtivo
acariciar
ternuras

Descripción personal

Co hledám
=========
Hledám spíše mladšího svalnatého nebo alespoň štíhlého inteligentního samečka (18-45), ale užiju i sex s pěknou samičkou (stejných kvalit). Připojím se ale i ke skupině. Pokud bude mít piercing(y) je to pro mě bonus, tetování mě spíš nebaví (většina je trapná). Jde mi i o vztah, ale rád si užiju i jednorázový nebo pravidelný sex, t5eba při toulkách po horách a v přírodě.

Co bych chtěl zkusit
================
Chtěl bych být mučený oddalováním orgasmu (orgasm denial), kažení orgasmu (broken orgasm), draždění (edging), a trápení po orgasmu (POT). Chci být ponižován a dominován ženou (femdom, strap-on dildo), chci zkusit role play pán/paní-otrok, nebo se být hodiny šukaný skupinou nadržených samců v gangbangu (nejlépe zavřený do klády). Vzrušuje mě představa být vystaven veřejně nahý na pranýři. Rád bych ale zkusil mazlení/sex s femboyem, natočit nějaké porno, nebo vodní sporty (piss).

Co mě baví
=========
Líbí se mi svalnatí samečci s velkýma kozama, rád kouřím velké, čisté péra s pořádnýma kulkama, malé ocásky zase oceňuji v zadečku. Rád olizuji samčí přeejakulát nejen z péra, ale i ze spodního prádla. Miluju, když mě někdo drží za koule a mačká mi je, nebo když mě za ně přiváže (třeba do humbleru) Miluju, když mě někdo drží za koule a mačká mi je, nebo když mě za ně přiváže (třeba do humbleru)..

Na klucích se mi líbí slipy nebo tanga, ale můžou být i uplé boxerky, trenky jsou nuda. Rád ochutnávám a polykám sperma, čím více tím lépe! Ale můžeš se mi vystříkat do zadečku, na kozy, na obličej, nebo třeba do slipů.

Baví mě BDSM, jsem spíš sub, ale umím být i dominantní. Kromě svazování a roleplay mám rád elektroplay, hrátky s bradavakami, mučení ocásku a koulí (CBT) a zamykání ocasu do pásu cudnosti.

Rád se pomazlím a nechám šukat. Rád se převádím ve spodním prádle i bez něj, pokud to jde tak i na veřejnosti (nuda pláže, sprchy na bazenéch, apod.). Rád očumuju mladé a/nebo svalnaté samečky a ještě radší je osahávám kozy, šuliny a zadek.

Co mě nebaví
===========
Nebaví mě medvídci (obtloustlí a obézní a/nebo chlupatí), lidi bez rozhledu a rozhodně nemám rád chlupy v podobě chuchvalců především na prsou a v rozkroku/na zadku), husté ochlupení v podpaží mi ale nevadí.